va rog recomandare dr ginecolog Bucuresti

va rog recomandare dr ginecolog Bucuresti | Autor: anamaria

Link direct la acest mesaj

salutare!

am schimbat titlul subiectului, pentru ca in urma raspunsurilor primite am decis sa caut un medic din bucuresti. am lasat totusi intrebarea initiala - cu albastru - ca sa inteleaga cei care citesc... primele raspunsuri sunt pentru prima varianta a acestui subiect!

bun, deci sa spun problema...

caut un medic ginecolog in bucuresti, unul bun. prefer sa lucreze la un cabinet particular (va rog daca se poate sa-mi dati ceva indicii si in legatura cu pretul consultatiei).
sa lucreze cu programari si sa nu fiu nevoita sa astept ore intregi la usa, cu regularitate - sigur ca inteleg cand este vreo problema anume, dar daca asta se intampla de fiecare data... nu imi pot permite, venind deja din pitesti mai pierd inca 4-5 ore cu drumul!

multumesc pentru intelegere atat celor care deschideti subiectul - si sper ca unele imi veti si raspunde ... - cat si moderatorilor, daca vor permite aceasta schimbare, ceea ce ii rog frumos si sper sa o faca!

*************************************************
azi am fost la un control ginecologic. o problema mai veche, o rana pe col care tot apare...

aveam o recomandare pt un medic din bucuresti, care venea sa dea consultatzii la meditest. nu mai vine, insa. asa ca, pt ca tot eram acolo, am platit o consultatzie si am intrat la un alt medic - o doamna doctor: Cazia Paun

pe moment mi s-a parut ok, s-a purtat frumos si diagnosticul a fost ce ma asteptam, maine merg sa fac o antibiograma la secretzie, a zis sa tratam intai secretzia care se pare ca e un factor care 'ajuta' formarea acestor rani.

pana aici nimic rau, insa mi-a explicat ca dupa ce rezolvam pb asta, va trebui sa-mi cauterizeze rana respectiva. si asta devine mai serios, ce sa zic... cauterizarea cam stiu cu ce se mananca, am mai facut cu ani in urma.

problema este insa ca nu stiu cat de 'incredere' este doamna doctor. am gasit pe net doar vreo 2 articole, din care nu discern cat de buna este... doar ca a fost acuzata ca ar fi luat mita...

va rog, daca stie cineva despre doamna doctor, i-ati fost paciente sau doar ati auzit despre dansa, spuneti-mi si mie!

de asemenea, astept recomandari despre ce medici vi se par buni, de incredere, in pitesti? unde sa ma duc?


multumesc mult...
Edit: chiar nimeni???

_________________________________
ANAMARIA, o mami ca in filme:

Nascut pe 4 iulie (2000) si

Vineri, 13 (2003)

poze cu frumosii mei (si nu numai )
************************
DRAGOSTEA NU INSEAMNA DOI OAMENI CARE SE PRIVESC UNUL PE ALTUL, CI DOI OAMENI CARE PRIVESC IN ACEEASI DIRECTIE ! Antoine de Saint-Exupery

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ainia spune:

anamaria intr-adevar , esti intr-o situatie dificila! Sincera sa fiu, nu cunosc nici un medic bun in Pitesti! Ai cerut pareri despre Cazia Paun. Doua exemple iti voi da.
Primul exemplu: sora mea a nascut (acum 10 ani ) cu ea. Mare lucru nu a avut ce face pt ca intr-o ora-doua de cand i s-a rupt apa a si nascut. Sora mea a fost multumita, da' , ti-am spus, doctorita nu a avut mare lucru de facut.
Al doilea exemplu este personal. In urma cu vreo opt ani am avut o sarcina oprita in evolutie. Pt ca mersesem la urgenta la spital si ea era de garda, aceasta doctorita mi-a facut si chiuretajul. Fara anestezie si cu dureri cumplite...Cand curata repeta in continuu:"Pfiu! Ce ai draga aici!!! Ptiu! Ce mizerie! Totul e putrezit! Ma mir ca nu ai dat in septicemie!Ptiu! Ce-i aici!!!" Se stramba toata si se minuna de "putreziciunile" pe care le curata de parca eu eram de vina de ce era acolo, inauntru!!! Asta nu-i tot! La 3 saptamani dupa chiuretaj era sa mor : AVORT INCOMPLET! Mi s-a pornit o hemoragie cu cheaguri cat pumnul de toata frumusetea! Atat de bine curatase doamna doctor "putreziciunile"!!!!!!!! A urmat, bine-nteles, al doilea chiuretaj, de am zis ca niciodata in viata mea nu voi mai putea face copii!
Sincer, eu iti recomand sa mergi la Bucuresti(sigur, la un medic bun)!
Sanatate!

