Fulguleti de nov-dec 06 (167)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daphna spune:

neata! poftiti o cana mare de cafea.....merge la supoz de paracetamol?38.6......desigur k nu-l lasam pe motan sa sufere singur...raguseala nasoala,tuse productiva....dupa amiaza la doctor.om vedea......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

neata.
ce de copilasi bolnaviori. multa sanatate la toti.
Deea noi am avut aerosoli cu flixotide, ibugesic, erdomed, si antermice la nevoie. asta prima data. Cris n-a facut febra deloc. dar tusea rau, se trezea din cauza tusei, iar apoi a aparut haraitul. a doua oara am facut aerosoli cu dexametazona, dar n-am observat nici o agitatie, probabil difera de la copil la copil. si tot a doua oara cortizon intravenos. si tot asa cum spui tu, avea o energie de n-ai fi zis ca e bolnava, vroia doar sa circule. nici prima nici a doua oara nu a luat antibiotic. la noi cica a fost ceva viral. aveti grija de voi, si nu iesiti afara. si mi-am adus aminte, dupa ce trece raceala, mergi si fa-i niste teste de alergii, ca sa-ti iesi din pareri.
Daphna imi pare rau ca si Elisa e bolnavioara. multa sanatate.
Donia lasa ca recupereaza Cristinel dupa ce se face bine. multa sanatate si voua.
ma duc sa mai strang prin casa pana se trezeste gaza. ca seara nu mai am nici chef si nici energie sa strang jucariile imprastiate peste tot.



poze concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=22" target="_blank">in iarba si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=20" target="_blank">ganditoare

Monica si www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina www.baby-gaga.com/][img]http://tickers.baby-gaga.com/t/catcatard20061220_-8_Maria Cristina.png[/img" target="_blank">20.12.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

e greu sa gasesti femeie in care sa ai incredere. mai e varianta sa iei pe cineva complet necunoscut si sa o pazesti la fiecare pas. eu m-am obisnuit cu unele neajunsuri, prefer asa, decat sa stau cu sufletul la gura daca o povesti la altii ce e prin casa si care ne e programul.

ai putea sa-i zici ca ai vazut icoana, ca se intampla accidente, si ca o rogi ca pe viitor sa te anunte, nu e normal sa dea copilul eventual peste cioburi pt ca asa s-a gandit ea sa ascunda icoana. si tanti a noastra e vag indezirabila, plus ca din cand in cand sare rau calul, plus ca si curatenia e uneori superficiala si mai fac si eu dupa ea, dar cel putin dorm linistita.

chris + alexandra

bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

VREA CINEVA SA NE INTALNIM AZI AICI????

http://www.kiddyland.ro/preturi.html

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeaA spune:

neata!asa de urat e afara,am stat si ieri in casa,azi tre sa gasesc ceva sau un loc unde sa iesim ca moooor de plicti cu piticul in casa!
-sanatate multa eric si cristinel!
donia multam pt.aprecierile la adresa puiului meu,iar poza aia de care ziceai tu se repeta in fiecare seara,adik numai asa adoarme,cu mana in par,la fel sta si cand e suparat,obosit(e un fel de tzi tzi pt.el,in par se alina)
adinazot sanatate bunicii!
dandusa atat de scumpi
Mai avem si noi cateva poze in bile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

Neata fetelor!
In primul rand doresc sa va multumesc la toate pt urari!!!
Noi suntem asa si asa,Ale tuseste tare urat,muci mai putini,am inceput sa tusesc si eu productiv..Bunica e internata,pneumonie,e pe tratament,nu vrea sa manance nimic,sunt suparata.Drumuri zilnice spital acasa,munca,nu ma simt deloc bine,si e si vremea asta de c...
Sanatate tuturor bolnaviorilor!!!
va pup

Adina si Alessia Maria(30.10.2006)

"Life can give you a hundred reasons to cry,but you can give life a thousand reasons to smile"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mormelvio spune:

