FIV in Ungaria 15

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioana78 spune:

Liana ma gandesc la tine si il rog pe D-zeu sa va aiba in paza pe toti trei !
Magda am primit mesajele tale. Abia azi am apucat sa butonez un pic !
Irlandeza, Adaca FELICITARI SI SARCINA USOARA !
Tin pumnii fetelor care sunt deja la stimulare Ioana, Cornelia, Gabitu . Oare mai e cineva ?
Cenusareasa ma bucur ca sunteti bine !
Fetelor, eu nu am noutati. Inca nu am sunat pt programare la biopsie...Sotul a avut o perioada f stresanta, inchideri de luna , bilanturi asa ca am zis ca nu-i mai dau si eu motive de stres. Sper sa sunam saptamana urmatoare sa scap de o grija !
Va pupicesc !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns internet spune:

Liana , imi pare rau, nu stiu ce sa-ti spun decat ca te inteleg perfect prin ce treci
Adela felicitari, cand am deschis calculatorul am avut o presimtire,ceva stiam ca e de nu vrei sa-mi spui la tel. Sper sa faci o fetita frumoasa. Ce a zis Craina?
Cenusareasa multa bafta. Adela a facut gemenii cu Zadori si acum cu Nicu ( sotul ei)
Crinuta bafta
Pussi va pupam, sper sa scapi de greturi.

Tia si Daria
Poze http://pg.photos.yahoo.com/ph/doreltia/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Liana Nu am cuvinte , stiu prin ce-ai trecut. Fi tare. Si increzatoare. Fetele bune inving pana la urma. Si tu esti una dintre ele.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaioanaxx spune:

Cenusareasa-mersi, chiar am avut o perioada grea care inca nu a trecut in totalitate, inca ma gandesc ce o sa mi mai spuna pe 14 mai la eco dr. Neamtu la care m am prog. cum m ati sfatuit voi;sper sa mi mearga spre regres chisturile si nu invers, chiar ma gandeam ca daca totul ar fi fost bine, zilele trecute as fi avut ET, dar asta este, astept a totul sa fie bine si sa ma intorc cat mai curand la Szeged
Liana- sunt alaturi de tine, fii tare asa cum tu ne ai incurajat pe noi toate sa fim in momentele grele si nu uita ca atunci cand ni se inchide o usa, intotdeauna exista acolo o mica fereastra care ni se deschide!
Mirelus-te pup si salutari prichindeilor!
Magda, Ioana, Cornelia, Gabitu-succes!
Adaca-felicitari si sarcina usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns internet spune:

Irlandeza felicitari, sarcina usoara
Fetelor pe unde sunteti??????
Va pupam pe toate

Tia si Daria
Poze http://pg.photos.yahoo.com/ph/doreltia/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adaca spune:

magduta, lucialu, cenusareasa, ioana 76, pussi, irlandeza, andicu, ioana 78,darioana, tia va multumesc frumos de urari, nu am mai prea intrat pe forum ca imi este cam rau.
pussi am o nepotica de 3110 gr, e o dulceata, am fost sambata la Timisoara si am vazut-o. O cheama Anisia Elena. Abia astept sa vina cu ea acasa. Tu cum te mai simti? Eu , greturi si nu prea pot sa mananc. Am si stari de molesala. Luni o sa afle si Zadori.
liana sincer imi pare rau de ceea ce ti s-a intamplat. Nu imi vine sa cred. Afost Ani din Ungaria la mine si cand i-am spus am inceput sa planga. Suntem alaturi de tine.


Ade, Dari si Cai

AB Darius si Caius Gazele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cenusareasa spune:

Astazi la pranz am avut si eu prima greata serioasa de la inceputul Fiv-ului incoace.Sincera sa fiu eu nu prea am stiut ce-nseamna greata si la viata mea,mai ales ca prin forta imprejurarilor,la serviciu suport toate ororile de mirosuri.Asa ca pot decreta:e nasol,frate!Am deschis usa la baie si m-a izbit un miros puternic de tocanita cu ceapa de la vreo vecina harnica ca m-a tinut o ora jumate greata si in nari numa miros de prajeala,desi am iesit repede la aer curat-nici mirosul de gratar ce razbatea de la padurea Baneasa unde tot romanul pune la 1 mai de-un picnic cu mici si bere nu l-am mai putut suporta.

In schimb mi s-a facut pofta dupa 3 decenii jumate de "ciubuc" stiti voi bomboane d-alea care au fel de fel de forme si le sugi,ca sotul atent nevoie mare chiar vroia sa-mi cumpere,dar se risca mult ca eu as fi lipait cu pofta din bastonas in vazul tuturor in Carefour si faceam pofta si la altii cine stie?!

