Mamici prin FIV (1)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:


Aurel-Cris la multi ani! Sa fii sanatoasa si fericita toata viata alaturi de cel mai frumos cadou micuta Bianca.
toate fetele.

Madalina de Sofia 01.02.2008

calea sigura a esecului este sa renunti...

[/quote]

MADALINA multumesc frumos de urari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cellu spune:

Buna mamicilor,
MADA, multumim pt subiect, f buna ideea. pe Sofiuca, tare cumintica, daca doarme asa mult.
BB George se trezeste si acum noaptea, la 2 ore si vrea sa pape.
AUREL-CRIS, asa-i, nu prea intru. BB nu doarme ziua decat jumatate de ora, iar se trezeste si uite asa toata ziua. Doar pe afara mai doarme 2 ore legate. Nu am timp de nimic. Orice incep nu termin. Si nu are dureri de colici decat daca mananca si nu ragaie. La el isi fac efectul picaturile si siropul de colici. Dar asa e el... scartait, marait. Sa-i vorbesc, sa-l plimb, sa fiu in camera, sa-i fac bicicleta etc. Ba vrea tzatzi, ba nu vrea. Si cu biberonul la fel, pana bea 100ml se lalaie o ora intreaga sau mai mult.
CIARLI am facut si noi vaccinul. INFANRIX hexa. Nu a facut febra, dar cum spunea PUSSI si el a avut somnul nelinistit, desi a dormit f mult a doua zi. S-a manifestat altfel, s-a cunoscut ca a facut vaccin.
DIANA, ma impresioneaza prin ce treci, dar cred ca atunci cand iti vei tine copilul in brate, totul ti se va parea altfel... vei fi mai puternica... asa mi se pare ca mi s-a intamplat mie, ceva se intampla..
Despre alaptat iti spun ca mie mi-a fost tare greu! Eu am mameloanele ombilicate, am avut ragade... in sfarsit, pana la urma cu dureri mari am reusit sa-l alaptez. Din pacate nu am decat f putin, cam 200ml/24 ore, dar ma straduiesc sa i-l dau. Eu am pompa manuala de la Avent si ma descurc bine cu ea. Trebuie sa ma mulg, nu prea mai vrea sa suga de la san decat daca este plin, altfel se enerveaza.
IOANA CARMEN, am citit despre problema cu buricutul. Sunt curioasa daca ai nascut la Sp. Universitar? Noi a tb sa ajungem la spital la un chirurg. Intreaba dr pediatru.

Am citit despre neplacerile cu pielicica. Si BB-le meu are pielea aspra pe picioruse, dr a spus ca tot de la detergent ar fi. Am incercat cu Triderm si vad ca e usor mai bine.

Despre noi, pe scurt
- BB este un pic constipat de la laptele praf, noroc cu putinul lapte de la san, ca il ajuta.
Gangureste, chiuie si ... tipaa
Botezul dupa Paste.
Eu am ramas cu 15 kg, din cele 25 luate in sarcina. Dar sper sa scap de ele.
ANDICU, PUSSI...toate mamicile

BB George-Ion 2 luni 1 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cellu spune:

AUREL CRIS , LA MULTI ANI, SA-TI TRAIASCA BB-LINA, SA FITI SANATOASE!


BB George-Ion 2 luni 1 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanacarmen spune:

Cris, LA MULTI ANI! alaturi de minunea ta, sa fiti sanatoase. Vreau sa dau si eu jos 1 kg la 3 zile ...
Cellu, da, la Universitar am nascut.
Vaccinul de la 2 luni, se face exact cand a implinit cele 2 luni sau in decursul acelei luni?
I-au iesit scumpei mele pe fata , cel mai mult in zona fruntii si intre sprancene mai multe cosulete, e rosie si iritata rau. Cu ce pot sa-i dau?
De fapt, pe fata, trebuie sa o ung cu ceva sau e de ajuns doar sa o spal?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_d spune:

Cris LA MULTI ANI!!!

Cellu, mersi mult pt suflet
Mamicilor dragi,
Numai bine, va pupup,
Diana 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Cris, LA MULTI ANI , draga mea! Sa fii sanatoasa, fericita si implinita!
Colici a avut si Filip chiar de pe la 8-10 zile, dar nu ne-au tinut mult. Si cu slabitul e ok la multe si eu am fost la fel, am dat 10 kg intr-o saptamana si pana la 2 luni ajunsesem doar cu 6 kg in plus din 21 kg.

Diana, de cojite, eu am avut f mici si putine, dar au disparut odata ce a pornit lactatia; si e normal sa-ti curga colostrul in perioada asta, se pregatesc sanii, dar nu e obligatoriu la toate ( eu n-am avut).

