masina de spalat

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Whirlpool-ul pe care il are mama nu e cu afisaj electronic, e din generatia cu control mecanic. Si ti-am zis, a fost tinuta in conditii optime, dar tot degeaba. Probabil depinde si de norocul fiecaruia. Eu nu am ce sa reprosez masinii mele Gorenje, dar ai vazut ca alte persoane da. Asa ca...spor la cautat masina de spalat ideala.

Sim 17+ Stefan
Asa creste bebe
Poze bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

no, eu am Whirlpool de 3 ani, cu control mecanic; mie mi se pare fff buna, fata de Daewoo cu bule, care l-am avut inainte(asta ca termen de comparatie).In rest, nu am ce sa-i reprosez, in afara fapului ca e galagioasa, cand stoarce!

cristina si nazdravanul Andrei (22.11.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuppy spune:

sim_stoian, cam asta incerc sa spun. Iti iei o masina de spalat in functie de suma de care dispui si de necesitati(la programe ma refer). Parca am mai spus pe-aici: ma interesa o masina de spalat care sa aiba program de spalare manuala si care sa porneasca la o ora programata de mine. Gorenje era prea scumpa pt mine, sau de fapt nu: Gorenje-ul care indeplinea cam tot ce imi doream eu, era cu 4 mil mai scumpa decat Arctic-ul pe care mi l-am cumparat. La momentul actual, platformele pe care sunt facute masinile de spalat(in general) si multe din televizoare, sunt aceleasi, marca difera(si sunt facute pt Europa de Est)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Eu acuma vreau sa mi-o schimb ca nu mai fac fata rotatiile care le am Si ma gandesc sa iau una cu uscator. Este la Indesit, din inox, are cineva? parca am mai intrebat anul trecut, dar

Codruta & Petra Alexandra

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

Am avut un Whirlpool luat de la second, dar dupa trei ani s-a stricat. Cu cateva luni in urma am cumparat una nou-nouta, Indesit si sunt supermultumita de ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shine spune:

Eu am whirlpool de vreo 10 ani, a fost tinuta in baie, m-am muatat cu ea de trei ori(adica am mai si "hurducanit-o" ). Cred ca fost printre primele modele aparute la noi pe piata.

Am spalat cel putin de 3-4 ori pe saptamana(deh, familie mare). Haine, lenjerii, paturi, incaltaminte sport....

Si de multe ori, am spalat cu apa fiarta, ca de-asta venea pe teava, si nu am fost atenta!

Chiar nu am avut probleme cu ea.Asa ca daca ma intrebati pe mine, eu Whirlpool as recomanda.
am auzit ca si indesit ar fi bune


Shine si BB Alexandru (02.02.2007)
www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/14/Default.aspx" target="_blank"> Povestea Noastra

www.rodino.ro/Photos/tabid/54/Default.aspx" target="_blank"> Poze Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babitza spune:


Buna seara,
am cautat pe internet pareri despre masinile de spalat si iata ca am ajuns aici. noroc ca am id ca sa pot sa intreb si eu ceva legat de acest topic: ce parere aveti de masinile de spalat zanussi? eu o am de aproximativ un an si merge bine deocamdata.
inainte am avut un bosch de la cineva, masina foarte buna, dar veche si care in final a cedat. pana mi-am cumparat alta am fost disperata si tocmai de aceea nu vreau sa ma mai ard o data.

astept pareri.

multumesc. seara buna

http://pg.photos.yahoo.com/ph/vasilemalina/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babitza spune:




am uitat sa mai spun ca spal de 3 ori pe saptamana cu ea si cand sunt si lenjerii - de 4 ori. suntem trei in familie. oare spal de prea multe ori?

http://pg.photos.yahoo.com/ph/vasilemalina/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

)babita, nu speli des. am auzit persoane care spala zilnic. in cartea tehnica a masinii mele( Indesit, a ramas la mama) scrie sca intre 2 spalari sa ii lasi un timp (de odihna? ) de 6 ore.



Mari

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CatXO spune:

quote:
Originally posted by nemary

)babita, nu speli des. am auzit persoane care spala zilnic. in cartea tehnica a masinii mele( Indesit, a ramas la mama) scrie sca intre 2 spalari sa ii lasi un timp (de odihna? ) de 6 ore.




Eu nu am tinut niciodata cont. Saraca masina.Am zile cand bag flux continuu cate 5-6 masini. Cateodata nu pot sa inteleg persoanele care spala 3 masini pe saptamana, ca eu si cu grafic facut, mai putin de 8 masini pe saptamana nu am reusit sa bag. De regula, spal de 11-12 ori si suntem 4 membrii in familie.

Mergi la inceput