Va place sexul oral(sa dati)?

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

Pai Nume ziceai ca aelgi semineul...sau tu te multumesti cu putin....re: biroul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nume spune:

...semineul ``as fi multumita sa-l am`` dar cu imaginatia mea (nu in exces) biroul e suficient...
nume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tornada spune:





Salutare gasca

Eu sunt noua,nouta in grupul vostru,am citit toate mesajele voastre si am reusit sa inteleg ca sunt pareri impartite.Am 35 de ani si sunt casatorita de 12 ani.Cineva a spus tare bine"daca dragoste nu e ,nimic nu e...."Dragostea face minuni.

Semineul este un lucru pentru oamenii romantici,muzica in surdina si asa mai departe......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

eu sunt o romatica incurabila - fara sot nu-mi iese.

Asa incat, daca tot nu dau in branci pe metereze, eu inchid pravalia pentru astazi si ma retrag la semineul meu

Poate intru mai pe seara ca barbati-miu in loc sa vina la cunilingus (poate chiar un 69 pe semineu) e la o cina de afaceri. Ca uite-asa e la noi cand nu sunt eu, cand nu e el.


Nume - mi-ai colorat ziua cu subiectul asta oricum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ymcar spune:

quote:
Originally posted by Miramar

Pornind de la postarea lui Alex 2 ma intreb de ce este asa o diferenta intre sexul oral pe care-l "dam " noi femeile fata de cel pe care-l "dau" ei barbatii. Si intreb asta pentru ca imi e absolut evident ca sotului meu ii face placere si sa "dea" si sa "primeasca" si probabil ca daca ar citi postarile mele aici, ar fi la fel de surprins ca si sotul tau Nume.

Alex, Ymcar astept parerea voastra, dar nu numai.



Cred ca este diferenta de perceptie si abordare a sexualitatii dintre femei si barbati. Pentru barbati este de multe ori principala ratiune de a trai. Asa i-a facut natura, "obsedati". Barbatii sunt in general pasionati de sexul partenerei si al femeilor in general. Invers nu prea e valabil. Cred ca orice barbat normal se uita cu placere intr-o revista cu femei dezbracate (sau la femei dezbracate reale ), pe cand invers nu prea cred ca se intampla prea des...


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

quote:
Originally posted by ymcar

Cred ca orice barbat normal se uita cu placere intr-o revista cu femei dezbracate (sau la femei dezbracate reale ), pe cand invers nu prea cred ca se intampla prea des...

My life smells acceptable



ymcar, iar iti dau dreptate..mai sa fie..

acu' m-ati bagat la idei..al meu ma baraie ca vrea semineusi nu e angelp...sper
acu imi vine sa-l bag in sedintza, da' se uita la steaua si mi-e ca nu o sa obtin un mesaj coerent...


“In curand, de cate ori am sa deschid gura in public, nici pe mine n-o sa pot sa ma mai cred.” – Gabriel Liiceanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelp spune:

gagici cred ca v/ati incins un pic

Bafta la oral!
Cui ii place mai mult… de fapt, nici nu ne intereseaza! Atat timp cat cineva se implica de buna voie intr-o astfel de activitate, este un lucru normal, sanatos si natural.

De asemenea, nu e deloc un mister strat cu strasnicie, iar expresiile de genul “secretele sexului oral” nu le vei intalni decat in revistele care descopera in fiecare luna cate o astfel de “perla” pentru a-si vinde tirajul. In ultima instanta, aceasta este o alta forma de intimitate sexuala, ca oricare alta. Depinde de tine si de rtenera ta cum o faceti, in functie de ceea ce va satisface. Totusi, ca in cazul oricarei activitati sexuale, “la oral” se cere precautie.

