Prichindei martie - aprilie 2005 (126)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Scriu si eu repede, ca fug afara cu copiii.

Dantje - sa-ti traiasca prichindeii, haiosi foc si mi se pare ca seamana foarte bine. Mi-a placut faza cu "rasa vasnica din Carpati", iar la noi cu gun-ul e tati insarcinat... deocamdata.
Si eu m-am pricopsit cu hernie de disc, am facut injectabile o sapt, dimineata si seara, si cam degeaba. Numai ca mie medicul mi-a zis ca la 32 de ani nu vrea sa ma bage in operatie, ci sa pun mana sa slabesc, sa fac inot si sa nu mai ridic in brate nici macar o sticla de apa.
Iti tin pumnii sa nu fie nevoie de operatie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Eu v-am certat si acum tocmai eu dispar ca magarul in ceata... Am avut iar probleme cu Ioana, din pacate. M-am dumirit in sfarsit ce o face sa aiba perioade de cate o saptamana (recordul e de 9 zile si a fost atins ieri ) cand se tine si refuza sa faca kk. E vorba de stress. Este extraordinar de sensibila la stress. Orice schimbare in rutina zilnica o afecteaza si se manifesta prin refuzul defecarii. De exemplu am stat de Craciun acasa, in prima saptamana - s-a abtinut din greu, s-a dus la tara cu parintii mei - a urmat o saptamana neagra, a revenit acasa - stabilirea recordului Este modalitatea ei de exprimare a stress-ului. Dupa ce se tine cateva zile cred ca-i este frica sa-l mai faca. Si il tine pana in panzele albe. Dupa ce isi da drumul insa, face fara probleme pana goleste burtica si in continuare. Ma rog, nu chiar fara probleme. In pampers, pe ascuns, clar, cu teama, dar face. Uf, uf... Problema majora apare cand nu reuseste singura sa-si dea drumul (inclusiv cu ajutorul nostru desigur) si ajungem la spital, cum am ajuns aseara Experienta traumatizanta pentru ea, dar absolut necesara.
Acum cercetez cum ii pot diminua stress-ul. Imi pare rau ca mi-a trebuit atata timp sa-mi dau seama de cauza reala, dar m-a luat prin surprindere. Nu ma asteptam la asta. Noi am calatorit cu ea de cand era bebe, nu a dat semne ca ar stresa-o schimbarile. Mariuca nu a avut niciodata asemenea probleme si nici copilasii pe care ii cunosc.
in fine, v-am impuiat capul. Imi dau seama ca pentru cine nu a trecut prin asa ceva, pare tare ciudat subiectul...

Ligia n-am apucat sa ma ocup de gradinita, urmeaza saptamana asta. Aici nu primesc toate cu pampers. Gradinita la care a mers Mariuca nu primea si stiu si altele la fel.

Ana da, s-a bucurat mult sa ne revada pe mine si pe Mariuca. A fost foarte emotionata. Din pacate, si cu reactia povestita mai sus.
Succes Evei cu operatiunea olita!

Pisi nu stiu ce sfat sa-ti dau, Ioana nu face noaptea pipi si nici Mariuca nu a facut. Nici pe ele, nici in pampers. Cred ca e o problema a baieteilor. Dar tin pumnii sa treaca

Dantje imi plac tare mult pozele cu Martjin si Hannah Sunt tare dragalasi si imi place mult ce povestesti despre ei. Multa sanatate, sper sa n-ai nevoie de operatie

tuturor!



Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadnabr spune:



Trecem si noi pe aici sa raspundem la apel

Sonia e bine, creste frumos, vorbeste cate in luna si in stele, am inceput sa o invat si putina romana si prinde repede Mai scapa tati cate un cuvant nepermis la volan si imediat ii spune "dont say that daddy!!! say sorry!" De pampers am scapat in totalitate, inclusiv noaptea cam de doua luni. A durat doar 4 zile trecerea de la pampers la chilotel, in a 5 a zi Sonia mea a facut pipi la toaleta singura singurica!! Mai avem cate un accident pe ici pe colo, dar foarte rar si atunci cand fie suntem la cineva nou (pentru ea) in vizita sau e afara si se joaca si vine in ultimul moment. A invatat mai nou sa foloseasca calculatorul si mouse-ul. Spre surprinderea mea s-a dumirit si cum sa foloseasca mouse-ul integrat de la laptop! Incepem si noi gradinita din septembrie, doar 3 zile pe saptamana insa. Sper sa se acomodeze repede, vor fi cam multe schimbari intr-o perioada relativ scurta, surioara ...gradinita...sa speram ca nu vor fi prea multe probleme.

