TOP AGENTII TURISM

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

la Kusadasi am trimis un mail sa le cer adresa axacta ca vin sa vb si sa dau un avans . nu s-au deranjat sa-mi raspunda.

Miri si David - 23.12.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karina spune:

quote:
Originally posted by bebe03

noi am facut rezervare prin agentia MAXI TOURISM, bucuresti, i-am contactat prin mail,si am primit raspuns tot pe mail in citeva ore, deoarece nu sunt din capitala, am preferat sa rezolv totul pe mail, mi-a trimis un contract,o factura pe fax, le-am semnat, am depus un avans in contul dat si am trimis totul pe fax la firma,asta in 2 zile, nu am primit pina acum nici o hirtie care sa confirme o rezervare, mi s-a confirmat doar pe mail ca rezervarea a fost facuta, urmand ca la plata integrala a sejurului sa-mi trimita prin prioripost voucerile

deoarece e prima data cind rezerv asa am oarece teama, oare asa se procedeaza? nu as vrea sa ma trezesc ca ajung la destinatie si nu am rezervare?
ce stiti de aceasta agentie? e ok, a mai rezervat cineva prin ei? le spune MAXI TURISM, dupa sait par ok
numai bine
nicol

Noi am fost anul trecut prin ei in Bulgaria si a fost totul OK. Anul asta tot prin ei mergem in Grecia. Noi am "lucrat" direct cu ei, nu prin mail, dar nu cred ca e vreo diferenta. Cind am platit avansul am primit chitanta si atit. La achitarea integrala am primit tot.


Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine

Doua Eme mititele au nevoie de ajutorul nostru:
1. Emma- 4,8 ani are nevoie de ajutor - salvati-o pe Emma
2. Sa ajutam la terapia pentru Ema - www.help-ema.puls-il.ro/" target="_blank"> Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxi74 spune:

Am facut rezervare la Solis Travel pt Bulgaria. A fost cineva prin ei, sunt seriosi? Noi nu suntem din Bucuresti si am comunicat doar pe mail si prin telefon.Sper sa nu avem probleme. Daca aveti informatii spuneti-mi si mie. Mersi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikimihaescu spune:

Noi vrem anul asta sa mergem in Turcia si am trimis mailuri in care ceream oferte la anumite cluburi la agentiile Kusadasi si alibaba. Nici unul nu s-a ostenit sa-mi raspunda.
Azi am colindat doua agentii.

Am fost la Perfect Tour cu care fuseseram de 1 mai in bulgaria. Domnisoara foarte amabila, desi nu parea ca e chiar specialista pe Turcia. A cautat oferte, ni le-a scris pe o hartie cu preturi cu toate taxele de aeroport, etc si apoi cu orarul zborurilor. Deci super ok.

Am vazut ca charterele sunt de la alibaba, deci am mers si acolo. In curte unde au un fel de chiosc, etrau toti innebuniti ca nu le merg calculatoarele si ne-au trimis in cladirea principala (vorbesc de Buc, pe fosta Ana Ipatescu). Acolo o mademoisela platinata cu usor accent moldovenesc ne-a spus sa asteptam sa termine colega de vb cu un client. am stat o jumatate de ora si am intrat sa vedem daca mai are mult. Si surpriza, nu avea pe nimeni acolo. Ne-a primit cu o fatza acra si ne-a intins catalogul, pe care il stiam pe de rost, dar nu avea preturi. Asa ca am cerut cele cateva cluburi pe care ni le indicase fata de la Perfect si am cerut preturile. A luat scarbita un calculator si ne-a calculat sumele. Cand i-am cerut sa ni le scrie pe hartie, ne-a intins o coala si un pix si ne-a dictat. deci cam asta a fost primirea la Alibaba. Imi pare rau, ca in rest parea ca stie intr-adevat cu ce se mananca, stia si cand au fost date in functiune hotelurile, etc.

Miki, mami de Andrei (1996) si Luca(2001)
Baietii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Intr-adevar Alltur merita nota 10. Sunt foarte promte fetele de acolo.

Ideea Tour are bila neagra de la mine deoarece nu mi-au raspuns la mail-uri (le-am trimis 2 sau 3).

Acum plecam cu Family Travel si pana acum au fost ok si destul de promti, insa e prea devreme pentru a-mi forma o parere finala.

Kartago pare o agentie foarte bine organizata, cu toate ca nu am calatorit cu ei inca, ci doar am trecut sa cer oferte.

Kretan Tour iar e ok. Domnul de acolo a avut rabdare cu mine si mi-a prezentat N oferte, desi erau cam scumpute.

Crinuta si Rayan



Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:


Cu Cardinal travel a calatorit cineva ?


Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

revin cu bila alba pentru Alltur, prompti si bine pusi la punct. ne-am hotarat sa plecam cu ei anul acesta.

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

Am o propunere, daca se poate. Pe prima postare sa facem o lista de agentii si bile albe si negre. Si linkuri la fiecare din ele, se poate? Ma pot ocupa si eu de chestia asta, dar abia in luna iulie, cand ma eliberez de niste chestii.
E ok? Se aproba?

Liliana
http://new.photos.yahoo.com/lgireada/albums

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

quote:
Originally posted by lgireada

Am o propunere, daca se poate. Pe prima postare sa facem o lista de agentii si bile albe si negre. Si linkuri la fiecare din ele, se poate? Ma pot ocupa si eu de chestia asta, dar abia in luna iulie, cand ma eliberez de niste chestii.
E ok? Se aproba?

Liliana
http://new.photos.yahoo.com/lgireada/albums






Eu zic ca e ok.

Crinuta si Rayan



Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pegasis spune:

quote:
Originally posted by Candy

O fi ALIBABA cel mai mare tour-operator pe Turcia, dar e prima si ultima data cand am apelat la ei!

Desi mi-am facut prin ei rezervarea in Bodrum, pachet cu avion ptr 3 pers. (la un pret aproape identic cu Kusadasi si alte cateva agentii), mie nu mi-a placut deloc modul in care am fost tratata. I-am contactat inca din luna februarie, mi s-a raspuns sec ca inca n-au tarifele, in aprilie idem, ma contacteaza ei... Vezi sa nu...Dupa aia n-au mai raspuns la nici un mail, pe motiv ca sunt tare aglomerati.
Ulterior am studiat hotelurile de 4* si m-am oprit la cateva, le-am scris din nou pe mail rugandu-i sa-mi faca cateva recomandari. Auziti raspuns: "Nu va putem recomanda decat hotelurile de 5*" (?!)
I-am contactat telefonic (se pare ca nu le prea au cu mailul). Nu stiau absolut nimic despre hotelurile cu pricina, asa ca nu mi-au facut nici o recomandare. Le-am spus cam ce dorinte am si cam ce buget - degeaba.
De cate ori sunam (nu sunt din Bucuresti) si ceream cu persona cu care vorbisem anterior, era ocupata, asa ca ma pasau altcuiva, cred ca am vorbit in total cu 4 agenti diferiti, de fiecare data o luam de la capat...
In concluzie... eu nu-i recomand nimanui. Chiar sunt curioasa, stie cineva cine e directorului agentiei din Buc.?

Situatie identica si la noi. Deci NU Alibaba. Desi mi-a fost recomandata cu caldura de citiva colegi de birou, m-am lovit de o lipsa de interes crasa. Nu-i nimic, am mers in alta alta parte...

Director din cite stiu eu e Suleiman Selciuc.

Noi ne-am hotarit sa mergem cu ArielTravel. Om vedea...

Mergi la inceput