Femei vs. barbati:

Femeile prefera, in special, contactul gurii rtenerului cu clitorisul si zona din jurul acestuia, pentru ca acolo se afla multe terminatii nervoase si, implicit, un grad ridicat de excitabilitate. Orgasmul clitoridian este, de altfel, cel mai usor de obtinut. Pentru crearea unui crescendo erotic trebuie sa incepi cu saruturi si atingeri mai intai in jurul zonei genitale pentru ca in final sa ajungi la stimularea clitorisului prin miscari graduale si intrerupte. Este un joc de teasing. Unul dintre secretele cunnilingus-ului este ca miscarile limbii sa fie variate, pentru ca rtenera ta sa incerce o multitudine de senzatii.

Momentele speciale cer ingrediente… la indemana oricui. Sugereaza-i rtenerei tale ca in timpul felatiei, sa-si introduca in gura doua cuburi de gheata, unul in rtea dreapta, unul in stanga. Vei avea rte de senzatii cool ! A doua varianta propune utilizarea unui element “mental”. Acelasi mod de intrebuintare, dar se foloseste o bomboana mentolata.

Avantajul unei femei este ca poate primi satisfactie orala in orice unghi s-ar aseza. Dar pentru o activitate placuta, pozitia trebuie sa fie cat mai confortabila. Ideal ar fi ca ea sa-si poata desface cat mai mult picioarele, sa nu suporte presiunea corpului tau si sa-si poata folosi mainile. Cel mai indicat loc ramane tul (pentru a simplifica lucrurile, rtenera ta isi poate aseza o perna sub fese), dar asta nu inseamna ca nu puteti incerca intr-o piscina, de pilda: ea isi va sprijini mainile pe marginea bazinului si picioarele pe umerii tai, in pozitie de “pluta”.

Barbatii au 3 mari posibilitati in cazul sexului oral:

1. Stai in picioare, iar ea… trece la treaba. Pozitia nu este tocmai relaxanta pentru tine, dar este in avantajul ei, pentru ca are libertate de miscare.

2. Stai culcat, iar ea se asaza intre picioarele tale. Aceasta este preferata barbatilor pentru ca se pot relaxa si au ocazia sa priveasca.

3. Stai intins, cu capul in directia picioarelor ei. Da, vorbim despre celebra 69, una dintre cele mai placute experiente in materie de sex, descoperita na acum.

In general, ar fi ideal daca sexul oral…

- s-ar practica de comun acord si protejat cand este cazul (specialistii considera ca acesta prezinta un risc la fel de mare precum contactul genital, in privinta BTS);

- s-ar practica sub forma unui joc in care sa va provocati reciproc si sa treceti peste inhibitii.

hai, bafta la oral!


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alba spune:

Hm, eu credeam ca sexul oral este un lucru firesc in dormitoarele tuturor indragostitilor

Alba,mami de Darian (7 ani) & Cassian (1 anisor)

http://fotoalbum.web.de/gast/corinastella/Cassian




Cine este bogat in Dumnezeu este darnic cu cei din jurul lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redi spune:

Dar de dezavantajele pe care le are femeia care practica felatia nu zice nimeni nimic ?
Alea FIZICE ,care le simte dupa consumarea actului in sine !
Si daca simt si barbatii ceva pe limba sau in gura ,ziceti ca tot sunteti mai curajosi ca fetele ce au raspuns .
Daca spuneti ca nu exista ,e clar ,nu ati facut-o niciodata sau doar ati incercat putin ,valabil pentru ambele sexe.
Eu am primit o educatie sexuala din partea parintilor si le multumesc acum ,vorba tatalui meu :"priveste buzele unei femei si vei sti ce viata intima are "
Redi
Edit si eu :cred ca e scris corect romaneste si usor de inteles ,nu rastalmaciti va rog.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Redi, n-am inteles care sunt dezavantajele?
In plus, cum isi dadea seama tatal tau privind buzele unei femei ce fel de viata intima are? Se referea la cele care uita sa-si stearga colturile gurii sau... ??

J si Carla-saurus Rex (05.02.2006)

Mergi la inceput