Vreau sa traiesc sanatos!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

eu am inceput sportul asta, dar numai in ceea ce priveste gatitul, fara prajeli, grasime, totul cu EVOO, micul dejun este obligatoriu, cina...nu pot spune ca e pana in 18, depinde da cand vine sal meu sot acasa

cafeaua am ajuns la 2 cani, de la 5 pe zi, de fumat nu fumez mai mult de 15-20 tigari pe zi. Acohol din paste in craciun cate-o bere, doua trei...condimentata cu tequilla din cand in cand.
mai beau cola caci e cald de mori, sau alte sodas de pe aici,
incerc de cele mai multe ori sa beau apa sau ceai verde

ah, am 28 ani, 50-52 kg, fumez de ~10 ani

Someone's pleasure is another's pain!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Theiuta spune:

Buna!

Eu am 1,71 m si 66 de kile (pina in sarcina aveam 62). Ce sa zic...nu am fumat niciodata si nici nu asa face-o, cola si alte sucuri din comert nu beau decit ocazional, maninc 3 mese pe zi, nu tin cura de slabire, ma misc mult, dar nu constant(din pacate)si as vrea taaaare mult sa introduc sportul in viata mea cotidiana. Macar de 2 ori/saptamina.


Theiuta

Mami si Nicolas


Sanatosi sa fim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leah spune:

Buna!
Si eu am des pornirea sa duc un stil de viata sanatos, dar nu reusesc decat cate un pas, pe rand, ca daca le iau pe toate deodata, si mancare sanatoasa si sport etc nu reusesc.
Ce am reusit: nu mai beau sucuri carbogazoase si foarte rar din celelalte (care oricum au aceeasi cantitate de zahar), nu beau cafea, alcool si nici nu fumez - de fapt n-am facut asta niciodata.
Cu sportul e mai grav - nu reusesc deloc si banuiesc ca alergatul la metrou nu se pune Mi-am descarcat si eu in calculator programul Pilates, mi-am luat o gantera sa fac exercitii la birou (ha!), mi-am luat o minge de fitness (pe care am dezumflat-o pt ca imi ocupa spatiu in casa), nu am timp sa merg la sala si asa mai departe.
Incerc sa consum multe lactate, fructe si legume si cat mai putine prajeli. Daca totusi mi-e pofta de fast food, aleg chestii nu chiar asa de grave, gen puiul cu orez de la kfc sau cartofii wedges de la mac (o data pe luna maxim). La salate pun numai ulei de masline si o perioada am folosit la gatit numai ulei de porumb pt ca citisem eu ca e mai sanatos (intre timp m-au lasat finantele si am luat ulei normal).
Cu somnul nu stau prea bine (caci si asta e parte din viata sanatoasa), in ultima vreme m-am culcat foarte tarziu si nu am reusit sa imi fac portia de somn.
Ce altceva? Masti naturale pt fata si par, atat cat am timp, si pielea noastra trebuie sa duca o viata sanatoasa.

Leah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jennifer spune:

Off-topic : Leah, ne poti spune de unde ai luat mingea si cat costa ? Multumesc !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trischa spune:

nu mai fumez.cänd am rämas insärcinatä m-am läsat si fumam de vreo 10 ani ba imi si pläcea la nebunie.dar am scäpat de asta.nu mai mänänc carne.de 7 ani am renuntat.nu fac sport,doar dacä marsul cu caruciorul se pune.beau vin rosu si sec.aproape in fiecare searä un pahar.beau ceai verde,in fiecare zi.imi plac pläcintele cu bränzä si multe alte chestii cu gräsimi si calorii.am cel putin 5 kg in plus de care vreau sä scap.de s-ar topii singure sä nu fac nimic!si cänd mi-am pus o mascä am speriat copila.si mänänc seara la ore tärzii....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ffoxy spune:

