FIV 109

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilianaFi spune:

GALUSCUTA - fac fiv aici la firente,mi-e comod si mie si sotului,mai ales lui care lucreaza zilnic....fara liber nici macar de sarbatori,nu mai zic simbata sau duminica.......la legea 40 ma deranjeaza doar faptul ca nu se pot congela embrionii ramasi,daca ramin...........e primul meu fiv....nu pot sa ma gindesc daca ramin embrioni ce sentiment voi avea...ar fii perfect sa am doar 3 cit zice in lege....si nu m-ar deranja deloc daca as face 3 copii dintr-un foc.....tinind cont ca fac 37 ani in curind,as recupera timpul pierdut......of....vise,sperante....
TU in ce stadiu esti?
De citit am citit tot in domeniu si la siturile italiene si cele romanesti..... de altfel e in capul meu un mare cocteil...multumesc oricum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Aldolina eu stiu ca trebuie reteta.
Sherica stie sa prescrie retete........ Trimete-i un PM si te va invata arta retetelor......
Rami de ce banuiesti omleta, ca si eu am avut banuieli asemanatoare?!
LilianaFi se cam aseamana tratamentele. Esti binevenita pe meleaguri romanesti si sa stii ca avem nevoie de experinta altor tari. Noi mai tragem cu ochiul pe alte site-uri, dar daca vine Mahomed la munte, cu atat mai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galuscuta spune:

LilianaFi- eu sunt in stand by inca o luna ca fac tratament cu glucophage iar pe la jumatatea lunii aprilie cand vin rusii incep cu menogon din a doua zi de CM , in a 9-a zi merg in Austria (e la 550 Km de Milano ,la Krumpendorf daca ai citit forumul italian)si raman acolo cca 7 zile pana la ET.Si eu as fi preferat Italia dar nu fecundeaza de lege doar 3 ovocite chiar daca ai mai multe...si daca nu se fertilizeaza ? ti-au explicat cum vine treaba ?Stiu ca au voie sa congeleze doar ovocite dar astea sunt mult mai sensibile la decongelat decat embrionii .Eu de asta am preferat Austria iar daca nu stiam de ea mergeam in Ungaria (ca la Timisoara nu mai merg nicidecum).
Te pup si tin pumnii sa reusesti din prima.


galuscuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iyoana spune:

quote:
Originally posted by MadalinaM

Bunaziua fetelor,
m-am intors de la punctie. Sint bine, nu am nici o durere, deocamdata!
Am si eu 2 ovocite! sper sa fie amindoua puternice pina vineri, la ET.
Sotul meu a dat 2 probe de sperma dar nu a mai fost nevoie de ICSI(cica daca era ICSI spermatozoizilor le-ar fi taiat codita).


Madalina, in primul rand vreau sa-ti spun ca ma rog si cu cu tine ca cei doi embrionasi sa se tina de manute si sa iasa impreuna sanatosi peste 9 luni.
Apoi, te-as ruga frumos sa imi explici si mie ce inseamna nu a mai fost nevoie de ICSI(cica daca era ICSI spermatozoizilor le-ar fi taiat codita. Eu incerc sa ma documentez despre ICSI si nu prea inteleg de ce sa te taie coditele sarcailor de spermatozoizi ...Multumesc frumos!

Dana, multumim pentru noul capitol! Sa dea Dumnezeu sa te treci si pe tine o graviduta cu drepturi depline pe listuta! Cand afli rezultatul?

Tin pumnii tuturor fetelor in asteptare, recoltare, punctii etc...

iyoana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dariela spune:

Cris - Ma bucur ca te-ai hotarat pentru un nou ET! Sa dea Doamne Doamne sa fie ultimul!
Moniland - Te-ai hotarat cand mergi la eco?
Moana - Felicitari pentru cei 8 puiuti. In locul tau as pune trei si macar sti ca ai terminat o treaba, iar daca ies , asta e! Progesteronul injectabil si gravibinonul au fost indicate de medicul tau?
Pussi - Sa ai productie buna si iubareti!
KoraPop - Te asteptam cu vesti bune de la marea intalnire.
Madalina M - Vineri o sa fi cu 2 embrionasi!
Venera si Mihuta - Va tin pumnii pentru zilele urmatoare. Sa veniti cu vesti bune.
Sherita - Mai am 2 intrebari si promit ca sunt ultimele: Pentru progesteron injectabil ti-a trebuit reteta si cate fiole ai folosit? Pentru endometru ai luat ceva?