Eu insa sunt mai putin bine burta e mult mai mare ca la Sonia, bebe imi da suturi in vezica si ficat intr-o veselie, sa dorm e o aventura, nu conteaza pozitia, simt ca ma sufoc, de mers e greu pentru ca e burta super grea si o port in fata...sunt obosita, e cald si pe aici si as sta numai sub dus...partea de sub sani e amortita majoritatea timpului, ma simt ca la 80 de ani zau asa...habar nu am cum am sa reusesc sa ajung la sf lui iulie sa fiu sincera as fi gata sa nasc acum dar nu-i dupa mine si bebe trebuie sa mai stea in burtica un pic

Va pupam pe toate si promit ca mai trecem pe aici in curand

Madalina si Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dantje spune:

Buna, buna,

Sar'na de aprecieri si de urari .
Rox uf imi pare rau de Ioana, cam asta e varsta cand din pacate programul trebuie sa fie la fel, sau cu usoare schimbari.Si noi am avut o perioada dificila, in care Martijn a fost foarte tulburat si nu ne mai intelegeam cu el, si tot din cauza schimbarilor sau a intepaturilor psihice , in cazul nostru: venirea bunicilor, achizitionat caine, mutat, tata schimbat servici.Toate acestea au dus la un haos in capsorul imparatului, si in viata lui.Acum suntem pe drumul cel bun.Sper sa gasesti o cale sa elimini stresul ce o necajeste pe Ioana.
Andira sunt constienta ca si greutatea isi pune amprenta sunt ocupata de ceva vreme dar mai e de lucru.Incerc prin medicina alternativa tot ce se poate, poate o dovedesc pana la urma.
Adriana, as fi ipocrita daca ti-as spune ca mai e putin pana la sf lui iulie, imi amintesc perfect fiecare ora , zi o numaram , pot doar sa-ti urez putere, iti spune cineva care si-a facut rezerve de apa in sarcina cat pentru multi ani inainte , purtam sandalele sotului 44, si aveam asa un burtoi, adik mai bine ma sareai decat ma ocoleai.Dupa ce va sosi in viata voastra minunea vei vedea ca a meritat efortul.Dupa aparitia Hannei simt ca cercul e chiar rotund.Sanatate si putere .
Sa va mai spunem de noi, Martijn incearca in continuare sa farteze toate limitele, e perseverent, si-i place tare mult rolul sefului, or 2 sefi e mai greu.Azi a luat niste numere vechi de masina, si le-a asezat in masinuta lui si punand scaunul de la masina pe ele, si-mi striga ,uite mama am un avion-masina.Isi face nitel vant , oh....dar nu pot sa zbor.
Hannah e si ea scumpica foc, o adevarata domnisorica.Vineri am fost la doctorul de medicina muncii, si a facut tot ce a putut sa-i atraga atentia doctorului.A fost premiera si pentru mine, nu mai facuse pana acum, a tusit, a zambit, a marait dar toate facutre sagalnic.Si a reusit, in mijlocul discutiei s-a oprit doctorul si i-a facut pe plac, si la sfarsit ii zice : hai ia-ti parintii si cara-te de aici captivatoare de atentie, evident pe un ton hazliu, a ras zana in hohote.Azi m-a vazut ca fumez, si a stat ea pe ganduri , incruntata la mine ca nu intelegea ce se intampla....si la un moment face : puh si zambea sagalnic.

pupicei,
Dantje & Martijn & Hannah

p.s zuzunico,ligia, mamacita voi pe unde sunteti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta_t spune:

Rrox, imi pare tare rau ca Ioana trece prin experiente de genul asta. Si voi la fel. Va urez putere si rabdare sa dati de capatul problemei. Cred ca e destul de greu si costisitor ca timp sa faci multa pregatire inainte pentru a accepta schimbarile din rutina zilnica.
Acum imi dau si eu cu parerea, nu crezi ca ar putea sa reuseasca sa treaca de acest blocaj psihic prin motivare ? La Mihai au functionat foarte bine micile atentii de la zana (lasate sub perna din patul lui). Ma gandesc ca o alta alternativa ar mai fi o explicatie de genul ca da mancare la ratuste (sau alte animalute) depinde de forma sapunierei din WC.

