dependenti de joc de noroc

dependenti de joc de noroc | Autor: creter

Link direct la acest mesaj

Problema dureaza de mult de tot. Sotul meu e dependent de jocul de noroc. Suntem impreuna de 7 ani dar avem doar un an de casnicie. Sotul meu e un om minunat, inafara de faptul ca e dependent de jocul de noroc(bingo)e constient ca are o problema , vrea sa renunte, dar nu reuseste, comunicam amandoi pe aceasta tema, dar problema a ramas.
A fost si la psihiatru.
A ajuns sa joace sume din ce in ce mai mari.
Cunoaste cineva vreun caz asemanator, a reusit cineva sa renunte la jocurile de noroc, si sa isi vada de viata.
Multumesc, astept parerile voastre.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca74 spune:

Citeste aici, te rog: http://www.askmen.ro/Jocurile_de_noroc_creaza_dependenta-news693-i7829-l1.html



============
How wrong it is for a woman to expect the man to build the world she wants, rather than to create it herself.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zouzounaki spune:

am auzit de un cuplu in care el era dependent de blackjack etc...solutia a fost sa se mute in alt oras unde nu exista cazino...in orice caz nu renunta sa-i fi alturi..va doresc succes

"Cat asculti de Dumnezeu, atat asculta si Dumnezeu de tine"
Parintele Arsenie Boca
www.hi5.com/friend/profile/displayProfile.do?userid=63737059" target="_blank">my page

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

...daka ar castaga , oricum nu ar acoperi tot de-a pierdut...bani irositi, el stie asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ymcar spune:

Ma intreb daca in cazul asta inlocuirea unei dependente nasoale cu una mai nevinovata nu ar fi un pas inainte. Adica daca nu s-ar gasi un joc pe computer care sa il atraga suficient incat sa lase bingo. Macar ar fi mult mai ieftin...
Ce nu am inteles este ce s-a intamplat cu psihologul (ma rog, tu ai zis psihiatru....) A renuntat inainte sa aiba rezultate? Continua? In generat psihoterapia da rezultate dupa cateva luni de tratament si... numai daca nimeresti psihologul potrivit.
Oricum, bafta!

My life stinks

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

are prea multi bani de tocat si prea mult timp liber.
Ia masuri in sensul asta. Faceti o investitie... una care se i le ocupe pe amindoua.

Elise & BBLisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smaranditza spune:

Am o cunostinta al carei sot e pensionar si dependent de jocurile de noroc. Si nu stau deloc bine cu banii. Tocmai de accea a si inceput sa joace: din lipsa de ocupatie si lipsa de bani.

Ea lucreaza ca asistenta medicala, iar el e complexat oarecum ca e "scos din uz", ca nimeni nu il mai angajeaza si nu poate aduce un ban in casa. Si in naivitatea lui, crede ca asa rezolva problema; el chiar crede ca intr-o zi va da lovitura si va reusi sa acopere toate datoriile pe care le-a facut.
I-a promis in repetate randuri sotiei ca se lasa de jocuri. Cand vede insa ca nu se mai descurca cu banii, imprumuta, si din nou merge cu speranta de a "salva" situatia, evident, dand "lovitura" la jocuri.

Cred ca intr-adevar sotul tau are nevoie de un job serios, care sa-i ocupe tot timpul, si sa nu mai aiba timp de visat la "cai verzi pe pereti". Daca are deja un job si nu ii e de-ajuns, ocupa-i cumva timpul liber; cu ceva util -poate un alt bussines.



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creter spune:

Ce nu am specificat eu, este ca sotul meu munceste de jumatate de an afara si munceste nu se incurca, acolo nu este ca aici in RO, te faci ca muncesti,are un program destul de incarcat ajungand cateodata si la 13 ore pe zi de munca, si cu toate astea tot si-a facut timp sa arunce 800euro la jocurile de noroc, recunoaste ca are o pb, vrea s-o depaseasca, dar cine stie daca va reusi, sper sa reuseasca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

f. bine. Inseamna ca atita "duce" - munceste 13 ore, si mai rezista inca 2-3-4 cit sa-si faca mendrele. In alea 2-3-4 poa' sa faca altceva. Va fi la fel de obosit.

Ca sa nu mai zic de faptul ca eu as sari, totusi, de fund in sus pt. 800 de euroi cheltuiti dintr-o timpenie - cind putea sa faca altceva util cu ei, de ex. sa ii puna in fondul copilului, pt. cind o creste mare.
Asta, in cazul in care aveti copii sau intentionati sa aveti.

Elise & BBLisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smaranditza spune:

aha...
Pai, "tratamentul"/ recuperarea difera de la caz la caz, pentru ca fiecare o face dintr-o motivatie. Ca sa il lecuiesti, cred ca trebuie sa vezi mai intai care sunt cauzele pentru care merge acolo. Pentru ca pot fi mai multe.
In cazul lui s-ar putea sa fie doar "relaxare" dupa munca daca spui ca lucreaza atat. Daca e asa, probabil ar fi indicat ceea ce spunea ymcar (jocuri pe calculator). Acum, depinde si ce prieteni are. Pentru ca uneori puterea anturajului depaseste puterea promsiunilor facute in fata sotiei. Tu stii cel mai bine situatia; cred insa ca ajutorul unui specialist va conduce la rezultate.

Mergi la inceput