Burtica nu ma doare,doar inteapa ici-colo,rar,am constatat ca mai serios daca intarzii sa iau magne B6,deci cu siguranta e foarte util in aceste zile...

A feather can mould a stone if moved by the hand of love.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Buna seara.

Cenusareasa, e de bineeee!!!sa dea Domnul sa te vad cu un test cu o valoare maaaareeee!!!
Adela, sa-ti traiasca nepotica! felicitari! si tie la cat mai putine greturi!
Pussilina, ce faceti voi 3? sunteti bine? tot asa greata?! x3!

Noi am dantuit din greu aseara, am batut recordul, am plecat la 3 dimineata! am danat pana si Brasoveanca, de se uita lumea la mine ca la urs:" uite-o si p'asta nebuna, cu burta la gura ce se zbantuie!" da au avut o formatie de nota 200, drept pt care am vorbit si noi cu ei pt botez, la toamna!
Maine n-o sa fiu prezenta pt ca sarbatorim 1 mai maine, plecam in Delta 1 zi cu tot familionul, socrii, parinti, nasi, unchi, matusi, veri...suntem vreo 20! punem de-un gratar pe malul baltii si facem o plimbare cu vaporasul! o sa facem poze si vi le arat si voua!
Va pe toate si duminica placuta!



Andicu 29+Filip Cristian
Poze noi cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

salutari si de la noi!
irlandezadaca tu asa ai decis, atunci asa e bine! Si ma bucur ca ai pastilele din RO si tratament!!Sa ne vedem cu BB-ici in brate la iarna!!!
tiasi mamica si fetita!!!
ioana 78iti tin pumnii pt. programare!!
cenusareasacam repede cu dar si la mine din Z6 a aparut acidul la stomac Si cu mirosul de friptura ..eu am stat prost azi..taticul a facut friptura, fara sa porneasca hota..si am tot aerisit si reaarisit ..dar in nari acelsi miros il am!!! Cand faci testul??
andiculece petrecaret il faci tu pe Filip eu ma simt mai bine..si-au facut efectul perfuziile. Ultimul vomitat joi...de dimineata mi-a fost greata, si cu mirosul de friptuea, dra reusesc sa manac..asta e important!! Distractie frumoasa maine cu vaporasul!!
adacasa-ti zic cum sunt eu: m-am trezit la 8, am baut cafeauua decofeinizata, putina greata ..si somn de voie pana la 12. am mancat ..iar pat, am impresia ca-mi creste burta si ca-s tare obosita, simt cum se intind ligamentele pe lateralul burtii..ca sunt ca intepaturi, parca trage cineva de ea! De vomitat nimic..si i-a am dormit de la 17-19..nu stiu ce-i cu atata somn pe capul meu si de ce sunt asa de obosita tot timpul! daca vorbesti cu Ani...sa-i spui si de mine..ca-s, eu nu m-am mai intalnit cu ea de la punctie!!! Pup neputica!! si verisoara ei din burtica + cei 2 smecheriiii
va pup pe toate



PUSSI 7+

Cum cresc Titi Mici

Poze Cu Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cenusareasa spune:

andicule si pussi si adaca si daria si magdutamultumim de gandurile bune si urari care privesc viitoarele 38 de saptamini sau cite-or fi,intradevar greata si poftele sunt cu noi,poftesc si la ciorbite acrisoare(am ramas fixata pe aia de gaina care-o face soacramea tare bunasi niste sarmale as minca, asta asa cu gandul ca nu se stie pina la urma daca nu le-as da inapoi dupa aia si bineinteles castraveciori acrii;ce sa zic mici rasfaturi acuma cit imi permit sa speram ca o sa-mi permit pina in ianuarie anul viitor.

andicu foarte bine ca te-ai simtit bine si-ai dansat,ca deja Filip aude sigur muzica si danseaza si el, ce zici?Am vazut odata o emisiune la teveu si aratau ca fetii din burtica aud cam tot ce se petrece pe-afara de la un moment dat,parca-l vezi cind s-o naste cum iti fredoneaza tot ce-a auzit aseara!


testul joi a zis Chivu,dar eu as sta pina vineri ca vreau sa ma asigur ca nu-mi vin rusii intai;pai,pussi eu sunt Z8 dupa ET ,crez ca daca e ceva atunci deja secreta hcg,sau asa ar fi normal...

A feather can mould a stone if moved by the hand of love.

Mergi la inceput