Intoleranta la lactoza!Unde gasesc lapte?

Intoleranta la lactoza!Unde gasesc lapte? | Autor: odaiana

Link direct la acest mesaj

Fetita unei prietene sufera de intoleranta la lactoza laptelui de vaca. Stiti cumva unde pot gasi in Bucuresti iaurt sau lapte de capra sau bivolita? aveti idee cu ce alte alimente putem inlocui produsele din lapte de vaca si de unde le putem cumpara? (fetita isi doreste f mult lapte si iaurt...) va multumesc si astept un semn, Daiana

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

pe la marile super marketuri (gen Cora, Carefour) este imposibil sa nu gasesti; eu, spre exemplu nu mananc decat branza de divolita si se gaseste la Cora

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eryteea spune:

Odaiana,eu nu locuiesc in Ro dar pot sa-ti spun ca laptele de vaca poate fi inlocuit cu lapte de soia sau lapte de orez (depinde ce virsta are fetita ptr ca daca este bebe poate sa-i de-a lapte praf fara lactoza care se gaseste in farmacii.....cred....)si iaurtul se poate inlocui cu iaurt de soia .Eu m-am intors recent din Ro si nu am gasit (in Iasi) iaurt de soia ,mi s-a spus ca a fost doar pe perioada pastelui ptr ca era "de post".Poate in Bucuresti o fi .Stiu sigur ca lapte de soia esxista cu diferite gusturi.
Numai bine !

Ingrid amore di mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Napolact face lapte si iaurt da bivolita. Am vazut si de capra dar nu mai tin minte ce firma il produce, dar se gasesc in Carrefour.

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)
POZE

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">http://www.helpsonia.com/povestea-sonieiAjutati-o pe Sonia !/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

In magazinele Kaufland exista lapte de soia, simplu si cu diverse adaosuri care-l indulcesc, e tare bun la gust, practic e aproape la fel ca cel de vaca. Am vazut si la Billa, dar cel de acolo e nebaubil, cel putin eu n-am reusit sa-l beau si cred ca un pici nici atat n-o sa fie convins.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheannamp spune:

Lactoza exista si in laptele de bivolita si in cel de capra. In consecinta va fi intoleranta si la aceste tipuri de lapte.
Poate folosi insa iaurtul si branzeturile, chiar si pe cele de vaca.
Sau laptele de soia (impropriu denumit asa).

PENTRU UN COPIL MAI SANATOS SI MAI INTELIGENT


Sau taci sau zi ceva mai bun decat tacerea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Mi-am amintit ca am vazut zilele trecute intr-un magazin cu produse naturiste un aparat pt facut lapte din soia, costa cca 250 RON. Daca fetita are intoleranta la lactoza poate ar fi o idee buna achizitia acelui aparat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Nan fara lactoza este un lapte potrivit pentru orice varsta. De la Nestle. Fetita mea are 7 luni de cand nu mai mananca lactate, bea cam 600 ml de Nan si creste si se dezvolta super bine. Acum are trei ani...

Si eu stiu ca lactoza se gaseste in orice lapte...insa, e adevarat ca in branzeturile tari si iaurt este mult mai putina decat in lapte. Copiii cu forme usoare, tolereaza bine branzeturile.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78981" target="_blank">Povestea Burticii
Dialoguri strumfesti

Poze strumfesti



Mergi la inceput