desfundare trompe cu ultrasunete

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

nicoll75: In ce consta de fapt procedura cu laserul? e ceva invaziv? Poate incep naveta la Tulcea!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoll75 spune:

Buna seara Maria
Nici eu nu stiu sigur cum este procedura.Din ce am inteles de la fetele care au trecut prin asa ceva,nu simti nimic.este ca un echograf.cele care au tratat anexita au avut ceva dureri,suportabile,o jumatate de ora de la tratament.singurul lucru care inca ma tine pe loc este faptul ca acel fascicol laser trebuie foarte bine directionat,si asta depinde doar de medicul care o face.incerc sa ma informez mai mult,poate aflati si voi ceva.orice informatie ne este utila.mai este un cabinet la ploiesti si unul in buc.
nicoll

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

NICOLL sti cumva cum il/o cheama pe dr care face asa ceva in ploiesti?Eu de aici sunt dar sincer nu am incredere in nici un dr ginecolog din acest oras dar totusi as incerca dc este un dr. nou de care nu am auzit ....merci

Madalina
si maine e o zi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoll75 spune:

buna seara Madalina
Dr.SCHWARTZ DANIELA tel.0244-528454.mesajele pe care le-am gasit dateaza din aprilie 2006.daca afli mai multe vreau si eu sa stiu.poate reusesti sa te documentezi mai bine.

nicoll

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

NICOLL am auzit de aceasta dr "trateaza" de ani buni in Ploiesti nu stie decat sa-ti ia bani dar rezultate nu prea are,parerea mea ca adevaratii specialisti nu stau intr-un oras de provincie unde nu se pot afirma, aici in Ploiesti nu stiu dc este un dr ginecolog cu adevarat bun care sa-si faca meseria bine si nu pt bani.Pana sa ajung la Buc cred ca am fost la vreo 12medici in 3 ani dar fara nici un rezultat nici nu stiam de ce nu pot ramane insarcinata,la Buc intr-o luna au aflat motivul.Dc mai gasesti ceva util in legatura cu desfundarea de trompe spune-mi.Multumesc pt informatii.

Madalina
si maine e o zi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Buna dimineata!
Nicoll: Stii cine se ocupa cu asta in Bucuresti? Tu cunosti fete care au avut rezultate???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

fetelor, si eu sunt super interesata de subiect, dar cred ca depinde mult si de cum e opturata trompa...si de ce forma are, daca acea trompa retine lichidul de contrast sau nu, daca are hidroxalpinx sau nu..cred ca e destul de complicat !! Eu ce auzisem..era de proteze pentru trompe, adica inlocuirea lor totala, dar nu stiu detalii. varianta cu proteze pentru mine ar fi singura solutie, dar nu stiu daca se face in Ro. Va urmaresc in continuare si daca aflu noutati o sa va scriu

PUSSI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoll75 spune:

Pentru Buc.am gasit clinica Romclinic.sincer nu stiu ce sa cred despre aceasta procedura.pe site am citit despre fete care au reusit dar personal nu cunosc nici una.sant in ceata totala.poate aflati voi ceva inaintea mea.
nicoll

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mahaui spune:

buna ziua fetelor
si eu am aceasi problema ca si voi ..adica obstructie tubara...am la activ 4 laparoscopii ..nereusite..si 3 fiv-uri..tot nereusite...nu vreau sa va dezamagesc cu nereusitele mele..cunosc si cazuri fericite ..atat care au ramas in urma laporoscopiilor cat si cu fiv...la mine n a fost sa fie ,,dar sant inca optimista..recent am auzit de o nou metoda..introducerea unor tubulete in forma arcului de pix pe trompe.. tot prin laparo..si extragerea lor dupa circa o saptamana ..dar prin vagin (precum steriletul)..se numesc tutore pt trompe..numai ca ar fi un inconevient .nu se gasesc in Romania..eu inca mai caut ..daca gasesc va anunt si pe voi si le voi fotografia sa le si vedeti cum arata..si am auzit ca in America se fac tyransplanturi de trompe cu sanse foarte mari de reusita,,, poate v-or face si in Romania finca totusi cea mai mare problema de sterilitate la noi in tara asta este ..obstrucita tubara..sa de-a Domnul sa reusim!!!


subhanAllah

Mergi la inceput