Lavinia
pozele mele Andrei (25.01.2001) Tea si Rares (12.07.2006)
franturi din viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

multumesc, lavinia...

cam asa mi s-a parut si mie doamna dr.!
adica am intrat in cabinet si s-a grabit sa-i zica asistentei: e venita cu plata, sa stii presupun ca asta a deteerminat-o sa schimbe hartia de pe masa...

oricum, o sa cauta o varianta sa ajung la buc


_
ANAMARIA, o mami ca in filme:

Nascut pe 4 iulie (2000) si

Vineri, 13 (2003)

poze cu frumosii mei (si nu numai )
************************
DRAGOSTEA NU INSEAMNA DOI OAMENI CARE SE PRIVESC UNUL PE ALTUL, CI DOI OAMENI CARE PRIVESC IN ACEEASI DIRECTIE ! Antoine de Saint-Exupery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi-edi spune:

Ana maria
Parerea mea este ca ar trebui sa cauti un medic in Bucuresti.Din experienta iti spun ca in Pitesti vei pierde si timp si bani si finalul va fi acelasi:vei cauta un medic in Bucuresti.Si asa cum ai spus si tu, acea cuterizare nu-i chiar floare la ureche.
Succes, indiferent de calea pe care o vei alege.
Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bonamea spune:

Dezastru cu medicii ginecologi,putini mai sunt cu adevarat medici,peste tot vad ca urmaresc doar banul si nu se gandesc ca suntem femei si mame ale unor copii care au nevoie de noi sa-i facem oameni mari.Am avut ocazia sa sufar si sa vad si alte femei din cauza unor medici care nu vad in paciente decat o sursa de venit mare si rapid.E drept ca mai salveaza si vieti din cand in cand,mai aduc pe lume copii dar...baniii sunt esenta activitatii lor.
Pacat,era totusi buna o forma de pedepsire si aducerea lor pe linia cea buna;unde e juramantul facut la sfarsitul facultatii?Si sunt sacrificate vieti-ale femeilor si indirect ale copiilor care isi pierd uneori mamele sau fratii care tocmai trebuiau sa vina pe lume.Din cauza neglijentei mie mi-a murit copil normal de 3,5 kg.la nastere,pe vremea lui ceasca.Un frig cumplit ,in martie,domnea in sala de nastere-am retrait nopti la rand momentul acela nefast,mi-am revenit tarziu cand am reusit sa nasc al 2-lea copil.
Ultimul chiuretaj facut la cabinetul particular al medicului de spital-a fost un dezastru,trei zile nu am coborat din pat decat pana la wc.Nu aveam cum sa ajung la cabinetul lui sa-i arat ce mi-a facut.Nu ai nici la cabinetele particulare nici-o garantie-trebuie sa ai cateva recomandari de la cateva paciente ca sa stii pe ce maini iti dai corpul,viata si sanatatea.SUCCES FETELOR SI MULTA SANATATE,POATE AFLU SI EU AICI DE UN MEDIC BUN.pAPANICOLAU IESE CU REZULTATE DIFERITE LA LABORATOARE DIFERITE,CE SA SPUNA SI MEDICUL-VINO FATA DRAGA CU BANII CA STIU EU CUM SA TE FAC SA MAI VII CU BANI,CA LA PROCESE-LA AVOCATI.

iubeste si vei fi iubit,iarta si vei fi iertat,fii fericit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amyarabella spune:

Eu iti pot recomanda medicul meu gincolog ,are si cabinet particular si lucreaza si la maternitatea giulesti.
Numele lui este Kasmo Mohamed este medic primar obstretica ginecologie .
Nr de la cabinet este:021.221.16.83
Nr de la spital :021.224.93.81
Mobilul:0744341792 dar la mobil nu il prinzi mereu.

