Spiridusi de ianuarie - februarie 2006 (287)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza!!!
Noi am ramas fara curent de la 12 azi noapte pana la 9 azi dimineata. Noroc ca nu s-a descongelat lada. ce sa mai zic ca ne-am spalat cu apa plata, ca doar hidroforul nu merge fara curent.
Dus copil la gradi si am cumparat jardiniere si seminte sa ma apuc de plantat. sunt curioasa daca creste ceva, caci vreau sa-mi pun la balcon. ce am vazut deja crescut nu mi-a placut, la plicuri erau mai multe.

Maraki hai nu ma mai innebuni, probabil ca o fi putin umflat, dar chiar vanata???? sper sa pot iesi din casa vineri si in weekend. Mi-a spus si am citit, ca durerea e mai suportabila decat la o extractie. la ultima masea scoasa nu am avut nicio durere, caci am luat calmant inainte sa se dezmorteasca de tot. acum sa vedem....
Acina eu i-am dat Activia, dar nu a baut decat 2 zile. Ii faceam formula cu ceai de musetel, nu cu apa, iar dimineata pe stomacul gol o linguritza de miere.
In ciorbe ii puneam mazare, broccoli, si ii dadeam mult spanac. Cereale am luat de la nestle cu ovaz si prune.
Vad ca ieri nu a facut nici Marco kk, iar alaltaieri a facut niste bilute. Iar incep problemele si la noi. Azi dim. nu i-am dat miere ca s-a trezit inainte, si el nu o serveste decat prin somn.
Ai o broscutza mare, poate nu va mai creste asa de tare, ca sa poti naste natural. sigur va ajunge pe la 4 kg.
Bee, maraki si marco e tot asa de rasfatat cand e cu multa lume. am vazut asta de fiecare data cand mergem in Alba. Doamne ce fitze si ce scheme are in cap!!! Noroc ca dupa ce ne intoarcem, nu-mi trebuie mai mult de 2 zile sa-l aduc pe calea cea buna.

ma duc la gradinarit.
azi e o zi naspa, innorat, de fapt a si zis la tv, ca miercuri si joi va ploua.
o zi buna sa aveti.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

quote:
Originally posted by Bombonicaaaa
.........a poftei de mancare care la noi lipseste cu desavarsire
Nu vrea copila mea sa manance mai nimik toata ziua , de carne si legume nu poate fi vorba ,parca ar fi cei mai aprigi dusmani ai ei,lapte foarte foarte putin dimineata cu cereale , si in rest ...nu stiu , nimicuri mananca si asta sa nu o las cu stomacul gol chiar de tot
Cu greutatea e oarecum inca in grafic , cam la limita de jos ,asa ca ne-a comandat dr. un set de analize complete sa fim siguri ca nu este oarece problema , si poate totusi e numai fata mea pretentioasa din cale afara .
Am facut si un vaccin contra hepatitei tip A si fuga la laborator sa facem si analizele de sange .
Ei , unde a stat Jasy cuminte la vaccin si nu a scos un sunet , ce a urmat la laborator a fost cosmar , mai aveam putin si imi venea sa-i sar la gat asistentei




bombo saracuta ce frumos a si multumit dupa ce au chinuit-o asistentele alea.
nu esti singura. si a mea tot asa e. Nu mananca mai nimic. Sticla de lapte nici nu indraznesc sa i-o umplu (si are numai 180ml) ca nu o termina mai niciodata. Nu baga in gura decat singura. Nu accepta nici o faramitura de la mine sau barbatu-meu.
Si ea e aprope sub greutate. A cazut de pe linia care era.
Astery mi se rupe sufletul de Razvanel ca e iarasi bolnavior. Va doresc insanatosire cat mai grabnica.
..........as povesti mai multe dar nu prea pot
...hai sa incerc. De la o vreme sportul preferat a lui Selin e sa zgrabalesdca guma de mestecat de pe strada lipita de trotuar si sa o bage in gura. Bleeeh. Intr-o zi imi povesteste sotul ca s-a dus cu ei in curtea scolii si a prins-o de 3 ori cu guma in gura. Sambata a descoperit una in galeata de gunoi. Ramasesem fara saci de gunoi si asa a vazut- lipita acolo. Toata ziua a incercat sa o ia si nu am lasat-o. Spre seara, ceilalti erau afara strig la ea "ce faci?? si ma duc sa va ea "kauu gumiiiii" si isi astupa gura cu amandoua maini.............am stiut ca a reusit. Circul care l-a facut cand i-am luat-o nu vi-l mai povestesc. Cu toate ca primit una noua nu a fost multumita a vrut toata cutia.
........pe de alta parte vecina mea se intreaba daca nu e mai bine asa decat ca baiatul ei de 5 ani, cocolosit peste poate care da din raceala in viroza intestinala si iar raceala, care nu e lasat niciodata singur.......

hai ca v-am pupat ...........sunt pe aici, va citesc, dar mai pe diagonala,



Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)


Poze noi ....cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Iubitelor, intru pe fuga. (ca de obicei, in ultima vreme)

Felicitari pentru ALI! Sa iti traiasca minunile! Ce bucurie, abia astept sa aflu noutati.

