superficialitate!?

superficialitate!? | Autor: ADA72

Link direct la acest mesaj

Fetelor, fac tratament de 5 luni, 2 luni anticonceptionale si 3 de stimulare. Medicul meu nu are o fisa amea, cand sunt sa intreb ce fac luna urmatoare vorbeste din amintiri, ma intreaba(zic eu) ce am facut luna trecuta sa-i reinprospatez memoria. E normal? Nu-i cumva superficialitate? Pana la urma e un tratament hormonal, nu-i de joaca. Te poti baza pe menorie cand iti trec atatia oamnei prin mana fara sa faci o fisa a pacientului. La voi cum este? Ce parere aveti? Cer eu prea mult?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Eco iti face la stimulare? Dc nu e f grav. Despre ce dr vb? (asta dc vrei sa scrii aici) Dc nu tine minte cine esti si tb sa-i improspatezi tu memoria .... nu prea e bine . Eu l-as schimba cu altul.

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ADA72 spune:

Da, imi face eco lunar si cate 2 daca e nevoie. Dar nu mi se pare normal sa ma intrebe la 5 luni de tratament impreuna daca HSG am facut sau analiza de Clamidia si mai stiu eu ce. Daca avea o fisa stia ca am facut analizele hormonale si spermograma, repetata ce-i drept la 3 luni la cererea ei. Deci, mi se pare cumva...prea superficiala tratata treaba. In plus ultima data cand am sunat a zis clar Menogon 2/zi din z3 in z7, cand sun sa ma programeze la eco zice:"pai cum, numai Menogon? Nu v-am dat combinat cu Closty?". Ei bine, voua ce va zice asta? Nu vreau sa dau nume. Nu mi-a gresit atata de tare incat sa-i pomenesc numele pe forum. De fapt pt cine e mai "pe faza" am intrebat de ea daca stie cineva ceva si n-a raspuns nimeni, so...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Si mie mi se pare cel putin ciudat. Eu stiu ca tb o fisa a pacientului. Pana acum ceva vreme doc mea avea o fisa clasica, scrisa de mana, de vreo 2 ani are fisele bagate in computer si inainte de control sau alte investigatii deschide fisa, citeste, trece acolo ce e nou...

Tu hotarasti, daca ceva nu-ti e pe plac, schimba-l.

Claudia

POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ADA72 spune:

Va cer parerea ca nu vreau sa cad din lac in put, ca poate marea majotritate fac la fel si...ce-am facut? O las pe ea pt altul la fel de aiurit? Am vrut o confirmare a voastra sa stiu ce decizie sa iau. In principiu mai am 3 luni de stimulare, le fac cu ea ca am pornit cu ea si voi vedea dupa pauza ce am sa fac, probabil voi mai cere o parere. Eu va multumesc frumos pt raspunsuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Parearea mea e sa o schimbi. Sunt multi alti dr buni care te-ar putea ajuta. Si cat despre dr asta (care intre timp am aflat despre cine vb) eu nu am mai auzit pana acum. E dr specialist in infertilitate sau un simplu ginecolog? Cred ca ai putea fi ajutata mai mult dc ti-ai face PM.

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ADA72 spune:

Da, Miky, e medic specialist in infertilitate. Am gasit recomandari bune despre ea pe o lista de medici, e femeie, e tanara si neplictisita de meserie si am zis ca...decat sa ma duc la pomul laudat...intelegeti la ce ma refer.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadalinaM spune:

Ada,
pe stimulare, trebuie sa iti faca echo de cel putin 3 ori, din care ultima echo trebuie facuta dupa ziua posibila a ovulatiei/inseminarii sa vada daca s-a spart foliculul cel mult asteptat.
Ai grija ca la fiecare stimulare cu menogon, obtinind mai multi foliculi, iti scade rezerva foliculara cu mai mult decit un folicul pe luna(aici m-am repetat un pic, dar numai ca sa subliniez ce se intimpla) deci ai mare grija! dupa 3 luni cred ca deja ar trebui sa faci o pauza. Intreaba dr. Mai gindeste-te!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ADA72 spune:

Stiu, Madalina, am citi si eu ,ma informez, numai ca eu am ridicat 2 degete cerand dupa luna asta o luna de pauza ca ma doboara starile de rau si fundul mi este ciur de injectii(mi le fac singura, nu ma dor pe loc, dra dupa...), insa d-na doctor s-a uitat lung la mine si mi-a taiat avantul, mi-a zis ca starile de greata si dureri de cap sunt normale, cat priveste fundul pana luna urmatoare o sa-mi treaca. Sigur eu sunt abia la a doua luna de Menogon, probabil ca ea se gandeaste sa fac macar 3-4(!?)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ADA72 spune:

In noiembrie am facut spermograma si a iesit asteno moderata. Am intrebat-o daca pot sa-i dau ceva vitamine si s-a strambat ca orice i-as da slabe sanse sa fac ceva. Eu m-am documnetat si cu ajutorul acestui forum si va multumesc din suflet, i-am incropit un tratament pe care l-a facut 3 luni. CAnd am repetat analiza acum a iesit normospermie. Si i le-am arata. Cred ca am ofticat-o nitelus, ca-si da seama ca nu-s chiar pamant de flori in subiectul asta. Si asta deranjeaza uneori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

ADA parerea mea este ca nu o intereseaza..si'o face ea meseria nu zic nu da cu stimularea mama nu'i de joaca..eu una as schimbao in sec 2..multa bafta!!!!

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...




"Nimic nu-i imposibil!"12

Nasica

Mergi la inceput