Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (23)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Uuufff , am uitat-o pe printzesica mica Mariuca de Creata ...o finutza , papusha de portelan. A fost tare-tare cuminte , n-a plans insa mami a ei o tinea in brate chiar daca era linistita. Dragoste mare intre ele doua ...

Gattasalvaje - mamica Sarei ( 22 Decembrie 2007 )

Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE

Povestea nasterii

Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

buna fetelor
nu pot sta mult pt ca matei urla(cele care au fost astazi la intalnire poate nu cred :-)))) asa face cand a fost plimbat prin galagie, trebuie sa isi scoata galagia din cap
merg sa il potolesc si sa dorm , maine revin cu impresii , acum pun pozele pe ringo
noapte buna

Irina de Matei

1001 MODURI DE A DORMI
FILMULETE
DRAGOSTEA MEA
BOTEZ
CUM CRESTE BEBE
ALBUM ZUZE




Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Benji a adormit iar eu admir clopoteii!
Sunt asa frumoase pozele iar grupul parca e o mare familie, surori si verisoare, cumnate cu copiii intr-o familie mare, mare in care strabunica a avut parca 11 copiii-asa se explica atatia copiii pe cm patrat pe terasa aia. Chiar ce au zis cei de acolo?
Mai stau pana vine tati ca a promis ca nu sta mult... si ma mai uit a nu stiu cata oara la poze....

Ceska, mamica de Benji
mic si scump - 3 LUNI (23.12.2007)

Filmulete!!!
http://www.youtube.com/watch?v=I9mc8EEY2yk
Poze NOI incepand de aaici...
http://good-times.webshots.com/album/561719452hHOOpC?start=120
POZE F NOI AICI
http://community.webshots.com/album/562979681SvBupY

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113744
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

'Na seara la zuzilicile mele iubite!!!!! Doamneeeeee....cu cat drag ma uitam la voi azi cand am plecat de la tereasa. Abia ne stransesem toate cand a trebuit sa plec. Zau mah, iubitele, mi-a fost mila de al meu sot care statea la masina si nu se dadea adus la terasa sub nici o forma. Cand am ajuns la masina ma intreba daca nu vreau sa mai stau....as mai fi vruuuutt...dar stiam ca ma asteptase atat...

Hai ca am luat-o prin balarii... Imi sunteti atat de dragi!! Si sunteti atat de frumoase toate si aveti niste margaritare de copilasi si ma bucur mult de tot ca v-am vazut, chiar daca am stat putin cu toate. Imi cer scuze zuzelor care erau deja la terasa cand am ajuns eu, ca nu m-am prezentat si nu le-am pupacit. Mi se parea ca ma vad cu niste vechi prietene (de-asta am fost prost crescuta...sa ma iertati) iar de pupacit...eu pup mai greu .

Dar acum va pup pe toate mult de tot si va asigur ca data viitoare nu mai scapati de mine asa de repede.

Am mai pus si eu pe ringo cateva poze de la intalnire (facute pe la inceput).

Astept sa mai povestiti cele care ati stat mai mult...ce-ati mai facut, ce ati papat bun, ce au mai vorbit clopoteii...

Va doresc noapte buna si somnic cat mai usor!! Sunteti minunate!!!

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Atat de micuta, ca s-a pierdut printre randuri! Nu degeaba ii zic eu galuscuta mica sau Mariuca mica. Si acum are aproape 3 luni, dar sa vedeti la nastere!!! Hehehe!

Frumoase poze, Simona... Ce as fi vrut eu... sa stau mai mult de vorba cu fiecare dintre voi, asa am senzatia ca totul a fost pe fuga. Noi am ajuns si putin mai tarziu si am plecat mai devreme, ca Angi trebuia sa mai ajunga si acasa, cu Viktor si Cristi. Si e drum lung pana la Constanta.

Dar daca ne mobilizam sa facem mai des genul asta de intalniri, macar acum, cat suntem toate acasa, in concediu, cred ca apucam sa vorbim fiecare cu fiecare mult mai mult timp.

Ce ziceti...? Ne bagam la o intalneala constanta?

Si culmea! Mariuca nu sta deloc in brate cat suntem acasa. Dar nu stiu de ce, am simtit dorinta de a o tine in brate azi. Chiar ma gandeam dupa ce am plecat... Uneori imi vine sa o trezesc din somn, ca mi-e dor de ea si vreau sa o iau in brate, sa o pup, sa ii mananc urechea sau ne pupam ca eschimosii.

