Masaj anticelulitic

Masaj anticelulitic | Autor: Onetzica

Link direct la acest mesaj

Cine a facut? Stiti vreun salon serios sau chiar o clinica ceva? Este chiar asa dureros?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Candy spune:

Cu cat este mai avansata celulita, cu atat e mai dureros masajul. Daca ai celulita in faza I e suportabil.

Eu am facut anul trecut la o clinica din Sibiu un pachet ptr remodelare corporala care includea in faza I masaj cu Starvac (un aparat cu cupa care aspira celulita), in faza II cu Cellu M6, cel mai avansat aparat in domeniu la ora actuala. Stiu ca in Buc cabinetul Corinei Danila (Caresse) avea asa ceva, dar mai sunt si altele.

Totusi, eu sunt mai multumita de tratamentul facut acasa cu aparatul de vibromasaj cu benzi (eu am de cativa ani de la Ideea Studio, luat prin teleshopping). Mi se pare f. eficient ptr fund si coapse, dar sunt zone in care nu prea poti lucra.

God, if I can't have what I want, let me want what I have.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Onetzica spune:

Nu prea stiu care aparat face bine si cum face. Daca sunt contraindicatii. Cu aparatele este dureros?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

cel mai bun aparat este un om . adica o persoana care sa stie sa faca masaj anticelulitic, nu se compara cu nici o masina. si da, doare...dar se vad rezultatele!!!

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Onetzica spune:

Roxana asa e. Tocmaid e aceea am deschis subiectul...poate cineva care a facut masaj si a fost multumita recomanda vreo maseuza. Nuuuuu????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

" Rolul masajului pentru armonizarea corporala este acela de modelare. Procesul de modelare incepe la nivel fizic si continua cu influente pozitive asupra pshicului.

Foarte importanta in acest procedeu este si starea interioara persoanei care solicita un masaj anticelulitic. Concentrarea masajului si a puterii mentale asupra procesului de modelare va induce aparitia mult mai rapida a rezultatelor pozitive.

De asemenea, aceasta procedura vizeaza in masura egala armonizarea structurii fizice, dar si pshice. Pornind de la ideea fundamentala ca frumusetea feminina nu consta doar in aspectul exterior, masajul ajuta o femeie sa devina constienta de propriul sau corp, de stralucirea sa si de relatia pe care o are cu propria sa fiinta.

Masaj anticelulitic: are la baza mai multe procese - procesul de hranire a pielii si tesuturilor din zona masata, pana la cel de accelerare a eliminare a tesutului adipos in exces sau al destinderii globale cu ajutorul unor creme profesionale care sunt preluate de circulatia sangvina periferica.

Masajul anticelulitic trebuie efectuat foarte atent, asa incat sa satisfaca anumite necesitati senzitive si de remodelare corporala a femeii.

Efectele masajului anticelulitic

La nivel fizic, actioneaza in primul rand asupra pielii, musculaturii, articulatiilor si ligamentelor. Pe un alt nivel de profunzime actioneaza prin armonizarea si stimularea activitatii organelor interne.

Femeile care au efectuat cure de masaj au constatat:

imbunatatirea digestiei;
disparitia constipatiei si balonarii;
reglarea armonioasa a greutatii;
eliminarea mai facila a grasimilor;
intarirea musculaturii;
cresterea vitalitatii pe ansamblu.
Efectuarea unui set de 10 - 12 sedinte de masaj anticelulitic va va aduce pierderea a 4- 5 cm in circumferinta soldurilor, coapselor, abdomenului precum si pierderea aspectului “coajei de portocala” in proportie de 30 %, pe langa beneficiile sus-mentionate.

La nivel psihic, intensitatea, durata si frecventa cu care a fost facut masajul anticelulitic, au aratat ca, pe masura ce a fost facut mai des, cu intensitate mai mare si in sedinte mai lungi, a influentat mai mult psihicul, in sens armonizator. "

Nu imi apartine textul ,nu sunt specialist in domeniu.......dar este adevarat ceea ce scrie in acest articol!



Ei si acum dragele mele ,fara sa fiu REA ,CARCOTASA ,consider ca nimic nu este mai plakut ,mai benefic decat "un serviciu bun" facut de un profesionist ,de un OM ,nu de un aparat !

Clar , MASAJUL (indiferent de gen ) este cel mai indicat si cel mai bun cel facut de un profesionist !



"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramiris spune:

Eu am fost la un salon de pe langa universitate, Bodytemple. Una din maseuzele de acolo, dna Valentina e foarte cautata. Eu am facut si masaj anticelulitic si s-au vazut efecte insa dar vacuumul mi s-a parut mai usor de suportat.
La masaj in schimb partea de relaxare de la sfarsit e minunata, dupa o zi de lucru la computer parca iti ia cu mana toata tensiunea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Si eu fac masaj...combin masajul anticelulitic cu relaxare si reflexo...rezultatele s-au vazut dupa o luna. Am facut si diverse tratamente la saloane...dar mult mai bine ma simt dupa masaj. Am pe cineva care vine acasa de 3 ori pe saptamana.

==========
Corina
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana_28 spune:

Eu am facut masaj anticelulitic numai la abdomen cam la 6 luni dupa ce am nascut.
Am o prietena care facea masaj acasa la clienta.
Am facut 10 sedinte a cate 30 de minute o zi da una ba.
Dupa aceste sedinte m-am subtiat cam 2 gaici de la curea.
Eu am fost super multumita dar din pacate nu am mai continuat.
Ce este drept.....a doua sedinta m-a durut........rau, dupa care au inceput sa se atenueze durerile si pana la sfarsitul celor 10 sedinte nu mai simteam nici o durere.

O zi bunuta.

Nunta-graviduta cu Calinut + Poze Calinut la 1 anisor si 4 lunici

www.dropshots.com/liliana_28" target="_blank">Calinut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Onetzica spune:

Fetelor va multumesc. O sa imi iau inima in dinti si o sa incerc.

Mergi la inceput