Ariadnabr, sarcina usoara cat se poate, mi-aduc aminte ca si eu ma simteam destul de traumatizata la a doua sarcina. Nici pana acum nu mi-a trecut, cand vad o gravidutza cu burtoi, prima mea reactie este "vai, saracutza ... si ... ce bine ca EU am scapat" .


Dana cu minunile ei: Mihai (20.04.2005) si Andrei (3.04.3007)
http://community.webshots.com/user/danuta_t

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Ariadna Multe puteri sa mai rezisti cu zana la purtator Stiu cum e, si eu am nascut-o pe Mariuca tot in iulie pe calduri si vorba lui Dantje, adunasem apa cat pentru ani buni.

Dantje Multumesc pentru suport Haiosi tare piticii tai

Danuta Multumesc si tie M-am gandit si eu la recompense, asa ca m-am dotat cu multe folii cu abtipilduri numai cu personajele ei favorite si am discutat cu ea. Ne-am inteles ca primeste premiu un abtipild daca face kk in pampers si 3 abtipilduri daca face kk pe wc sau olita. I-a placut mult ideea, a fost de acord, se bucura cand castiga cate unul - ba chiar a castigat unul si pentru Mariuca - dar nu o motiveaza suficient. O simt ca e doar o mica consolare dupa, nu o motivare.
Chestia cu mancarea la ratuste nu tine. Cred ca ar fi tare amuzata si mi-ar spune imediat ca spun prostii, ratustele nu papa asa ceva. E foarte prompta in a sesiza chestii de genul asta. Te intreaba imediat daca ai glumit
Daca mai iti vin idei de motivare, le astept, chiar am nevoie de inspiratie multa.

Mai avem putin si plecam in Grecia. Sper sa nu o streseze prea tare plecarea, isi aduce aminte de anul trecut si vrea sa mergem. Deocamdata suntem singurele, tati e in Elvetia sa pozeze fotbalisti.

tuturor!

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonela spune:


Buna dimineata!

N-am somn la ora asta...ma mai apuca, de cind sunt insarcinata, cite o insomnie (spre deosebire de sarcina cu Andrada cind eram ffff somnoroasa, inclusiv in timpul zilei)...si m-am decis sa va scriu citeva rinduri, ca n-am mai avut timp din pacate cam de mult sa intru pe aici

Noi suntem binisor...Burtica mea creste pe zi ce trece, mai am putin si intru in luna a sasea, DPN este 4 octombrie...Dupa ecografia 4D la un renumit profesor mi-am mai linistit temerile legate de bebe din burta (pt ca imi iesisera niste analize cam naspa si nu stiam ce sa cred). Dr. a zis ca totul pare ok, dar sigur ca dupa o eocgrafie,fie si ea performanta si moderna, nu se poate spune 100% ca totul e perfect cu bebe. Eu cred insa ca va fi bine, Doamne-Doamne ne va ajuta si de data asta! Dupa ce dr.mea ne-a zis de 3 ori inainte, la virste mai mici ale sarcinii, ca i se pare ca e baietel, acum dr. specialist ne-a lamurit: e fetita! Tati a fost putin dezamagit, pt ca-si dorea baietel, fireste, dar sper sa se obisnuiasca incet-incet cu ideea. Oricum, important este sa fie un copil sanatos!

Andrada este bine, cu exceptia unei laringite aparute de mai bine de o saptamina...Am incercat cu Humex citeva zile si daca am vazut ca nu trece (nu tuseste mult, doar dimineata cind se trezeste, dar nu-mi place deloc cum suna, iar nasul nu-i mai curge, ne-am luptat 3-4 zile si cu problema asta) am apelat la aerosoli, ca sa nu-i dau antibiotic. E la fel de vesela ca se obicei, face muuuulte nazbatii, e energica si nu sta o clipa locului.

