sirop NONI

sirop NONI | Autor: liviaiasi

Link direct la acest mesaj

buna aveti informatii despre siropul NONI si despre gama de produse naturiste GNLD . am primit o reteta pentru junior si nu stiu daca sunt mai bune decat produsele romanesti/.multumesc

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ary_v spune:

Buna livia. Si pe mine ma intereseaza acest sirop. Am auzit de el de la o mamica la un alt topic tot pe acest site. Ea l-a laudat foarte mult. Poti sa dai o cautare pe google, eu asa am mai gasit informatii. Poate totusi mai sunt mamici care l-au folosit si ne spun si noua mai multe. Am vazut ca esti din Iasi. Te-ai interesat la ce farmacie se gaseste si cat costa? Voua pentru ce vi l-a prescris?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

eu ii dau lui vladut nono cel de la Tahiti Noni, a avut o entero viroza si a ramas cu mucoasele inflamate pe intestine si este ok isi face treaba, eu am citit despre el ca ar contine multe enzime care ajuta la refacerea celulelor, si prietena mea le da copiilor acest siopel, si e multumita, baietelul are 7 luni si fetita 4.4 ani!

daca aveti posibilitatea sa le dati asa ceva copilor merita deoarece este natural!

POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

Trei(!!!) sticle i-am dat lui Cristi in iarna trecuta... cumparate de la distribuitor Forever Living, costau 1.600.000 sticla.
Am sperat ca nu va mai raci asa de des... din pacate nu au avut efect. A fost bolnav foarte foarte des.

Ingrid si Cristi 5 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

eu nu ma luat nika de la forever ci de la tahiti noni, care e altceva e noni 90% si 10% fructe de padure si are gust de fructe de padure, afine!

POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

scuze, mi-am adus aminte, nu de la Forever le-am luat ci de la California Fitness (CaliVita). Ideea era ca m-au costat o gramada de bani si nu au ajutat la nimic

Ingrid si Cristi 5 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxyr spune:

buna mamicilor!eu sunt o mamica care recomanda noni tuturor celor care au probleme cu raceli la copii.cred ca ary-v de la mine are recomandari.eu am luat de la calivita si am dat 1.600.000 lei.este f bun de luat,importante sa respecti indicatiile,adica 5-10 ml cu minim 1/2h inainte sau dupa de masa.se face o cura de 6 luni dupa care 6 luni se intrerupe.eu ii dadeam copilului inainte de masa.daca se da aiurea nu isi mai face efectul.eu l-am incercat si a avut efect.anul acesta nu am avut copilul niciodata racit in conditiile in care merge la gradinita si cand erau zapezile in ianuarie statea cate 3h afara si venea bocna de inghetat in casa.eu am preferat sa incerc decat sa-i mai dau antibiotice si alte medicamente.va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonadinca spune:

Si mie mi se pare ca a functionat noni la Nora (fetita mea de 3 ani). I-am dat de la Calivita. Am luat si Tahiti dar mi s-a parut cam "stricat".
Despre GNLD am auzit numai de bine de la dr. nutritionist. Se pare ca tehnologia folosita de ei este net superioara celorlalte. Din pacate, in Romania nu ajung si produsele care se adreseaza copiilor. Eu incerc sa gasesc un carlig in SUA ca sa aduc MULTI-vitamine pentru fetita. Am inteles ca produsele lor lucreaza la nivel celular ceea ce este o noua abordare in nutritie.

Norica si Simona

Mergi la inceput