Mamici prin FIV (1)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

bine mai, pe mine nu ma suna nimeni sa imi spuna de topicul asta? sa va fie rusinica! pai se poate?
Ma duc inapoi sa vaz de cand "activati" si pe cine ma supar ca nu m-a anuntat si intru apoi sa scriu si eu ceva. pup!

Lachi mamica deKarina si Iris
http://www.dropshots.com/lachione#albums/a%20treia%20luna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

LACHI,si eu de curand am descoperit ........Tare ma bucur sa te vaz.Ce fac galustile?

PUSSI,si....daca e tot fetita,da-mi-o mie,pliiiiiz!!!!!ca eu vreau vreo mie de fete.....ca sa ma satur.Am asa o teama ca o sa am doar feciori,....,mi-o ghicit una...prin 2007 ca o sa am 3 baieti....si parca ar fi tare bine sa fie i o fata macar....din 3.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Delia ce ma bucur sa te vad!Galustile nu mai sunt galusti, sunt dovlecei ca au peste 10 kg fiecare la 8 luni si m-au rupt de spate. Imagineaza-ti ca imi fac o mare cruce dupa ce o termin de spalat pe prima trag aer in piept si o iau de la capat cu a doua! sunt terminata de spate si eu si bona si marele tata.
Ce faci tu? cum merge sarcina?

Lachi mamica deKarina si Iris
http://www.dropshots.com/lachione#albums/a%20treia%20luna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

LACHI,deocamdata defilez cu scoala si cu cu printul meu de 2 ani impliniti.M-am mutat in februarie la casa noua...si inca am cateva valize de aranjat,...care probabil vor prinde radacini in garaj...Cu scoala e ok,doar ca fac practica la spital si ajung acasa super-obosita,...si mama ei de scoala,astia inca dau teme si de invatat pe acasa cu carul,...si Rudy e calare pe mine si nu se dezlipeste de mine cand ajung acasa,asa ca pe la 10 de obicei il pun in pat,...si abia apoi,mai stau 2-3 ore in care incerc sa mai invat,...iti dai seama ce randament am la ora aia...dar mi-e tare dor de o galusca mica...si de asta ma laudam p-aci ca vreau in toamna sa incerc din nou.Ma bucur sa aud ca au crescut fetele....si acum simti domnle ca ti copil in brate nu papusa.Te cred cu omoratul de spate,si eu inca il car pe al meu destul....tare imi place sa-l alint si sa-l rasfat cat pot in timpul acordat lui.Efectiv de la 5 cand intru pe usa,pana la 10 cand il pun in pat,stau si ma joc cu el,sau il pazesc in fata casei cum se joaca cu alti copii.Si in timpul asta maica-mea mai se odihneste si ea si mai face cate ceva prin casa.Tot de saptamana asta am inceput sa-l duc la gradi 3 zile pe saptamana de la 8 la 12 de dimineata.Gradinita e tare aproape la 3 minute de mers pe jos si Rudy cum e el tare sociabil se simte super,cand il iau de acolo trebuie sa-l fugaresc.Fug si revin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanacarmen spune:

Madalina, intrebam daca Dr Adam e cea de care spuneai ca nu a fost de acord cu vaccinul Infanrix hexavalent sau era vorba de alt medic pediatru?
Eu inca am probleme cu greutatea, nu mi-a luat in prima luna decat 600 grame. De 2 saptamani face intr-una diaree si de cateva ori pe zi scaunele sunt cu sange. Au vazut-o 3 pediatrii, am facut analiza la scaun, in afara de smecta si debridat nu au fost in stare sa-mi dea altceva sau sa-i puna un diagnostic. Mi-e frica sa nu se anemieze si nu inteleg de unde este sangerarea asta. Iar de handicapatii astia de doctori numai de bine....Plus ca primul pediatru care a vazut-o, fara sa-i dea sa faca coprocultura, mi-a spus sa o trec direct pe antibiotic, la varsta de 5 saptamani sa-i nenorocesc stomacelul.
Plus ca la cea de-a doua ecografie care i-am facut-o la o luna, tot nu se rezolvase displazia la solduri.
Andreea, sigur ca o sa ne intalnim, dar stai sa mai cresca putin, ca in momentul acesta ne luptam cu colicii rau de tot, sta tot timpul la mine in brate si plange, am zile in care am mancat doar o data pe zi, ca n-am putut sa o las in patut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciarli spune:

Fetelor, va pupam si noi si pe mamici si pe bebici.