La mine vestile nu sunt deloc bune. Ca sa nu zic ca nu fac totul am fost azi si am facut testul. Valoarea a fost 0,14 sau 0,41 ca nici nu am mai auzit bine. Probabil ca nici nu au incercat sa se prinda sau cine stie ce s-a intamplat pe acolo.
Am vorbit un pic si cu dr inainte de rezultat. Spunea ca nu e normal sa vina CM atat de repede si dat fiind ca a durat 7 zile probabil nu e o sarcina. Testul a confirmat ceea ce banuiam deja. Trebuie sa astept sa treaca urmatorul CM pentru a reevalua situatia si a vedea cand ne apucam din nou de analize, tratamente, etc. De data asta sunt hotarata sa urmez si eu reteta de la Sherita macar cu progesteroanele si viagra. Inainte de toate trebuie sa lucrez la partea aia pentru care nu exista nici pastile, nici injectii - sufletul care e asa 1000 de ciobulete mici-mici.


dariela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela_1 spune:

Madalina, multumesc si ma bucur tare pentru tine, iti tin pumnii sa se divida bine embrionasii si sa se prinda amandoi. E Cocei de serviciu? Cand ai abordat-o prima data? Si estrofemul pt ce ti l-a dat? Pentru endometru?
Oana, felicitari pentru premiantii tai. Vezi dac-ai stiut sa-i educi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris86 spune:

Madalina M, ma rog pt.Puiuti tai ,sa se fecundeze si sa se faca mari si frumosi

Aldolina,eu cred ca daca ii spui ca vrei reteta iti da


cristina
http://community.webshots.com/user/cris8674

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris86 spune:

Dariela,,tare rau imi pare.Ma bucur ca nu te dai batuta

cristina
http://community.webshots.com/user/cris8674

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Iyoana incerc sa-ti raspund eu intr-o forma comica, din cunoastiitele mele, care sper sa fie suficient de temeinice.
Ovocitul este gazda, iar e musafirul mult asteptat si dorit. Codita il ajuta pe domn sa inainteze pe trompe pana la mama gazda. Cum nu mai e cazul sa inainteze singur, caci e dus de manuta pana la usa gazdei, lui i se taie codita, adica e obligat sa-si lase papuceii in fata usei, ca un gentlmen intr-o familie care tine mult la covoarele persane din casuta.
Codita nu mai e de niciun folos din momentul patrunderii in casuta si atunci codita care se pierdea pe parcurs dupa lunga calatorie pe trompe, e taiata acum de catre doamna doctora, caci singur nu stie sa renunte la ea.
Dariela vezi ca am raspuns mai sus eu ca trebuie reteta pentru progesteronul injectabil, iar pentru endometru sunt muuuuulteeeeeee medicamente. Eu zic sa te linistesti acum si cand iti vei aduna cele 1000 de bucati intr-un singur suflet, iti vom sta toate la dispozitie, cu Sherica in fruncea mesei......
Fato te-am sunat, ti-am trimis SMS-uri, pe unde umbli??????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilianaFi spune:

VENERA H. - asa e fiv fac aici(it.) pt ca aici locuiesc si preturile pe care le-am scris sint de la centru de fiv particular unde fac eu,la stat pt fiv se asteapta citeva luni bune si se plateste un tiket de nici 100 euro
In cea ce priveste med.de sustinerec cit te urmaresc de la centru(pina la 6 saptamini) se fac inj cu hCG, progesteron injectabil,aspirineta(aspenter cred)sau in loc de aspirineta:heparina,acid folic,DHA(omega3),mg50,muticentrum materna si daca e nevoie buscopan(dozele sint stabilite de dr.la momentul respectiv) si apoi dupa 6sapt.depinde de dr.care te va urmari pe parcursul intregii sarcini

Mergi la inceput