Salutare mamici si puiuti!!!
Ma bucur ca nu ne-ati uitat!! Intru din ce in ce mai rar pe forum pt ca mai nou lucrez in 2 parti, adica am doua job-uri. Asa se face ca ajung acasa seara dupa ora 20, plecata fiind de dimineata de la 9.
Va dati seama cam ce program infernal am.....
Noi suntem bine, crestem....Nu ne putem lauda cu prea multe kg...suntem pe la 11....si nici foarte multe cuvinte noi nu avem in vocabular. In schimb suntem din ce in ce mai obraznici, ne certam cu mami cat ne tine gura, ne dam cu fundul de pamant desi stim ca nu e voie, vrem sa coboram din pat...in cap....si mai nou dormim cu perne jur imprejur...asa de siguranta. In rest...sunt tot mai frumos si dulce....:d
Va pupam pe toate fara exceptie dar mai ales mamicile de fetite...ca doar acuma suntem ditamai flacaul si ne uitam dupa fete si masine...ca astea ne atrag mai nou atentia!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acs spune:

A_deju, multa sanatate motanului! Am patit-o la fel cu Victor anul trecut: 2 bronsiolite intr-o luna. Tot asa, cica pe fond asmatic. Dar i-am facut testele de alergii la un an si nici vorba sa fie alergic. Ce sa mai zic: de 3 primaveri avem aceeasi poveste cu Ioana, adica tuseste, face febra, curge nasul, din senin. Te inteleg foarte bine :(. Dar trece! Apropo de pufurile cu ventolin, eu preferam sa i le fac adormit, numai ca nu-l prindeam mereu cu fata-n sus! Victor a luat ventolin sub forma de aerosoli, pufuri si sirop. Nu vreau sa mai vad ventolin in fata ochilor! :) Multa putere si sanatate!
Cat despre dexametazona, n-am observat nicio problema la copii. Noi le facem aerosoli cu 1 ml fluimucil, 1 ml dexometazona si 1 ml ser. Nu par nici mai agitati, nici mai ametiti (ca asa-s de obicei :) ).

Donia, povesteam despre festivalul "Prichindelul" (nu stiu exact numele), la care au participat copii de gradinita, inclusiv Maria mea. Uite aici o poza cu tarancuta inainte de reprezentatie.

Multa sanatate tuturor fulguletilor bolnaviori!



Manuela, Stefan si cele 3 minuni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radu.anca spune:

Neata, hop si eu dupa cafea! Deja cica sunt in campul muncii, da nu am pornit inca tractoru'
A-deju, imi pare rau ca tre sa va indopati cu pastile, poate azi va fi mai bine! Cum mai e cu laptele?
Vad ca si Dani il refuza de vreo 2 zile, bea numa un pic, am incercat sa trecem pe lapte 3 da nu vrea deloc, cred ca revenim la 2..pana la adanci batraneti..
A fost bine ieri cu bona, cand am ajuns acasa i-am gasit pe balcon, se uitau la masini si socializau cu vecinii cu care avem balcon comun...copilu vesel, a mancat, a dormit 3 ore (uau!), totul ok. Acu a invatat sa zica ''ai a mine'', ceea ce inseamna sa il iau in brate, da zice asa de frumos...
Misto kiddylandul ala, pacat ca noi suntem (cam) departe...ca veneam Kikineata, serios!
Vad ca e cazul sa prestez si io ceva, ca ma dau astia afara...da mai beau o gura de cafea inainte! Hi Hi Hi!



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

ma bucur ca v-a placut povestea de dragoste

Asiza,
intr-adevar tradare...,dar speram sa ne ierte Denisucu,Crinuta ii trimite muuulti pupiciiiii
ce mai gatesti bun,cuscra?
Adeju,
off prin ce trece scumpul de Eric...,imi pare asa de rauuuu,sper din suflet sa-si revina repede,ne gandim la voi
Daphna,
mai da' ce-i pe la C-ta?si Elisa bolnavioara...,offf,imi pare rauu
Anateo,
ce mai faceti dragilor?,ne este dor de voi...


tema
aer conditionat in masina sau geamuri deschise?
care dintre solutii este recomandata?
zilele trecute am suferit de pe urma caldurii...,eram in masina cu vreo 30 de grade...,Crinuta transpirata,nervoasa...,noi deschideam geamul...,apoi mai dadeam drumul la aer...,chiar nu stiam cum sa procedam sa nu cumva sa sufere copilul sau sa se pricopseasca cu vreo otita...
si cand ma gandesc ca zilele caniculare abia de acum incep sa vina...




Mamica stralucitoare
11+ + Crinuta 1 Nov 2006

Mergi la inceput