Vroiam sa va spun ca am mai lucrat la site.
Am actualizat la:
Dany de Mirelush
Anastasia
Sebi
Raisa
Marco
Mateias
David de Florina
Clarita
Emma
Razvanel de Astery
Ioana de March
Selin
Roxanica
Vladimir
Ioana de Any
Stef de Cosmi
Andrei de Acina
Tudor
si
Sabinutza

Va pup!
Ma intorc la treburile mele

Mai revin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Hello again,

Bee iti dai seama ca mergem la specialisti pt. Angelo. Macar sa nu fie cazul de tratament si sa ne spuna ca este ok.Ieri am sunat la clinica si asteptam sapt. asta sa ajunga formularele prin posta, le trimitem completate si asteptam programare. Ieri mi-a spus socra-miu ca Angelo nu se da cu capul de pamant cand este cu ei, doar cand e cu noi face asa De exemplu, cu mine cand este in dormitor si-l pun la somn, se joaca cu apa din bibe, stropeste tablia patutului....cu giorgos nu face asa, dimineata cand am intrat in dormitor, cum m-a vazut a si inceput sa stropeasca cu apa
Mira cum e timpul la voi? Aici de astazi este frumos, ieri a fost frig rau si a nins putin...acum sant 11 grade( poate mai mult ) Guma nu i-am dat lui Angelo pana acum, cred ca nu ar vrea ca este cam ciudat copilul meu....bomboane nu mananca, doar alea gen Olimpic romanesti, alea cretoase....

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIHA78 spune:

Buna dragelor,
Noi pe afara in ultimul timp, recuperam timpul pierdut asta iarna.
Silvia iti multumesc frumos ptr. tot. Il pupam pe alain si va dorim vreme buna sa puteti face plimbari.
Astery nasol ca a facut Razvan bronsiolita, alt tratament pe voi, in schimb ma bucur nespus de partea cealalta si cred ca si tu vazand astea treci mai usor peste pb. Pupam si tot vesti bune sa ne aduci.
Giova multe stie face Marco, bravo lui, cresa cred ca ii face sa aiba progrese mari, am vazut si pozele, m-au emotionat tare cele cu strabunicii..Mai si puneti si voi usa la living nu derutati copilu.
Bombo, rau imi pare de Jasy ptr suferinta la analize, din pacate stiu cum e sa nu poti face nimic sa-i ajuti. Atata doar ca ei uita
repede, noi nu.
Bianca sunt curioasa ce va iesi la analiza copro, adica daca a avut efect med. naturist. Eu ma tot contrez cu sora-mea care rapid da Zentel ptr. astea.
Maraki f. bine ca vei continua investigatiile, cred totusi ca e f. greu ptr. un copil sa vb. at. cand in jurul lui se vb. 3 limbi, faza cu apa clar o face ca vede ca la tine are efect.




Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

ASTERY,imi pare tare rau ca v-ati chinuit asa cu branula,bietul de el,cred ca deja ii e o frica cand vede halate albe...sper ca acum sunteti mai bine.pupici multi
IOANA,cum mai e razvanelul tau?
ANASOL,tot mai astept vesti despre voi...
BOMBO,vai ce mi-au chinuit alea nora.sa vina ea la socrela ei sa vada ce usor ii ia sange.stii deja sexul la bb?nu ne tine in suspans,please
ACINA,andreiul tau bea suc de portocale si mananca kiwi?ca la noi asta a fost solutia miraculoasa.chiar daca dani e cu dermatita tot nu pot renunta sa-i dau macar suc de portocale ca altfel plang si eu cu el cand tre sa faca kk.iar daca i-as da si kiwi atunci ar face kklau.plus alte fructe gen pere,prune.iar ciorbica,supica in fiecare zi si daca se poate cu dovlecel.pupicei multi
MARAKI,eu nu cred ca are nik angelo,dar spre linistea ta du-l la un control.
pupicei la restul fetelor:MIRA,BEE,GIO,BIANCA,DANA

http://www.dropshots.com/mirelutza
http://www.dropshots.com/mirela10
http://www.dropshots.com/MIRELA1
mirelutza (37) si dani(21.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

eu tot 2 in 1 sunt,spre disperarea mea,ca ma dor toate si nu-mi mai gasesc locul.cel putin noaptea e horror,azi noapte am dormit vreo 2 ore adunate.asa ca ziua n-am chef de nik,de abea ma taresc,dar mai gasesc totusi ceva energie sa ma joc cu dani.
am si greturi,n-as manca nik,dar ma gandesc la bbeloi si asa mai pap cate ceva.tot urmaresc semne si contractii...

