schimb de mame?pt.ce?

schimb de mame?pt.ce? | Autor: lucia3

Link direct la acest mesaj

ma uit din cind in cind la emisiune si nu vad decit,,porcaieli,,(scuzati cuvintul).voi ati participa ?concurentele o fac pt bani, sau ce?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=90550&whichpage=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valicalin spune:

da!se da 300$ daca participi.am aflat de la o cumnata de a mea,dar sincera sa fiu nu cred ca merita sa te duci la astfel de emisiuni pt acesti bani.n-ati vazut cum se fac de ras ,mamele de schimb?si pana la urma numindu-se emisiunea "schimb de mame",n-ar trebui ca mamele sa se preocupe mai mult de copii decat sa incerce sa-i schimbe pe soti sau sa mute bibelourile dintr-o parte in alta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DOR spune:

Si pe mine ma revolta emisiunea asta. Banuiesc , insa, ca este si un scenariu, condimente pt audientza. Se pierde pe traseu ideea de "mama", de fapt , multe dintre eroine vrand sa demonstreze ce gospodine perfecte sunt, cat de ingalate sau "imputite"(citez din emisiune) sunt rivalele. Ce vor sa demonstreze?! Mai rau te enervezi la asemenea emisiuni, parca scot ce e mai rau din oameni. Iar mame?!Uita sa fie!
Oamenii o fac unii pt bani, altii pt a fi "eroi" pe plan local, "vedete" de televiziune. Vedete de doi bani! Ti se face greatza...
La inceput , insa, vedeai si lucruri pozitive, fiecare isi decoreaza casa dupa gust, educatie, posibilati materiale. Lasa-l pe om sa se simta bine in casa lui kitchoasa! Care-i problema? O casa in care scapi de lucruri inutile, care incarca , e si mai usor de intretinut. Totusi, perdelele dau un aer de intimitate unei case, dar de gustibus non disputandum.
Acuma intreb retoric...ce ne facem cu gramezile de jucarii?
Parca sporesc de la o zi la alta, dar candva ne vom aminti cu placere de aceasta perioada minunata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

in ultimul tp,emisiunile au capatat o turnura penibila....ori aleg pt emisiune pe cei mai rai si mai inculti oameni,ori scenariul ii obliga pe concurenti sa vb si sa se poarte asa....cum sa i spui unei femei,oricum ar fi ea,ca nu se spala sau ca fata ei,adolescenta,e citez//o putoare//?

va rog sa continuati la subiectul indicat de Ana Stroe. multumesc pentru intelegere.
Roxana

Mergi la inceput