Cand m-am apucat prima oara de dieta bogata in legume si fructe mi s-a parut plictisitor...Mi se pareau fara gust, ca nu ma satur, ca nu pot fi fericita mancand asemenea chestii. Dupa o vreme am observat ca am mai multa energie, ca sunt mai usoara, plina de viata, optimista, cred ca si sistemul imunitar era mai bun; eram pe drumul cel bun. Dar apoi am simtit nevoia de dulce, de sarat, de picant, de prajeli, de gras, de paine multa.. Si am cazut din nou in patima gustului bun si a mancarii nesanatoase.
Am facut si niste pilates, care m-au facut mai supla si toata lumea observa, si ma felicita, mi-au dat o stare de bine. Dar apoi m-am oprit si.... sunt din nou dependenta de fast food, sunt sedentara, sunt delasatoare..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leah spune:

quote:
Originally posted by jennifer

Off-topic : Leah, ne poti spune de unde ai luat mingea si cat costa ? Multumesc !




Jennifer,
Mingea am gasit-o intr-un magazin TCM in Bucuresti si a fost foarte ieftina (vreo doua sute de mii), dar sa stii ca am vazut si in magazinele cu articole sportive de prin oras si exista unele si pentru copii cu doua "urechi" de care sa se tina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

vrei sa traiesti sanatos? mergi la tara...


Ramonika si pisicile Vladutz Bubulina Maritza Fulgushor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocufan spune:

mama, zici ca suntem la intalnirile AA
mda, 1,50, actualmente 52 kg dupa 4 luni de dieta (cu mai mici sau mai mari intreruperi sau abateri).

m-am lasat de fumat de 4 ani (mai precis in 10 sept ii implinesc), inca mai visez ca fumez si imi face placere dimineata sa ies la cafea cu fumatorii si sa mai prind din zbor cate un fum.
asta e, imi placea sa fumez si fumam un pachet pe zi, asta cand nu mergeam in club sau la vreun chef ca se faceau 2.
uitasem, am 27 ani.

cat sunt la dieta, mananc sanatos dar mai cad si eu in patima gustului bun. un lucru important pe care l-am invatat e ca nu conteaza ca mai cazi in pacat, important e sa iti revii a doua zi, sa nu te lasi dusa de val.

cafea beau acum 1-2 pe zi pt ca beau si ceai verde si energizante din plante (gen guarana & mate) pt ca am o viata plina si stresanta atat la job cat si acasa (interminabil santier).
ador cartofii prajiti si produsele de patiserie.
alcool consum ocazional (vara bere si iarna vin rosu sec sau demisec).

cam atat. sa speram ca vom reusi sa ne gasim odata echilibrul.
a, uneori, ii invidiez pe barbatii care pot manca orice si bea orice si oricat pt ca au arderile mult mai intense.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Super subiectul!
Eu as vrea sa gandesc mai sanatos, asta inseamna dupa mine un trai sanatos!
Degeaba mananc eu cat e ziua de lunga 4 portii de legume+fructe ca la carte, mai beau un ceai verde, mai alerg vreo juma de ora, mai merg si la sauna de 2 ori pe sapt, si tot tacamul...daca nu reusesc sa scap de stress, de ganduri negre, de suferinta anticipata, de regrete sau mai stiu eu...
in ritmul asta ma indoiesc c-oi trai vreo 90 de ani sau ca ma voi bucura de o sanatate de fier...stressul ucide imunitatea si de aici pana la atatea boli e doar un pas.
Asa ca...mai bine era inainte cand mai si fumam, mai si beam cate o bere, mancam numai in Friday's (buna mancarea asta americana) pierdeam si noptile cu prietenii in disco...dar eram optimista, vesela,energica, mutam muntii din loc...
so...incerc acum sa gasesc calea aia miraculoasa de mijloc, the balance...

37+ bb Kevin Alexander
vacanta Brasil
foto burtik
Sea Paradise

Mergi la inceput