http://www.dropshots.com/mirelutza
http://www.dropshots.com/mirela10
http://www.dropshots.com/MIRELA1
mirelutza (37) si dani(21.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

am vb. cu Cata si gabi.
Cata e bine, are greturi, dar tot mananca. Bia e o cumintica, care face tumbe toata ziua. din toamna la balet cu ea.
Gabi e bine, ocupata cu munca, doar sunt alegeri si o groaza de plangeri de rezolvat. Isi cere mii de scuze ca nu poate intra, dar o va face cand se va mai linisti cu munca.David e bine, a fost putin gripat, dar s-a rezolvat totul cu bilutzele.

asa....
Mira e mortala Selin, auzi la ea ce treaba are...sa ia guma de mestecat de pe jos/gunoi. sper sa se dezobisnuiasca cat mai repede. Tot nu ti-ai luat calculator?
Miha chiar ma gandeam azi si la tine, ca nu ai mai intrat de multisor. ma bucur ca stati mult pe-afara, la noi azi e innorat, dar cald si nu ploua inca. asa ca asta vom face si noi dupa ce iesim de la gradi.
Mirelush esti in 38 sapt?
Dana mersi de site. mai trimit poze, dar astept sa treaca si pastele, nu te bazai pt. una. ce mai fac fetele? cum esti cu invatatul?
Maraki bine ca ai sunat p. formulare. sunt curioasa cand va fac astia programarea.

, pe mai tarziu.


_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIHA78 spune:

Mira uite copilu meu face parte din a doua categorie, adica cam tinut intr-un glob de sticla, pana la 10 luni ca am fost noi cam paranoia, ca de era primul copil, de la 10 luni de nevoie. Cu toate astea pb. multe multe, am avut si mai avem oarecum estompate. Ii raspund si Giovei la intrebarea cu locurile de joaca. Avem, dar din cauza ca are Tud imunitate slaba nu-l pot duce ca prinde orice...Asa ca ce sa zic, calea de mijloc e cea mai buna.
Acina la noi tare bine s-a reglat scaunul cu mar si para. Ii dau mar cu para si 2 biscuiti si apa, suc de fructe si din fericire functioneaza.
Sa va zic despre Tudor, e total cu vorbitul, ne distram de numa cum da detalii cand vb. De ex aseara zice: maine ziua, megem cu mami ci cu tati, a polus, unde cuge apa. Sau; mami ii note (noapte), se cuca Tudoi, ci Ana s-o cucat, ci Diana s-o cucat. astea-s vecinele de plimbare. Plus ca daca nu-i raspunzi la ceva repeta si de 10 ori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Feteleeeeeeeeee, mai ce dor mi-e de-o sueta pe forum, sa povestesc de una, de alta.
Sunt foarte aglomerata la birou. Extrem de ocupata. Asa-i in an electoral si se apropie cu pasi repezi alegerile locale. E nebunie maxima.
In plus, masterul...lu' masteru' lu' masteru'...
Vineri am iarasi examen. Un examen tare greu am, cu un profesor cu care am mai dat unul si care a picat in nestire.

Miha, masterul asta il fac fiindca pe la mine la servici majoritatea l-au terminat, e pe profil (administratie publica europeana ), si trebuie facut. Am sperat si eu sa fie mai lejer, caci auzisem de multi care fac masterul fara macar sa treaca pe la scoala, dar... n-am avut eu bafta aia .

Mira, de la gunoi, care va sa zica? Nasol!

Eu aseara am descoperit de ce erau fetele mele cuminti de mama focului. Au mazgalit peretele din spatele usii dormitorului si usa pe interior in varii culori .
M-am facut foc si para.
Oana, imediat, a dat vina pe sora-sa: "Roxana a inceput!"
Iar Roxanica, moaca, era de acord: "daaaa, Tzatzana facut. Mos, mami, mos!!" (adica, era FRUMOS).

Oana mea e amorezata de un pusti de la gradi. Altul decat cel de la inceputul anului. Pe cel de-acum il cheama Mario si nu auzim decat povesti despre Mario...
In plus, are o pasiune pentru serialul cu sirene de la Jetix. Sa le vedeti ce agitate sunt amandoua cand aud genericul filmului.
SEIENE, MAMIII, LASA AITZI!
Roxana il mai adora pe MAUS (Mickey Mouse), pe DOO DOO (Scooby Doo) si bineinteles, pe GEIII (Tom si Jerry).
Ah, si pe TANU CATZ. Nu stiti ce inseamna TANU CATZ? Va spun eu... tare greu am priceput si noi prima data despre ce este vorba. Adica, despre Motanul Incaltat, dragelor.

Sanatate multa spiridusilor bolnaviori.

Maraki, e bine totusi sa urmati tratamentul. Pe urma mai vedeti, nu?

Mirelush, tot mai ai greturi?
Aoleuuuu!
Pe urmele lui Maraki, asadar?

Hai, ca m-am intins destul.
Se vede ca a inceput sa mi se faca dor de voi .

Mergi la inceput