Ai nostri, ca brazii! ian-feb05 ( 62 )

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BESTUTZA spune:

Simona ,sa ne mai spui cum e cu gradi si cu bona!

http://community.webshots.com/user/BESTUTZA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kita spune:

Noi acum suntem bine; lunea trecuta i-am scos polipii lui Andrei, si a fost cam marait toata saptamana (nici n-am avut voie s aiesim din casa); Si de cand sta acasa nu mai doarme la pranz, ci se trezeste la un 8 dimineata si adoarme cam in jur d eun 10 seara, si in toata perioada asta are o energe care pe mine ma scoate din circuit;
O problema serioasa la noi este Tv, de fapt la programul de desene dac ail las vrea sa fie toata ziua, si hai cacil-ma testat sa il las pornit si el sa se joace, dar cand se joaca mai frumos si se termina vre-un episod il apca plansul ca de ce s-a terminat de te dispera;

Kitacu fulgulet +5S si Andrei (10.02.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Patricia, la vaccinul pt Matei ma refeream. Nu am aflat cand se face urmatorul obligatoriu... cumva la 6 ani? La ce clinica ai acum abonam medical?
Sirimie, noi aici mergem: http://www.worldclass.ro/. Ai toate info pe site. Nu are nici o leg cu abanomantul medical, este unul separat incheiat de firma noastra cu W-C, dar pt care noi angajatii platim, ce-i drept o suma f mica.
Tomasa, instructorii personali se ocupa doar de copii peste 4 ani, asa ca deocamdata il invat eu. Deja stie sa inoate cu colac, face singur o lungime de bazin si usor-usor se descurca si fara el, dar cu un soi de sul care se tine la subrat. Sambata a facut si vreo 2 scufundari fara teama (a se intelege bagat sub apa 100%). Ii place mult insa si la "jacuzziC". Bogdanel e mai bine, dar inca tuseste. Am inteles ca in Dr Taberii ar fi pe str Gabi Szabo un bazin care ofera cursuri de inot pt copii, insa nu stiu amanunte.
simonadinca, eu consider ca Zentelul este extrem de periculos. Cand avea 2 ani, Matei a facut giardia si a primit acest sirop cu care nu numai ca nu s-a vindecat de giardia, dar a facut niste complicatii urate, in special enterocolita. Ulterior ca sa-i reparam ficatul i-am dat Liv52, dar am jurat ca nu-i mai dau in veci Zentel. Uleiul de bostan e f eficient la paraziti, de asemeni semnitele de dovleac crude. Nu ma mir ca din ce in ce mai mult copii au probleme cu ficatul. Majoritatea siropelelor (de ex banalul calpol/panadol) care cica trateaza unele, afecteaza rau fct hepatice. Din cate am inteles testul Elisa nu e f relevant la giardia, ci mai degraba examenul copro-paraz clasic sau mai e unul care nu mai retin cum se cheama... ceva de genul "anti-giar".
AlinaMaria, incearca sa-i acorzi fetei cat mai multa atentie, acum cat inca mai poti. Daca acum e asa de dornica sa stea cu tine, dupa ce vei naste exista sanse mari sa fie f geloasa pe cel mic. Ea merge zilnic la gradi sau doar cateva zile pe sapt?
Bestutza, te felicit pt stilul de alimentatie pe care l-ai aplicat. Este excelent daca il poti mentine. Cand ai timp, ne poti scrie si noua retetele?
V. Erica, tu nu mai zici nimic?
Bubu, te inteleg cu durerile de oase. Si la mine au fost mai intense in sarcina 2; in plus au debutat de la 20 sapt, deci f devreme. Si mie Badiu imi zicea nu am ce sa fac si ca vor trece dupa ce nasc. Curaj si putere sa rezisti- mai ai f putin.
Kita, cu cine sta Andrei acasa? N-ar putea de ex. sa-l tina mai mult pe afara in loc sa stea la TV, acum ca ati terminat cu polipii? Si eu am cui pt socrii caci de fiecare data cand il las pe M la ei, il proptesc la TV. Au UPC digital si se bucura tare mult ca baiatu' se amuza de desenel cu Tom si Jery. Imi vine sa-i iau la bataie cand ma duc sa-l "recuperez" pe M si il gasesc protzapit in bratele lui bunicu-su la TV, alimentat cu diversi biscuiti si alte prostii inrudite...

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Poze din APRILIE-Mai
Matei la 3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Da, Liviana, asa e...stiu ca tu te plangeai de astfel de dureri in sarcina cu Bogdanel...vad ca m-au mai lasat, am stat si mai mult in pat in ultimele zile. Acum cateva seri m-a luat o durere nasoala rau de spate ...asta e, mai am putin si trebuie sa rezist!

Bestutza, chiar imi place cum scrii despre papa, si Vlad e innebunit dupa fructele uscate, eu i le dau neinmuiate. Adora caisele si smochinele uscate. Bine ca mi-au adus aminte sa mai cumpar, nu i-am mai dat de ceva timp...

Ati vazut pozicile cu burtoiul?

Oana 37+ cu bb Stefan
si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Bubu, acum am vazut pozele cu burta la 36 sapt. E tzuguiata bine, nu? Imi place mult poza cu Vladut care se tine si el de burta , langa tine.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Poze din APRILIE-Mai
Matei la 3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonadinca spune:

Multumim, dar ca sa fiu sincera ma agat de acest proteus...Sper ca el sa fie cauza tuturor belelor de pana acum! Sa gasesc o sol sa scap de el, sa crestem bacteriile prietenoase si sa scapam de alergii...Vin 3 luni grele pentru Nora...si pentru noi.