Iar tu, Simona, ai remarcat PERFECT cate o trasatura-doua a fiecarui clopotel. Foarte frumos i-ai descris.

quote:
Originally posted by gattasalvaje

Uuufff , am uitat-o pe printzesica mica Mariuca de Creata ...o finutza , papusha de portelan. A fost tare-tare cuminte , n-a plans insa mami a ei o tinea in brate chiar daca era linistita. Dragoste mare intre ele doua ...




Creata 1 cu Creata 2
www.flickr.com/photos/uic9999/sets/72157601143394729/" target="_blank">Poze Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Ma bag si eu la somn, ca sunt treaza de la 6.30 si am avut o zi extrem de plina.

Va pup pe toate si va urez "noapte buna". Maine dam o fuga pana la Baby Expo, as vrea sa fac cateva cumparaturi. Daca mai aveti poze si aveti timp, poate le puneti pe contul comun.

So, va duceti pe www.ringo.com, user zuzele2008@yahoo.com, parola de la mail, dati click pe tab-ul "you" si vedeti pozele in albume. Alegeti albumul "poze alinatudor" sau "poze creata" si vedeti ce poze am uploadat fiecare. Daca apasati tab-ul "friends", ma puteti vedea pe mine, pe Alinatudor si pe Patrascu (nu am apucat sa vad care zuza se ascunde sub acest nume) si puteti vedea toate pozele pe care le avem noi.

Dupa cum va spuneam, aveti 2 avantaje majore pe ringo. Unul, nu aveti limita la albume si/sau giga pe luna si doi, puteti uploada in cateva minute si fara efort mare din partea voastra, cate poze vreti, cu un programel de-al lor, pe care eu mi l-am luat de pe site.

Hai va pup, ca mi se inchid ochii!


Creata 1 cu Creata 2
www.flickr.com/photos/uic9999/sets/72157601143394729/" target="_blank">Poze Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anandrei spune:

Buenas tardes

Am fost la inatalneala de zuze! O gramada de zuze si de bebici care mai de care mai frumosi! De-abia astept urmatoarea intalneala! Pentru mine acum numele au si o fata atasata. M-am simtit ca intre surori! Bebelusii sunt superbi! M-a impresionat ce-a zis Creatza despre Mariuca: ca si-a dorit-o atat de mult si a asteptat-o atat de mult incat orce i-ar face nu poate sa se supere pe ea! Ce frumos! Nici nu mai stiu ca sa mai zic, mi-e teama sa zic despre fiecare bb in parte ca sa nu omit pe cineva. O sa incerc totusi.
Sofia de Stancutza a dormit tot timpul (bine a si plans un picut) si amandoua sunt exact ca in poze: diafane.
Tudorashul Gratielei este mamica intreaga si are o fatzuca de om serios mama-mama (cred ca s-a prins ceva din toata matematica pe care a auzit-o din burtica de la mami!)
Stefy de alinaatudor este superba, o fetita tare gingasa, cu niste ochi mari negri, superbi si niste gene luungi! O sa fie o cuceritoare! Apropo, pot sa o adjudec pt David?
Eleni era o mica printesica in roz, iar fratiorul Dimitris un nazdravan! Atata s-a alergat cu Luca al Alinei pana au transpirat leoarca amandoi!
Ana de Alina 023 tot o dulcik si o finutza! Are niste ochi asa blanzi!. Statea asa cuminte in caruciorul ei! O printesa!
Bebe Conrad a fost un dulce! A stat el cuminte ce a stat, dar si cand s-a suparat, n-a mai putut saraca Mitsu sa manance, trebuia sa stea numai de funduletul lui micutz!
Toate ca toate dar Pupi a dat tonul la oracaiala! A stat la taticul lui in brate, l-a scuipat(e foarte funny cand scuipa!) si a inceput sa planga. Cred ca de foame.
Rareselul s-a dat in leagan cu ajutorul mamicii lui, dar sa stiti ca a fost baiet cuminte. Fete foarte cuminti au fost Daria si Ileana, dar foarte cuminti!
Cat despre Mateiasu’, eu cel putin nici nu i-am vazut ochisorii la culoare ca a fost un somnoros mic si dragutz!
Cretzulina are niste ochi asa frumosi!!! Ca cerul! Sigur asa o sa-i ramana, ca sa innebuneasca toti baietii!!!
Sara este o cocheta mica ce nu a vrut sa pape si a chinuit-o pe Gatta. Dar in rest a fost tare cuminte!
Calin de Anca.diana a fost un dungat cumintel, cu o figura foarte expresiva!
Eva Maria este o domnisoara foarte serioasa, care a stat cumintica la ea in carut!
Am vazut-o si pe Sofia a Madalinei, o alta domnishoara cu gene lungi si superbe!
Sper ca n-am uitat pe nimeni.
Si bine-nteles fi-miu, care a fost cel mai mare ca greutate si dimensiuni decat toti!