Noi am scapat definitiv de pampers de vreo doua luni, cred. De cel de peste zi am scapat mai de multisor, doar noaptea mai foloseam. Ea face la olita si pe capacul reductor de wc, fara probleme, de vreun an de zile, dar mai avea pampers cind plecam undeva si cind dormea la amiaza. Nu stiam cum sa fac sa depasim si faza cu pampersul de noapte fara sa fiu nevoita sa o trezesc noaptea sa o pun pe olita... Pina intr-o seara cind mi-a spus ea: "Mami, eu sunt fetita mare, nu mai vreau pampers, dorm in chilotei" si am inceput de atunci sa nu-i mai dau seara sa bea inainte de culcare nimic (eventual o gurita de apa) si...am reusit! Am mai avut accidente, recunosc, dar am trecut peste si n-am abandonat ideea. Unoeri se mai trezeste ea noaptea si spune ca vrea sa faca pipi, alteori, f rar, din fericire, daca a mincat ceva sarat seara si a baut multa apa sau ceai sau lapte cu putin inainte sa adoarma, face dimineata in jurulorei 7-8 in pat...Ea doarme, in mod normal, de pe la 10.30-11 seara pina dimineata la 9-9.30

Apropo de subiectul asta, Rrox, imi pare rau ca aveti asa probleme cu Ioana, trebuie sa va fie foarte greu, iar de ea, mititica, ce sa mai spun...Sper sa se rezolve cit mai curind. Noi constipatie n-am avuit niciodata (ne-am luptat, insa, de muuuulte ori cu diareea), iar refuzuri de stat la olita sau asa ceva n-am patit. Asa ca nu stiu,sincer, ce te-as putea sfatui...Va tin pumnii sa se rezolve cit mai repede posibil, mai ales ca spui ca nu e ceva fiziologic, ci psihic si ar fi legat de stres...Sper sa-i dati de capat!

"Problemele" noastre sunt de personalitate, ca sa zic asa: am inceput sa facem fite, mofturi si sa plingem cind vrem ceva si nu primim...Incerc sa nu cedez de fiecare data, mai ales in privinta dulciurilor. Eu reusisem sa o tin departe de bombonele, acadele si ciocoloata pina pe la 2 ani jumate, ii dadeam iaurturi, fructe si prajituri de casa, clatite si alte bunatati. Insa, tati si soacra-mea au stricat tot ce-am construit eu. I-au dat fara voia mea si unoeri fara stirea mea, pt ca si ei sunt mari amatori de asa ceva, tot felul de prostii. Acum deja cere si incep sa-i placa chestiile astea pe care eu nu le vad cu ochi buni. Mai ales pentru dinti, pentru riscul de obezitate, pentru faptul ca strica pofta de mincare, pt riscul de diabet de mai tirziu. Incerc in diverse moduri sa-i schimb preferintele, dar e destul de greu,pt ca e tentata, mai ales cind vede la alti copii, evident. De mincat, maninca asa si asa, are zile bune si zile proaste, dar de slabuta mie mi se pare cam slabuta (are 13,8 kg si 98 cm). E drept ca nici nu sta o clipa locului, toata ziua alearga prin parc, se urca si coboara de pe toate toboganele si de pe toate bordurile (e plina de vanatai pe picioare, normal)sau merge cu tricicleta, dar oricum....

La gradnitele de stat n-am mai prins locuri,pt ca ne-am trezit cam tirziu...Vreau sa o dau, in prima faza, doar la program scurt, mai ales ca eu voi fi acasa in concediu de maternitate. Dar vreau sa mai socializeze, sa se disciplineze putin, sa mai invete diverse lucruri...O sa caut o particulara, sa nu fie nici prea departe de casa, nici prea scumpa (au deja niste preturi!!! ) si sa merite banii. Apropo de gradinite si de pampers - la noi nu mai e cazul, din fericire - dar la cea mai apropiata gradinita de blocul nostru au pretentia, pt ca sunt multi copii in grupa si doar o educatoare si o ingrijitoare ca toti copiii sa stie sa mearga singuri la wc, sa-si faca nevoile si sa se stearga la fundulet, ca ele n-au timp sa stea dupa fiecare...M-am mirat putin. Andrada este in faza asta, deja nu ne mai lasa sa ne apropiem de baie, decit sa-i aprindem lumina, cind se spala pe maini,pe fata, pe dinti si cind face pipi. Sigur ca am grija intotdeauna s-o supraveghez ca nu vreau sa avem probleme de igiena, asa ca dusul e la ordinea zilei. Dar ma gindesc ca nu toti copiii fac asta la 3 ani si mi se pare putin exagerat. Adica vor doar copii mai marisori, de 4-5 ani, ca sa nu se oboseasca prea mult sau cum?

