socrii!socrii!dar cu parintii cum va intelegeti?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Cu parintii nu ma inteleg deloc. Vorbim limbi diferite.


http://community.webshots.com/user/Miss_Parker_1911

_
Pentru a-ti cuceri libertatea nu trebuie sa ajungi in America, e suficient sa pleci din Spania.

Felicia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

e bine ca aveti parinti!! sa va traiasca
si ca puteti discuta de bine sau de rau.....
pe-ai mei nu-i mai pot aduce de acolo de la DD,dar s-a oferit fi-meu sa ma ajute si sa o aduca inapoi macar pe mama mea asta daca gaseste bagheta fermetata a lui Doamne-Doamne!!
insa nu e convins ca o poate lua ca stie ca o sa-l vada....



nu o sa stii ce ai pierdut decat in momentul in care ai pierdut...si pana sa pierdeti bucurati-va de ei......

Tot ce se intampla,se intampla intotdeauna cu un motiv!


*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
---------------------------------------------------
Vio,mamica de viitor "avionar"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Cu tata nu prea ma intelegeam...era prea posesiv(de fata lui) si berbec cu de-adevaratelea impungea permanent...dar nu mai este printre noi...acu mi-ar face place si o cearta.
Mama a fost si va ramane o doamna si o mama in adevaratul sens al cuvantului...am luat-o la mine ca nu mai am frati.

Ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alesssia spune:

pentru ca sunt FATA (ceea ce maica-mea nu si-a dorit defel) au impresia ca trebuie sa-mi guverneze ei viata dupa placul lor. asta desi.......niciodata nu am fost pe aceeasi lungime de unda si...nu am perceput lumea in acelasi fel.
desi stiu ca pe ei nu i-am iubit niciodata, sunt gelosi pe fiecare iubit al meu. ciudat, nu?
si tot insista in prostie sa-mi aranjeze ei viata cum vor. un ex. desi de la 16 ani i-am zis mamei ca nu-mi plac lucrurile cumparate de ea pentru mine, sa-mi dea bani, ca-mi iau eu - continua in prostie. si stati asa....continua desiiii nu i le primesc!!!!
va zic SIGUR!!! nu mai are nimeni asa ceva!!!!
ppupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Alessia, nu fii asa sigura; eu am avut cea mai buna mama din lume; o am si acum, o voi avea in sufletul meu intotdeauna, desi DD a luat-o la el, la doar 47 de ani.
Tata e o alta poveste; m-am casatorit acu vreo 5 ani cu cineva... (acum e fost sot); daca ieseam cu prietena mea la cumparaturi, tata i-a zis sotului meu ca ies cu ea sa mergem la barbati!!! Fain,nu?! Apoi, a sunat o partenera de-a lor de afaceri si a raspuns tata l tel. si ea a zis ca vrea sa vb. cu sotul meu; stii ce a facut tata? L-a chemat pe sotul meu pe balcon sa vb. cu ea... atat ii pasa de mine sau sentimentele mele; apoi, cand am vrut sa divortez, m-am intalnit cu avocatul la un restaurant! L-am sunat pe sotul meu sa vina sa vb. cu avocatul si el a venit cu taica-meu. Multumesc lui DD ca eram in fata restaurantului, si nu inauntru! Din curva si prostituata si nesimtita si proasta nu m-a scos! Tata, nu sotul (ma rog, fostul)! Mi-a spus ca daca divortez el nu mai are fata, ca ii e rusine ca sunt fiica-sa si caaaaate-n luna si-n stele, cate nu mi-a spus, de mi-a crapat obrazul in fata avocatului; noroc ca avocatul il cunostea foarte bine si stie ce fel de (ne)om e! Dar a fost jenant oricum; si m-a durut sa aud asemenea vorbe de la tatal meu. Apoi, sa scap de ei, am venit in Canada. Si am scapat de ei, mai ales de taica-meu. Sa iti mai spun ca asta-vara, dupa aproape 4 ani m-am dus prima oara in tara si la 4 zile, in care l-am vazut o singura data m-a sunat sa urle (efectiv) la mine, ca nu fac ce spune el, cand spune el. El imi facuse program, eu i-am spus ca ma duc sa imi vizitez rudele cand am EU chef, nu cand imi face el program. In trei saptamani cat am stat in Romania, l-am vazut de 3 ori: a venit cu sora-mea la aeroport, ne-am mai intalnit o data la el acasa, din intamplare, cand ne-am dus sa o vedem pe bunica si inca o data cu o seara inainte de a pleca o saptamana la mare si apoi direct inapoi in Canada; cat am stat o saptamana la mare, nu a sunat macar o data. Dupa ce am venit acasa, la vreo luna a intrebat-o pe sora-mea daca am ajuns cu bine acasa. Mi-a dat un cadou inainte de a pleca si a scris pe el: "De la Lili si Nelu" (Lili fiind prietena lui)... frumos, nu?! Nu "de la tati si Lili"...
Alessia, asa e, fiecare credem ca la noi e cel mai rau... dar daca ne uitam in ograda vecinului... hmmm!


_

Mai bine mor neinteleasa de nimeni,decat sa ma tot explic toata viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alesssia spune:

eu ma duceam la biserica, era mmicuta, aveam vreo 16 ani si........mi s-a interzis. de ce? ca stau prea mult si ca eu de fapt ma duc sa ma uit dupa barbati in biserica. ca ce fac eu acolo 2-3 ore? s asta....e un exmplu marunt. cam ce relatie ai cu tatal tau....nici a mea nu e departwe, dar..cu amandoi. si stii ce ma deranjeaza? cand eram mica si erau sa divorteze de sute si mii de ori, ma rugam si ma consumam mult. nu ieseam in oras sau veneam mai devreme ca nu cumva sa se ia IAR la bataie prin casa si sa faca circ in bloc. eeee???????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Alessia, intentia mea nu e sa pornesc o competitie... spuneam doar ca nici la mine nu e Valea prin care curge miere... incercam doar sa iti ridic putin moralul.


_

Mai bine mor neinteleasa de nimeni,decat sa ma tot explic toata viata!

Mergi la inceput