vaccin obligatoriu - consecintele neefectuarii lui

vaccin obligatoriu - consecintele neefectuarii lui | Autor: lordra

Link direct la acest mesaj

Hola,

Nu stiu daca s-a mai discutat problema asta, de aceea deschid eu subiectul. Nu sunt decisa daca sa-i fac fetitei mele vaccinul ROR - celelalte vaccinuri i le-am facut, insa la asta am dubii.
Care sunt consecintzele din pdv legal, in cazul in care nu il fac? E un vaccin obligatoriu si stiu ca devine destul de complicat.
Inca ceva: toate gradinitele/scolile cer efectuarea acestui vaccin? Mai exista parinti care nu l-au facut, la cererea lor?

Multumesc anticipat

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Lordra, dar de ce nu vrei sa i-l faci?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lordra spune:

Daniella, am citit atatea despre efectele negative ale vaccinelor incat am sufletul indoit ori de cate ori tre' s-o'ntzep. Tot pun in balantza efectele pozitive cu cele negative si nu stiu ce sa mai cred. Eram doar curioasa (probabil ca i-l voi face, nu doar fiindca e obligatoriu, ci si din teama ca nu cumva pojarul sa se suprapuna peste vreo raceala sau alta afectiune a organismului) sa vad ce-ti poate face statul in cazul in care refuzi sa te lashi la māna lui. Nu de alta, da' daca iese rau, nimeni nu te ia in seama. Deh....victimele colaterale nu se prea iau in considerare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Si eu am aceleasi dubii ca si tine...
Cu toate astea...maine ma duc sa-i fac vaccinul.....ROR-ul, adica PRIORIX

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1

Mergi la inceput