Ioanacarmen, vaccinul de 2 luni se face in cursul celei de-a 2 a luni, apoi la cel de 4 luni se mentine diferenta;ex. noi am facut la 2 luni si 10 zile, apoi la 4 luni si 10 zile.Cu bubitele, stiu sa-ti spun doar ca nu trebuie umblat la ele, cel mai bine vorbeste cu pediatrul sau du-l la un dermatolog.

Noi suntem bine, bebe Filip a inceput sa faca ture in jurul patutului, tinandu-se de margine si de vreo 10zile nu se mai trezeste la 5 sa manance! se scoala direct la...6-6.30-7.00 ! Da' e bine si asa! macar dormim noaptea intreaga!

Va pe toate cu drag!

ps.Cristal , si eu voi semna petitia! am citit linkul si o sa-l urmaresc, sa vad ce si cum!




Andicu mami deFilip Gabriel (27 iunie 2007)
La 8 luni
www.tickercentral.com/view/9fgr/2.png" target="_blank">Cum crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

IoanaCarmen, bebelusii alaptati exclusiv la san au alt ritm de crestere decat cei care papa formula. Alapteaza bebelusul la cerere, cat vrea si cand vrea, mai ales daca ai lapte. Nu exista lapte de mama prost, doar in cazuri extrem de rare de malnutritie externa. In schimb exista posibilitatea ca bebele sa nu aiba pozitia ideala la san si sa nu manance suficient.

Cat are fetita ta ? Daca are cateva saptamani bubitele sunt ceve fiziologic, se numesc acneea sugarului si trec de la sine.



mami de Sophia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_d spune:

Multumesc Andicu
ca m-ai mai linistit in legatura
cu acele cojite de la varful mameloanelor,
nici eu nu am colostru.
Sper sa ma aseman tie si in continuare...
Mai ales ca ai cel mai dulce si frumos baietel
din cati am vazut pana acum..., te "invidiez",
mi-as dori un baietel la fel de scump, cand ai asemenea comoara chiar ca nimic altceva nu prea mai conteaza.

Va pup mamicilor si succes in continuare
inclusiv cu pierderea kilogramelor.
Diana 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

CELLU,IOANACARMEN,DIANA,ANDICU va multumesc mult pentru urari
CELLU te cred ca nu ai timp de nimic,eu am noroc cu mama care ma ajuta enorm,sincer imi duc groaza cand o pleca caci raman absolut singura,sotul fiind la munca.Asa mai apuc si eu sa dorm cate un pic ziua cand pot caci eu de felul meu nu dorm ziua
ANDICU deci pot fi colicii,bulinuta mea e ok ziua dar cum vine seara nu stiu cum sa o mai impac,plange si este foarte agitata.Am sa intreb astazi cand vine moasa daca pot sa ii dau infacol caci am cumparat de la farmacie.Despre kg ce sa zic am venit acasa cu 62,200 si vad ca acum am 58,800 ,sincer ma bucur caci nu ma mai incapea nimic,numai sa ma opresc pe la 55 kg ca asa aveam.
Acum sa va spun si despre Biencuta-aseara ne-a picat buricelul
,deasemenea a dormit oarecum mai bine azi noapte dar luata in pat langa mami.Astazi vine moasa cred ca pt ultima oara,dupa aceea vom fi transferate la health visitors care ne va tine sub observatie pana la 5 ani,am ramas muta cand mi-au zis.Eu nu trebuie sa imi fac griji cu nimic caci ei ma vor informa cand va fi vaccinata,controlata din cand in cand.Am ramas uimita deasemenea caci sa dus sotul pentru certificatul de nastere si nu i-a trebuit nici un act,deja ea figura peste tot.Am inteles ca aici dupa ce nasti la jumatate de ora se da fax cu datele copilului la primarie,doctor de familie,health visitors,e.t.c.Iar ca sa vin acasa cu bebe imi trebuia si certificat de nastere romanesc iar la ambasada mi-au cerut o caruta de acte,la noi aceeasi birocratie din totdeauna.Unde mai pui ca aici dureaza toata afacerea 2 luni iar daca vin in Romania sa ii fac certificat de nastere romanesc dureaza 1 an de zile
la toate mamicile si ingerasi lor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Cris, super!ce bine ca au asemenea sistem! vezi, de-aia ma mai bate la cap al meu sa ne mutam din tara! ..adica si din cauza asta, pe langa multe altele! dar ma desprind greu, mai ales de familie!



Andicu mami deFilip Gabriel (27 iunie 2007)
La 8 luni
www.tickercentral.com/view/9fgr/2.png" target="_blank">Cum crestem noi

Mergi la inceput