Cabinetul este Calea Crangasi nr.12 bl.26,sc.2 ,ap.35 et.1 interfon:12C sector 6

Eu zic sa dai un telefon la cabinet si sa o intrebi pe asistenta de preturi si sa iti faci o programare.

Cu programare nu astepti deloc eu asa fac mereu.

Iti doresc multa sanatate si sa imi zici daca ai fost si cum a mers.

P.S.Vezi ca acolo la cabinet mai este si o doctora blonda sa nu iti faci programare la ea ca am inteles ca nu e buna de nimic...




mami Amy si bebe Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainia spune:

Anamaria daca vrei, te ajut sa iei legatura cu medicul meu cu care am nascut gemenii. Se numeste Dan Strajean, e asistent universitar, e medic la Spitalul Elias si lucreaza in particular la cabinetul ANAIS Medical. Daca doresti, ma poti contacta pe PM. Raspunde la telefon la orice ora din zi sau din noapte! Sanatate!

Lavinia
pozele mele Andrei (25.01.2001) Tea si Rares (12.07.2006)
franturi din viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maadi spune:

In probleme de col, unul din cei mai buni dr. este Mihaela Badea.O gasesti la clinica particulara MICOMI (pe langa maternitatea Giulesti). Trebuie facuta programare, care de regula, daca o faci acum, va fi peste o luna, fiind foarte solicitata. Tarifele sunt mari, dar merita. Pentru detalii intra pe www.micomi.ro
Sanatate multa.
Maadi si Calin (19.07.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IrinaL spune:

Anamaria, poti incerca la Medicover Grozovici, la dr. Hamid. Eu am nascut cu el anul trecut si am fost f. multumita. E amabil, are rabdare, raspunde la intrebari, vine la spital cand nasti...La Medicover e curat si civilizat, se respecta programarile, nu mi s-a intamplat niciodata sa astept mai mult de 5 minute. Consultatia e cam 55 lei, dar daca intri in evidenta dr. si te duci regulat e doar 30 lei. O eco simpla e 800000.
In legatura cu rana pe col si eu ti-o recomand pe dr. Mihaela Badea de la Micomi, care nu se grabeste sa recomande tatamente radicale decat daca e cazul. O colposcopie costa insa 170 de lei.
Sanatate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

multumesc mult de raspunsuri!

cred ca o sa merg la clinica asta micomi. mi se pare cea mai potrivita, avand acolo si laborator, si tratament, etc.
am sa fac programarea dupa concediu, pt ca fiind vorba sa astept cca 1 luna pana ma cheama la consultatie, voi fi plecata la mare.

maadi - poti sa-mi spui cam cat ar fi consultatia? (chiar daca nu e actual, sa-mi fac o idee cat sa pun la ciorap... )


_
ANAMARIA, o mami ca in filme:

Nascut pe 4 iulie (2000) si

Vineri, 13 (iunie, 2003)

poze cu frumosii mei (si nu numai )
************************
DRAGOSTEA NU INSEAMNA DOI OAMENI CARE SE PRIVESC UNUL PE ALTUL, CI DOI OAMENI CARE PRIVESC IN ACEEASI DIRECTIE ! Antoine de Saint-Exupery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_Muste spune:

Eu am nascut la Spitalul Universitar cu dl. dr. Cristian Peteu. Totul a fost foarte bine, am facut cezariana, am nascut in februarie si abia se mai observa. De cate ori am avut nevoie si inca am are telefonul mereu deschis. Iar el ca om este foarte calm si iti vorbeste frumos. As ca eu il recomand din toata inima. Daca vrei sa il gasesti suna la Universitar si vezi cand are program, de regula este aproape tot timpul acolo.

Mergi la inceput