Astia au fost copiii, iar noi…noi ne plimbam de colo colo sa-i admiram pe toti, am vorbit vrute si nevrute, i-am ametit pe chelnerii de la Daimon de nu mai stiau aia saracii nici cum ii cheama, am facut poze precum ati vazut, ne-am distrat si sper ca urmatoarea intalnire sa aiba loc cat mai curand!

O sa mai postez si in alt mesaj ca oricum m-am lungit cam tare!


************************************************************************
Ana-Maria de David pufosu' (11.01.2008)si cel mai fericit tatic, Andrei
Albumul nostru: mama, tata si copilul

************************************************************************

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Am ajuns acasa la ora 10, a fost ff obositor dar a meritaaaat!!! Doamne ce bine a fost la intalnire, cand am ajuns pe terasa si am vazut o masa maaaaare cu muuuulte fete frumoase si zambitoare si o gramada de carucioare colorate cu bebici frumosi, nu mai puteam si nu stiam pe cine sa pup mai intai si la care bebel sa ma uit! Doamne ce zi inunata a fost.

Si acum am lacrimi in ochi ca m-am uitat peste pozele facute de sotul Cretei si au iesit un VIS!!! Nu mi-am imaginat ca poate iesi asa ceva din mana unui om. este un artist, un om dedicat profesiei sale care pune suflet in fiecare poza pe care o face. Uitati aici link: http://community.webshots.com/slideshow/563070973CerUUW



Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)

Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi

noi 2, poze, luni de miere...,
Mare, Munte, Flori

Participam la concurs: daca va place de noi, votati-ne: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=20" target="_blank">pag.21 - Freza si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=40" target="_blank">pag.41 - Somn adanc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anandrei spune:

Ashea, ca nu mai postasem de mult...

M-am intalnit cu gagicile si a fost supertare. Azi a facu fi-miu 3 luni sau, cum ii place Louizei sa zica, un sfert de an! Am fost la dr pt controlul obisnuit si raportam: 7270 gr si 63 de cm! Si cu putsa stam foarte bine!
Apoi m-am intalnit cu Mitsu sa pornim spre intalneala! Sa fi vazut ce funny eram: eu la volan, ma chinuiam sa-i pun suzeta lui David care era in scoica in dreapta, iar Mitsu facea "filme porno" ca si-a dat jos camasa ca sa il alapteze pe Conrad!
Am cunoscut zuzele, am cunoscut clopotzeii! Booon! In fata mea era Cristi, sotul lui Angelique, era cel mai oropsit saracul, singurul barbat de la noi de la masa. El era mai mult pe post de sofer!Si cand am vazut ce fata trista avea, am pus mana pe telefon sa-l intreb pe al meu sotz daca nu poate sa vina sa-i tina companie! Si a venit si mare bucurie a fost pe el, saracul! Cred si eu!
Apoi am lasat copiii la terasa, eu si Mitsu, si am plecat la shoppingy. Ne-am luat asa: caditza de baie de la babyok, termometru-suzeta, o girafa foarte simpatica pe care eu cu fi-miu am denumit-o Frumushik, si centru de activitate de la Tiny Love, dar nu stiu cum se numeste, parca Melody Maker. Si tin neaparat sa-l laud pe sotul meu exemplar imortalizat de Gatta ()http://good-times.webshots.com/photo/2428086890101722542CGLgtf

Cand am ajuns acasa am facut baitsa in cada cea noua si pt ca avem suport la cap l-am lasat pe iepurica si singur sa se balaceasca. Lucru care i-a priit ffff mult pt ca dupa ce a papat a adormit singur singurel, ori el nu facea asta. Asa ca maine seara nu facem baie ca plecam la mare, dar la urmatoarea baitsa o sa-l las sa se balaceasca mai mult, poate ne obisnuim sa dormim singurei!

Pup fetele si noapte buna!

************************************************************************
Ana-Maria de David pufosu' (11.01.2008)si cel mai fericit tatic, Andrei
Albumul nostru: mama, tata si copilul

************************************************************************

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Buna seara zuzici!
Bag si eu repede un mesaj inainte de culcare.
Imi pare ff rau ca nu am reusit sa ajung la intalnire - mama a ajuns acasa la ora 14, asa ca pana ajungeam in parc, cred ca erati deja plecate.... Sanatoase sa fim noi, ca o sa mai organizam si alte intalniri, nu-i asa?
Am vazut toate pozele. Clopotei de vis, zuzici frumoase care radiau de fericire, atmosfera placuta, ce mai..?? Totul suuuperb!

Gata...ma duc la culcare...noapte buna!

Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria

Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)

Mergi la inceput