Rexona

Rexona | Autor: ungureaa

Link direct la acest mesaj

Buna tuturor,

Imi amintesc, eu, cit si parintii mei, ca atunci cind gaseam deodorant Rexona undeva (deobicei la ''shop'' sau cine stie pe ce plaja) mirosea foarte bine. Asta era prin anii 78-79.

De atunci multe s-au schimbat, dar Rexona a continuat sa existe, ba chiar si-a marit gama de produse. Insa deodorant ca sa miroase ca ''Rexona'' de atunci nu am mai gasit neam. Am incercat mai multe tipuri de deodorant si nimic nu se asemana macar.

Este doar o impresie de a noastra, sau nu am incercat noi tipul de Rexona care trebuia ? Mentionez ca pe atunci ''deodorant Rexona'' era unic, sau ma rog, un singur gen. Acum sint 7-8 si nu mai miroase nici unul ca acela, unic...

Ceva idei ?

Adina si Gabriel

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lemoni spune:

Ne-am mai schimbat si noi gusturile, sunt mai rafinate, atunci ne placea orice , deodorantul ala de mere de la bulgari wow cat imi placea acum foarte rar am gasit ceva sa imi placa , imi placea impulsul ala mov degrade (parca asa se chema) acum mi-a trimes mama si nu mai mi-a palcut.Deodorantul si sapunul Fa, verde sau blue erau meseriase normal pe vremea cand multi se spalau cu sapun de rufe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

Asa este, ne-am schimbat noi gusturile. Imi amintesc de vremurile cand eram eleva la liceu (prin '92, '93), toate eram innebunite dupa Impuls, si acum nu l-as mai folosi pentru nimic in lume. Bine, acum exista atatea parfumuri bune, care pe atunci nu se gaseau.

Criss si Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Era intr-adevar Rexona rosu care mirosea de te innebunea - era de mosc. Au tot reinnoit insa modelele si au schimbat si mirosurile. Acum miroase nasol, sau cel putin, eu nu l-as mai folosi.

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos
http://community.webshots.com/user/ellinia_c

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:


Atunci chiar asa stateau lucrurile. Rexona mirosea super bine cu adevarat, nu fiindca noi gaseam in "comertul socialist" doar Farmec 16 sau parfum Miraj / Agatha si nasucurile noastre fine nu aveau termen de comparatie.

Nu mai stiu ce miros au acum Rexona sau Fa facute in si pentru vest dar e evident ca ce se gaseste acum in Ro n-are nici o legatura olfactiva cu ce gaseam atunci "pe sub mana" sau la nemtoaicele care intre 2 bai de namol la Eforie mai vindeau un spray sau un sapun.

Am dovezi, desigur: un spray Rexona din Germania, roz cu alb ( nu stiu ce sursa avea mama si cum se descurca dar imi amitesc ca mirosea mereu bine ) pastrat de dragul vremurilor apuse(inainte de Revolutie) care, desi pare incredibil,si-a pastrat mirosul nealterat pana azi.
Daca Rexona de acum ar mai mirosi asa si si-ar pastra asa mirosul,
n-as sta pe ganduri sa ma dau cu el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

mai trebuie sa luati in considerare ca si parfumurile au o moda, implicit cele care se folosesc la deodorante. acum e la moda aloe vera, parfumuri fresh, sau chiar deodorantele fara parfum. acum 20 de ani era altceva, se purtau alte mirosuri.

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Ce-mi placea Impulse rosu cu miros de mosc si acum imi place mirosul de mosc mi-am luat de bath and body works o sticluta mica.
Si imi cumpar un gel de dus Caress silk care imi aminteste de unul din deodorantele 8x4.

Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ungureaa spune:

Cred ca adevarul e pe undeva pe la mijloc, ne-am ''blazat'' putin si apoi anumite mirosuri au si disparut de pe piata. Posibil deasemenea ca mirosurile sint mai putin persistente din cauza faptului ca deodorantele azi au alti elementi activi, mai putin nocivi pentru mediul inconjurator.

Sali, faptul ca ai pastrat Rexona aceea veche de atita vreme e ceva as baga si eu de curiozitate nasul ca sa vad despre ce e vorba...

Mai exista inainte si un deodorant numit Intim (unguresc) insa am dat cu parul si tot nu am dat de el, cred ca a disparul si el de pe piata...

E ... aia e !

Adina si Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Cred ca era saracia mare pe capul nostru si orice miros, culoare, gust care iesea din tiparul celor pe care le gaseam noi pe piata era absolut extraordinar. Am auzit si parerea ca sapunul Fa era mai bun, probabil pentru ca il tineam noi in sifonier multa vreme :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ungureaa spune:

Aia da ! Fa il tineam in sifonier si sa va zic un secret...si in ziua de azi pun Fa in sifonier (dar parca tot ala de pe vremuri mirosea mai bine...). Nu ma spal cu el, deoarece imi usuca pielea. Inainte nu ma spalam cu el din cauza ca era rar si trebuia pastrat cit mai mult timp ! S-a schimbat lumea...

Adina si Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lemoni spune:

Cat am ras Ungurea esti o dulce.Mi-am adus aminte Impulsul Incognito era favoritul meu abia ma angajasem si lasam tot salariu la servici pe bikini din aia bengosi si deodorante, acum stau si ma gandesc cat de fraiera eram nici macar nu faceam sex pe vremea aia cine pana mea imi vedea mie bikini, da na eram fudula pana la chiloti.A si cand l-am cunoscut pe al meu ce mai ii dadeam si lui din deodorantele mele ce conta ca e de fata pt masculi oricum nu prea se gaseau.


Mergi la inceput