Pussi, ce bine ca ai mai dat un semn, chiar ma intrebam ce faci?
Lachi, pupam grasunele si sa stii ca iti calcam pe urme, Maia 6 kg si Leia 5,5 kg, la 2 luni jumate (!!!). Cand incep diversificarea nici nu le bag pe cereale. Cat despre baita, ce bine ma regasesc. Insa eu nu le mai spal in fiecare zi, ci odata la doua zile, ca sunt lesinata dupa.
Andreea, pupam pe Vladimir si poate facem o intalneala ca pe vremuri in Bucuresti. Zicea Andrada ca organizeaza ceva dupa Summit.
Andicu, am votat si noi bancherul in devenire.
Ioanacarmen, cu colicii (ca am trecut si eu printr-o perioada horror, cu amandoua (!!!) deodata (!!!!), am descoperit ca daca le pun aspiratorul in camera, sigur, pornit sunt atat de atente la zgomot ca uita complet de colici !! si.. ce crezi, ADORM (da, pe zgomotul ala oribil). Mai stiu de la alti prieteni ca foloseau feonul, au fost isteti si l-au intregistrat de un CD si cand incepeau colii, pac, ultimul album cu Foenul. Imi mai spunea cineva sa las tv sau radio pe fasait. La noi nu au mers ultimele doua enumerate ca erau prea soft. Deci, aspiratorul sa traiasca ca sa mai fac si eu cate ceva cand sunt singura cu ele, ca oricum nu pot sa le tin pe amandoua odata.

Pupam, fetite, baietei si mamici,

Ciarli, Leia si Maia

www.kodakgallery.com/I.jsp?c=125dtbzf.4phg5fl3&x=0&y=kdca89" target="_blank">Leia&Maia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Helloo si de la noi!


Ce de mamici de care mi-era door!!! eu nu m-am gandit sa va anunt ca am crezut ca ati vazut subiectul!
Lachi, Delia, Aniast, !
Pussi, ai niste fete superbe, sa-ti traiasca! am mai zis-o, dar o repet!fii atenta ca una din ele e rezervata pt Filip, da??!!
Andreea, l-am vazut si pe bebe Vladimir! super bebe si o familie frumoasa!
Delia, Rudy e tare dragalas! m-am uitat prin pozele voastre! tot asa pletos e si acum? tare imi plac baieteii cu par mai mare un pic, nici eu nu vreau sa-l tund pe Filip imediat!
Lachi, inteleg ca ne urmezi indeaproape cu dimensiunile! Filip are la 9 luni 81 cm si 11,5 kg ! inteleg ce spui cu durerile de spate!
Ciarli, multumim de vot!

Si la noi merge calmatul cu aspiratorul sau cu masina de spalat, dar nu la adormit, ci sa stea linistit cateva minute! cand le vede, ramane ca vrajit si se mira intr-una! scoate un " Oooo.!!! si Eeeeee!" sau " Eeeee ???.." - asta cand intreaba, si eu trebuie sa-i explic!


Noua ne tot creste dintisorul si a inceput sa ne capseze cu el! in patut e voinicel, face ture tinandu-se chiar si cu o mana,cand e in picioare si are si o jucarie in manute, doar se sprijina de margine cu coatele . Insa daca il las pe jos , pe langa mobila, nu vrea sa se tina, vrea sa plece si automat, cade.







Andicu, mami deFilip Gabriel (27 iunie 2007)

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=9" target="_blank">Bebe Filip Gabriel in tinuta business

Am implinit 9 luni
www.tickercentral.com/view/9fgr/8.png" target="_blank">Cum crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Ioana, dr.Adam este cea care mi-a recomandat Infanrixul, medicul de familie este cea care nu vrea sa-l faca.Revin mai tarziu cu amanunte ca s-a trezit bebelina.

Madalina de Sofia 01.02.2008

calea sigura a esecului este sa renunti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Ioana daca kk este cu sange vezi ca are o carenta d evitamina K daca nu ma insel. Mergi cu copilul la spital daca face kk cu sange gaseste un pediatru bun mergi la dr Stanciu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Vineri eu cu Andreea (Aniast) vrem sa venim in Bucuresti la BabyExpo si ne gandeam ca poate organizam o intalnire cum se faceau pe "vremuri",care din mamici se inscrie?????
toate fetele.

Madalina de Sofia 01.02.2008

calea sigura a esecului este sa renunti...

Mergi la inceput