Mamici din Oradea

Mamici din Oradea | Autor: anya.anima

Link direct la acest mesaj

Dragele mele, dupa indelungi cautari am ajuns la concluzia ca nu exista o lista de acest gen... Mi-am permis sa o fac eu, si va invit la dialog!
Eu am aproape 35 saptamani de sarcina, acum am intrat in prenatal, si daca mi-ati putea da niste informatii referitoare la "minunata" noastra maternitate, la obiceiurile casei ( moase, neonatolog, anestezist), si mai ales daca ati fost sau sunteti pacientele dlui dr. Samuel, va rog sa-mi scrieti!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Bine ai sosit pe
Sarcina usoara in continuare si bb sanatos !

Eu sunt pacienta dr.lui Rotaru, dar am nascut cu dr.Samuel.
Dupa parerea mea, dr.Samuel este un specialist de exceptie !
Eu am nascut acu` 2 ani juma`, maternitatea este ... jalnica. Am stat doua zile inainte sa nasc si era o mizerie de nedescris, la terapie intensiva a fost un pic mai bine. Sectia de bbici insa este curata si ingrijita. Chiar doctorul mi a spus sa aleg sa las bebica separat, pentru ca in saloanele in care esti impreuna cu bb este mizerie. In rest, toti functioneaza pe fise: portarul, asistentele, infirmierele ... ca in restul spitalelor.
Foarte important e sa le rogi pe asistente sa ti arate cum se alapteaza corect, sa nu te lasi intimidata de mutre si comentarii. Cere-le explicatii si nu te lasa intimidata Important e sa fiti bine tu si bb !


Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
Ekipa albastra: Crystina - Mephala - Khristin - Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iuliana80 spune:

Interesant subiect ai deschis
Eu am nascut in 06.02.2007, la maternitatea din Oradea, cu dr. Sabau R, pt ca la el eram in evidenta.
Am un baietel, Flavius Catalin, care marti, 06.03.2007, imlineste 1 luna, s/a nascut prin cezariana, desi vroiam normal, cu 3,800 kg si este sanatos.
Despre materintate si conditiile de acolo, sunt delasatoare.Eu m/am internat marti dimineata, pe la ora 01, si am nascut la ora 16.30, am stat pana la ora 10.30 la OB III, etI , jalnic, o singura toaleta pe tot etajul si aia infecta, cu gandaci etc. conditii dalasatoare, in saloane mureai de cald, pe langa ca erau multe paciente, am stat pe hol si am jelit pana dimineata.
In sala de travaliu sunt intradevar super conditii si WC si tot, aer conditionat, termopan etc., dar la ATI delasator, un WC la 2 saloane si bineinteles cotizari la asistente, dr, anestezist, daca nu cotizezi se poarta mai nasol ca si cu tigancile, era plin de ele.
Nu vreau sa te dezamagesc, dar sa te pregatesti sufleteste si financiar, daca poti nu te interna pana in ultimul moment.
Eu am facut depresie cand am ajunsa acasa, abia am asteptat sa scap de acolo.
Important este ca acum suntem bine.
Nastere usoara si sa fiti sanatosi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrdoljak spune:

buna dragele mele oradence, sunt insarcinata in 35 de saptamani,voi naste cu dr Judea Adrian,stie cineva ceva de el?M-a urmarit pe tot parcursul sarcinii si mi-a facut o impresie extraordinara,un om foarte calm si bun.Mi-e groaza de nastere dar mai mult de maternitate.Imi puteti spune can care sunt cotizatiile pentru cei de acolo?


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

eu am nascut in 2002, ce sa zic... am intrat direct in sala de travaliu, de acolo in salon obisnuit. Curat era, ca doar veneau femeile sa spele pe jos, spalau si dezinfectau zilnic. Faptul ca mobilierul era uzat, lenjeria de pat patata si rupta, dar era curat totul.E drept, atunci era scandalul in maternitate, nu prea lasa vizitatori, ne-am si inteles cu colega de camera sa nu vina la noi nimeni doar mamele si sotii, si era o.k.
Am dat plic la dr si la moasa. La asistente n-am dat, nici la portar, nici la vanzatoarea din bufetul din incinta.
De dr.Samuel am auzit numai pareri bune.

Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)

Mergi la inceput