simt ca ma sufoc!!!!!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

Elise, imi starnesti invidia cand te vad atat de plina de viata!
Eu din pacate nu am fost asa , desi mi-as fi dorit!
Ce m-a impiedicat?
Multe...poate le discutam la un alt subiect.
Sincer, jos palaria!


mami de Calin rasfatzat:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deborah77 spune:

Nici mie nu mi se pare greu...e drept ca au trecut doar 3 1/2 luni. Dar aproape in fiecare seara merg la aerobic...plec la 7 , cand vine sotul, si ma intorc la 10 seara. Bebe sta cu tati orele astea. Fina mea are si ea bebe, cu 4 luni mai mare si ine intalnim saptamanal, o data la ea, o data la mine. Stau pe forum :) Ba de 1 sapt am incpeut si sa lucrez de acasa, cu o mana scutur zornaitoarea, cu 1 mana scriu la tastatura. Telefoanele sunt mai greu de dat, ca vocea mea de "business" e sabotata de gangureli...bietul copchil, il mituiesc cu suzeta la fazele astea, sa taca un pic. E greu cu lucrul de acasa, dar ma ajuta f mult sa-mi pastrez neuronii funcitonali. Ieri am fost cu BB la birou, am stat vreo 4 ore. A fost angelic de-a dreptul, nici nu s-a simtit ca e copil acolo, asa in gluma ma gandeam sa bag un part-time, cu el cu tot :)
Peste 1 sapt plecam la rude, in Ardeal.....BB o sa aiba 4 luni. Pai ce, stam doar in casa pana la 1 an? Las'sa-i mai frecam si pe altii, ca poate au uitat cum e :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deborah77 spune:

A, mai e ceva. and n-am mai putut si n-am mai putut, am platit o bona (de fapt, doamna care face curat, i-am schimbat incadrarea pe termen scurt) si am fost o noapte la bowling, cand m-am intors la 3 dimineata imi explodau sanii de durere..ca inca alaptez. Cat am lipsit, si cand lipsesc in general, BB papa lapte praf. Sambata trecuta am fost la ski, si ne-am intors seara...de data asta cu pompita dupa mine...cine era cu pompa sub tricou prin Brasov, la un semafor s-a uitat un nene ciudat la mine. SO WHAT?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flaviutza spune:

Pai la 3 luni ale fetei si eu eram de parere ca e destul de simplut si agreabil. chiar criticam(in gand) pe colega mea care la 1 an si-a luat bona ca nu mai putea. am zis " uite si la asta ce fitze are". si am vazut eu ce simti dupa vreo 1 an de crescut copil. bine, poate o fi fost si varsta...ca la 22 ani sa o cam tai cu kefurile si discotecile asa brusc...e grele! dar merita efortul, nu regret nimic...dar eu una sincer, dupa 6 luni am cam simtit lipsa vietii sociale in sensul de bantuit cluburi,etc. m-am mai dus, dar mai rar si fara acelasi kef.

Dar va dau vesti bune...dupa 2,6 ani copilul poate fi plasat mai...cu usurinta, nu mai trebuie sa te mulgi ,etc...e marisor si poti sa iesi in oras linistita..

p.s acum vin de la plimbare cu fetele, sotul se ocupa de la ora 12 de copil

ALEXIA,02.mai.2004
http://s127.photobucket.com/albums/p127/alexis1980_photo/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

flaviutza,

las' ca vedem si noi peste vreo 8-9 luni.
Eu sper sa ramana totusi BBlisa de treaba si sa pot sa ies cu ea... dar mai stii...

Elise & www.youtube.com/watch_fullscreen?video_id=xUveIVrEHxo&l=160&t=OEgsToPDskJmrUHkx8aDUmFbRqiL3lLN&s=996396D046ADD445:8A51374783A7BCE6&fs=1&title=BBlisa" target="_blank">BBLisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flaviutza spune:

pai normal ca poti iesi ..si la 9 luni si la doi ani,oricum trebuie sa iesi...dar acum bebe Lisa e mica, sta unde o pui, nu tranteste, nu sparge...da ia uitat-te matale prin parc sa vezi mamicile cu bebei de 1 an care invata sa mearga!

apropo,perioada pana la vreo 5 luni pt mine a fost cea mai faina! era vara, o rochitam in toate felurile, si porneam in fiecare seara cu carutul sa-l luam pe tati din centru..ehe,vremuri! copilul statea cuminte in carut, de cele mai multe ori dormea, nu voia pe jos, carutul era usor...o devarata relaxare sa te plimbi si sa mai schimbi o vorba cu mamicile!

acum? e un chin sa ajung cu ea pana in parc(5 minute de mers). ba ca vrea in brate, ba nu vrea sa dea manuta la traversare, ba vede o jucarie in vitrina si vrea,etc..ajung in parc,alt scandal. alerg incontinuu, pt ca mandra nu vrea sa stea. cu viteza luminii, o urmaresc sa nu faca boroboate, sa nu se loveasca, sa o ajut sa urce pe topogane, ba se cearta cu vreun pici pe jucarii, ba vrea vata pe bat, ba se baga in picioarele alora mari, atentie sa nu o loveasca vreun leagan,scandal monstru cu tavaleli prin nisip cand e vremea de plecare etc.

bine am vazut si fetite cuminti..care stau langa mamica sau se joaca la un metru de ea,care nu urca cu viteza maxima pe cel mai inalt topogan, care nu sar in balti sa nu-si murdareasca rochita...vise,taica de asa copil!

ALEXIA,02.mai.2004
http://s127.photobucket.com/albums/p127/alexis1980_photo/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanae spune:

Te inteleg perfect.Dar incearca sa-ti faci ceva timp si pt. tine.Ia niste Mg si macar o ora pe zi relaxeaza-te.
Si eu am doua pitice - una de 4ani si 10 luni si una de5,5 luni.E greu dar e frumos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hermelina spune:

Numai de sex sa nu-mi spuneti, chiar nu mai are loc in program....


Poate chiar de aici vine salvarea ta, ce zici?
Stiu un caz rezolvat cam asa

"Daruieste dragoste si vei fi binecuvantat cu dragoste"

Mergi la inceput