Am emotii in prvinta relatiei din Andrada si viitoarea surioara, pt ca uneori e foarte draguta cu copiii in parc, ii ajuta sa urce, sa coboare, se joaca, ii ia de manuta, iar alteori...le mai trage cite o palma daca nu-i convine ceva. Incerc sa o dezvat de obcieiul asta, de care mi se parea ca a uitat de ceva vreme...De asta citesc cu mult interes despre relatia dintre frati, aici, pe forum. Danuta, din cite inteleg la voi nu e cazul de probleme, fratiorii se iubesc foarte mult, iar Mihai e un cavaler!

Cam atit, deocamdata, ca m-am intins cam mult. Am pus si citeva pozici in albumul martie-mai.

Va pupam si va dorim multa sanatate,iar fericitilor care pleaca in concediu le dorim distractie placuta!!!

Simona si Andrada(28.04.2005)
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaevelin spune:

bun venit pe lume naomi! esti o fetita superba! cenia,felicitari,bucurie pe toate planurile sa ai de la copilasii tai!

frumoasa si domnisorica hannah si tare smechera de pe acum.
rrox sincer....imi pare nespus de rau ca trebuie sa treceti prin asa ceva. pur si simplu nu stiu ce sa iti spun....altceva in afar' de faptul ca va doresc sa depasiti problemele. si ca va pupam si ne gandim la voi.

danuta tu esti senzationala. fata mea,de unde ai atata energie???? vinde-mi si mie pontul!
vazut si un mateipoznas si tare,tare,tare frumos.
simonela sarcina usoara! ariadna.....doamne ce te inteleg! rabdare ....mai putin si sa veti putea imbratisa puiutii

eu tot pe fuga,ca de obicei. suntem bine,crestem frumos. in 5 aug plecam sper amalia(alessia) si asteptam o vacanta de vis. sunt ffffffff bine si ei....poznasi si nestatornici ca intotdeauna. amalia acceasi fata de aur,cum o stiti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta_t spune:

Hmmm Rrox, nu stiu ce idei sa-ti mai dau. Se pare ca Ioana nu se lasa "prostita". Noi ii mai spunem lui Mihai cand n-are chef si face doar doua cacareze, sa stea ca apoi il doare burtica. Cred ca uneori are mici crampe sau ceva senzatii pentru ca zice ca-l doare burtica si apoi imediat face. Asa ca n-are motive sa nu ne creada.

Simonela, ma bucur tare ca te simti bine, desi insomniile astea sunt tare pacatoase. Va uram o sarcina usoara in continuare, si calduri suportabile. Te gandesti sa te retragi la Cluj, macar peste vara ?
Sunt convinsa ca Andrada te va ajuta cu bebe, ca doar va fi noua ei papusa. Din cate mi-au mai zis si mie cei de la gradi (ii chestionam cu modificarea comportamentala a lui Mihai dupa venirea pe lume a lui Andrei), la fetite se vede mult mai bine ca au un bebe acasa. Sunt mai atente la bebelusi, isi imita mamicile cand se joaca cu papusile. Dar e drept ca la cat de baietoasa este Andrada, you never know .
Mihai cu Andrei se iubesc (asa cum o pot face ei la varsta asta), dar tot trebuie sa fiu foarte atenta cu Mihai. Il apuca iubirea si-l strange de gat pe Andrei, sau il inconjoara de gat cu bratele si incearca sa-l ridice in picioare chiar daca el nu vrea. Si mai nou se pocnesc unul pe altul (in cap) si rad cu atata pofta de nici nu stii ce sa le mai faci. Amenintarea cu separarea merge bine.