Liviana, cred ca esti prima pe care o aud spunand asta. La mijloc, cred eu, este o confuzie: Elisa este de fapt "antigen Giardia"! Asa stiu eu...cat despre copro, experienta mea si a altor mamici, a indicat erori de neacceptat! Si ca sa fiu sincera de 2 ani sunt cu nasul in kk...si l-am intors pe toate fetele...rastalmacit si gadilat...Vorba unei colege din fac "Odata faceam analiza pol, acum doar analiza kk".

Kita, eu in ultimul timp, ca sa mai iau cate o pauza, o las pe Nora la dvd/minimax/boomerang. Bona a fost 2 sapt virozata/virusata de lene...Asa mai intru si eu pe net! Asta e! Si Nora imi mai cere din cand in cand cu maraieli sa-i pun "Capsunica" la minimax.
Nu-mi place dar nu am bunici in ajutor! Suntem doar noi doi cu un copil care solicita la maxim. Si cred ca nici nu mai rezist eu asa 24 din 24!

BESTUTZA, Nora mananca sanatos (bio, fiert la aburi sau copt). Insa are multe restrictii...Daca ai vedea ce se bucura cand ii dau un biscuite cu ciocolata...Ea crede ca este "cociolata". Atat mai pot sa o pacalesc! Vede in jur! Si este f. curioasa si vrea sa experimenteze! Ma bucur ca este inteleapta, poate chiar prea matura cateodata...

Mi-ai adus aminte de Tutunaru...
Simona, ti-ai schimbat bona? Cum este cea noua? Pe mine ma bate tare mult gandul...A noastra este intre bona/menajera...dar vad ca nu se mai tine de nimic...

pupici



Norica si Simona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Buna fetelor , intradevar timpul trece f. repede .
Ibelciug Mandy poate sa mearga in fiecare zii la camin cate 5 ore , nu o duc eu tot timpul desi platesc intreg chiar daca nu o duc .
Eu nu mai pot fizic sa-i fac toate poftele .
Crinuta banuiam eu ca o sa-ti placa numele , acu vom vedea .
Mergem la padure si dupa sper sa dorm un pic ca azi noapte am cam facut-o alba .

Alina 29 si Mandy Stephanie 3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Mi-am facut un cont pe webshots dar acum trebuie sa imi pun pozele pe computer caci am alt computer si imi lipsesc multe date .
O sa pun poze cu mine si burtica si desigur cu mandy si camera ei si a lui bb.
Nu inteleg ce e cu voi ? nu prea sunteti active .
Va doresc o seara de duminica cat mai linistita si mai vb.

Alina 29 si Mandy Stephanie 3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

ultimele doua luni de sarcina (la a doua sarcina) le-am dedicat in intregime lui David, de fapt doi ani de zile m-am ocupat doar eu de el, bunicile veneau doar in vizita si cand le mai solicitam, daca voiam sa iesim si noi undeva ... de cand s-a nascut Mara am incercat sa fac in asa fel ca David sa nu se simta neglijat, cat a fost Mara mai mica era usor ca doar ii dadeam sa manance si apoi dormea iar eu imi faceam programul cu David, acum ca a mai crescut trebuie sa-i acord mai multa atentie, in detrimentul lui David ... mi se pare ca in ultimul timp s-a schimbat, nu ma mai asculta, el era un copil tare cuminte, ma intelegeam cu el ca si cu un copil mare dar acum parca nu ma mai aude, iar daca il mai cert plange ... bunicile nu au nici o autoritate, face ce vrea din ele, pe ele nu le asculta nici cat pe mine, ba mai mult, am observat la soacra mea, tot timpul ii spune: "nu face asta ca se supara mama" ... ma tem sa nu ajung o "sperietoare" pentru copilul meu, cand sunt doar eu singura acasa cu amandoi copiii ne impacam foarte bine, avem o rutina, David e destul de cooperant dar daca apare o bunica in peisaj se da totul peste cap ...
asa ca, Simona, e greu cand nu sunt bunicii aproape dar uneori te pot incurca ...


noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Bestutza, . Esti complet in asementimentul meu cu tot ce ai scris despre hrana/dieta copiilor, de altfel si la faza cu gradinitele avem aceeasi parere. Si eu am da gend sa-mi cresc asa copiii, cu hrana cat mai naturala si ore in aer liber. Acum ca am si eu curte ca tine, chiar nu mai am nicio scuza sa nu o fac. Poate ne vedem intr-o zi prin Bazilescu ca m-am salbaticit de tot.
Liviana, multumesc, am inteles despre ce e vorba. Eu cred ca, pna al aurma il voi duce din mai la inot la Tenis Club. Acolo un instructor lucreaza cu maxim 6 copii, dar poti avea norocul sa nimeresti singur la ora respectiva (pe care ti-o alegi intr-un anumit interval).
Eu personal nu cred ca m-as pricepe sa-l invat sa inoate, ne-am alege doar cu balaceala probabil (buna si asta de altfel) pt. ca nu sunt f metodica si nici eu nu am eu o tehnica buna. Ma mai tenteaza www.babyspa.ro, unde conditiile sunt excelente, apa fara clor, instructor personal pana invata bine copilul, apoi curs de grup, dar imi este peste mana ca zona, e fff deperte de unde stau acum, as pierde ziua intreaga pe drumuri si eu am doi copii de ingrijit, e musai sa ma intorc repede acasa pt. a o alapta/dragali si pe Maria. Tata nu face fata prea mult timp singur cu ea.

mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)

Mergi la inceput