Hipospadias(5)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns filofteia spune:

CrisAndy, peritolul in cazul lor este pentru linistire. Este un anitistaminic (antialergic), dar datorita efectului de somnolenta se foloseste si in cazuri de linistire. Ei fiind in spital, agitati...le face bine.
Va tinem pumnii daca va tine acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Crisandy, tinem pumnii!

Din ce am citit pe prospect, Peritolul nu se da pana la 3 ani.

Roxana,de Calin(9.11.2006),Ana-Maria(4.02.02)siOana(21.07.1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sama spune:

Crisandy, BAFTA MULTA!
Suntem alaturi de voi, si...tinem pumnii.
Va asteptam cu vesti bune.

Sama si Iannis.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nawel spune:

CRISANDY,si eu sunt alaturi de tine.Multa bafta.
Acum il operezi pe Andy din cauza testicolului,nu-i asa?Si ptr.hipospadias revii altadata?Sau se rezolva amandoua o data?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CrisAndy spune:

In primul rand vreau sa va multumesc pentru mesajele voastre, acum suntem acasa, am ajuns pe la sapte, am desfacut bagajele, am pus lucrurile la locul lor, l-am spalat pe andy, i-am dat lapticul, l-am culcat si acum am venit alaturi de voi, sa va povestesc: nu ne-a putut interna astazi pentru ca dl. dr. va fii plecat din tara si se va intoarce abia miercurea viitoare dar nu sunt suparata pentru ca am fost programati la operatie, pe 26 mai ne interneaza si pe 27 il opereaza pe andy.
da, nawel ai dreptate acum la aceasta interventie ii va cobora testicolul iar apoi vom reveni pentru cealalta problema: hipospadias.
in asteptarea dl. dr. am stat de vorba cu o mamica, venise cu baietelul ei la control, luna trecuta a fost operat pentru coborarea testicolului (unul il avea in scrot si celalalt in abdomen, mi-a zis ca este usoara operatia, nu i-a tinut decat 2 zile in spital si ca cel mai greu i-a fost cand i-a luat baietelul de langa ea si l-a dus in sala de operatie, asta ne doare pe noi mamicile cel mai tare ca nu suntem langa ei si ca ne gandim la ce-i mai rau.
vroiam sa va scriu si ce ne-a zis dl. dr. la control dar a venit sotul meu dupa mine, cica ii este dor de mine, cred ca vrea sa facem prosti, sper ca ne va lasa andy si daca ne va lasa el cred ca nu ne vor lasa maselutele lui
va pupik dulce si somn usor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns filofteia spune:

CrisAndy, tot ati rezolvat ceva. Va tinem pumnii sa fie bine si pupam flacaul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nawel spune:

CRISANDY,te rog,in masura in care ai timp,scrie despre ce ti-a spus dl.dr.Basca la control in leg cu operatia.Despre hp ti-a mai spus ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CrisAndy spune:

gata l-am adormit, acum va pot scrie in liniste, sper

da filofteia, sunt super multumita ca ne-a programat la operatie, nu mai conteaza ca ne-am facut bagajele degeaba important este ca am reusit ceva in urma drumului, mai greu mi-a fost cand a vrut sa ne opreasca acolo si noi nu eram pregatiti cu nimic
da nawel, imi fac timp sa raspund la intrebari, iti povestesc in mod special tie ca m-ai intrebat: cand am intrat in cabinet dl. dr. nu era acolo, intre timp stagiarul sau rezidentul l-a controlat pe andy, a vrut sa se uite si el, ne-a speriat pentru ca dupa ce s-a uitat la el ne-a (a intrat si al meu sot cu noi in cabinet) spus ca nu are nici-un testicol si ca s-ar putea sa fie vorba de o intersectie de sexe, ne-am speriat,ne uitam unul la altul intrebatori, doar citisem amandoi rezultatele analizelor de la Parhon, am tacut si am asteptat cuminti pe dl. dr., dupa ceva timp a venit, fusese pe sectie, in timp ce il controla ne spunea ca testicolul stang este aici (arata undeva deasupra penisului in stanga), am respirat usurati, ce inseamna mana de doctor adevarat, apoi ne-a spus ca pe cel drept nu-l simte, cred ca nici macar nu exista, ma consolez cu gandul ca exista barbati care nu au decat un singut testicol si sunt tati, ne-a mai apus ca i se pare ca este cam nedezvoltat (la corp s-a referit) pentru varsta lui, nu stiu de ce, noi l-am comparat pe andy cu alti baieti de varsta lui si nu ni s-a parut ca este mai mic sau ceva de genul.
dupa control ne-a scris programarea si o reteta cu un medicament despre care ne-a zis ca s-ar putea sa nu il gasim, ca dansul stie ca se gaseste doar in Germania, ne-a dat reteta si programarea si ne-a spus ca despre hipospadias vorbim dupa aceasta prima interventi si ca urgent trebuie coborat testicolul, n-a zis ceva de genul: profitam acum si il coboram ca nu cumva sa existe un prea tarziu, mai ales ca nu are decat unul singur.
cam asta a fost la control, deci du-te cu cel mic la doctor, hipospadias nu este o urgenta dar o problema la testicole da, poate fi o urgenta
va pupik dulce si somn usor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CrisAndy spune:

m-am pornit, profit de ocazie ca nu m-a chemat nimeni la dormitor, maine o sa intru sa va scriu cum se numeste medicamentul care l-a recomandat dl. dr., nu pot acum pentru ca reteta este in dosarul lui andy cu analize care este in dormitor si daca ma duc dupa el s-ar putea sa fiu oprita acolo si mai am sa va povestesc ceva de o coincidenta, am intalnit personal o mamica de baietel care are aceeasi problema ca a lui andy mai putin partea cu testicolele adica are hipospadias perineal
acum e prea tarziu, ma duc la culcare, sunt super obosita
va pupik dulce si somn usor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Crisandy, dr rezident care va bagase in sperieti bag mana-n foc ca-i Andriescu. Are asa o placere sa sperie omul....era o mamica in salon cu mine cu un bebelus de 3 saptamani cu o chestie urata pe nasuc, iar Andriescu ii spusese mamicii respective ca e posibil ca acea chestie sa creasca iar dupa operatie si sa aiba legatura cu lichidul nu stiu care- care are legatura cu creierul, era saraca terminata, mi se pare ca am mai scris de ea, era copilul obtinut tarziu, dupa numeroase tratamente. Pana la urma i-a facut tomografia si era bine, era doar ceva crescut si ptr care o si programase la op la inceputul lunii mai, nu stiu ce-o mai fi facut ca am pierdut hartia unde scrisesem adresa de mail si nr de tel.
Of, of, mai, mai....bine ca noi n-am avut treaba cu el.

Roxana,de Calin(9.11.2006),Ana-Maria(4.02.02)siOana(21.07.1997)

Mergi la inceput