Dariaevelin, n-ai intrat in vacanta ? Sau te-ai apucat de alta scoala ?
Cat despre energie, nici vorba ! Sunt total epuizata, ma simt in ultima vreme traumatizata fizic si psihic. Ma ingrijoreaza starea mea, pentru ca izbucnesc in plans prea usor si-n momente aiurea, sotul nu mai stie cum sa se poarte cu mine. Acum le inteleg perfect pe Andira zi Zuzu de ce-au plecat singure cateva zile. Sunt si eu la faza in care nu-mi trebuie nici copii, nici sot cateva zile.
Din pacate nu e acum momentul, la servici sunt stresata, pleaca seful meu din firma, mai am doar saptamana asta timp sa mai prind cate ceva, intr-o meserie noua pentru mine, si din pacate in ultima vreme nu prea mi-a stat capul pe umeri sa ma pot concentra ca lumea. Finisajele la casa sunt pe ultima suta de metrii, intr-o luna-doua sper sa terminam, asa ca sotul e destul de prins acolo si nu mai e dispo pentru noi prea mult timp. De la 1, se muta cresa lui Andrei in alta cladire, nici nu vreau sa ma gandesc la traseele prin oras. Din 5 iulie plecam la munte o saptamana, apoi mai muncim doua saptamani, si iar concediu la mare si la munte. Abia apoi o sa pot spune ca se linistesc apele, si-abia atunci o sa pot sa-mi iau liber. Dar sper totusi pana atunci sa-mi revin.

Gata cu vaicareala , ca trebuie sa ma pozitivez.

Dana cu minunile ei: Mihai (20.04.2005) si Andrei (3.04.3007)
http://community.webshots.com/user/danuta_t

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:



Am reparut si noi..nu sunt f scriicioasa pentru ca am o perioada cam aglomerata, si la serviciu si acasa!
Apartamentul cel nou este gata, urmeaza sa ne mutam cam in 2 luni ...Abia astept. Arata super. Mai e santier in zona,ceva de lucru la fatzada blocului dar interiorul este gata!
La serviciu parca au luat-o razna ..curg taskurile mereu de la mici chitibusiri pana la chestii marei...
In fine, nu ca sa ma pling am intrat!

Radu e bine, ne uimeste in fiecare zi cu replici sau manifestari nou, ne da pe spate!
Am trecut cu bine de serbare, Radu a spus poezie, a dansat, nu prea a cantat , dar oricum a fost la inaltime, ne-a facut sa ne dea si lacrimile de emotie, dar si sa radem cu pofta .
Va mai merge la gradi pana la sfarsitul lunii si apoi va lua si el vacanta pana in 15 sep cand l-am inscris la alta gradinita , sa peram ca nu voi regreta, dar aici pe langa faptul ca au marit taxa in nesimtire, e gradi de 8 ore si el practic pleca dupa 4 ore, dar dincauza asta ii aduceau parintii cu mucii pe piept pe copilasi, ca fiind la 8 sau chiar la 10 ore nu mai aveau si bona.bunica acasa ...Acum sper ca la asta , fiind de 4 ore va fi mai bine.

Dupa serbare ne spune mereu poezia si ne canta si face reverente, si evident noi cei din jur tre sa nu uitam sa aplaudam!

Am scapat si de pampersul de noapte , inca avem probleme cu caca, de cand am scos pampersul de tot e cam constipat, face la 2-3 zile, pana acum a trebuit sa-i pun pt 15 min pampers ca sa poata sa se goleasca, azi dimineatza insa si-a dat singur pampersul jos si a facut la olitza si pipi si caca...singur, eu eram la bucatarie.
Mi-a declarat ca nu mai trebuie sa cumpar pampers ca el e baiat mare!
D-ne ajuta!
Noaptea il trezesc o data pe la 1 si il pun pe olitza!

La concediu inca nu ne-am gandit, avem de gand sa mergem la mare la turci in sep-oct dar inca nu avem nimic rezervat, asteptam sa terminam actele cu apartamentul si sa vedem ce bani mne mai raman

simonela, succes cu burtica in continuare..vei fi mamica de doua fetite , ca si rrox si andira! Super!
Si la noi sunt multe gradinite care nu primesc copilasi de grupa mica , doar de la 4 ani , tocmai pt ca au chef sa se complice!
De fapt si aici unde va merge Radu e cam asha, dar el pt ca a mai fost la gradi a avut un avantaj!


danutza.. sa intelegem ca daca pleaca seful , vei fi nou sef?
Imi imaginez ca esti obosita cu atatea activitati...dar lasa ca vine concediile si va relaxati!


Dantje, mamica de print si zana... sanatate multa !


Va las , ca s-au trezit si nemtii si s-a terminat cu linistea!



Eu si Raducu (22.04.2005)

Mergi la inceput