insarcinata concediata???

insarcinata concediata??? | Autor: brazuca25

Link direct la acest mesaj

Sunt insarcinata in 15 sapt si ceva, am anuntat oficial la munca, sunt luata in evidenta la biroul de personal si la protectia muncii. Lucrez intr-o institutie de invatamant superior de stat, cu contract de munca pe perioada determinata pana in decembrie 2008, iar cel care m-a angajat, seful meu direct, insista sa imi caut servici in alta parte. Mi-a dat "timp" pana la 1 martie sa imi gasesc.
Exista vreo sansa sa ma poata concedia in aceste conditii? Ce pot face sa nu mai aud acelasi lucru de cate ori il vad ( adik zilnic)?

15+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/brazuca22/my_photos

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Detaliaza motivul pentru care ai contractul de munca pe perioada determinata.

Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro
Decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

In momentul in care m-am angajat, in invatamant nu se puteau face angajari permanente, asa ca am fost angajata ca asistent cercetare pe perioada de 2 ani, urmand ca dupa aceea sa mi se prelungeasca contractul de munca.

15+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/brazuca22/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lona spune:

Uite-te in contract sa vezi in ce conditii inceteaza (revenirea titularului pe post, finalizarea proiectului-programului pentru care ai fost angajata, ispravirea fondurilor pe proiect, inutilitatea unui asemenea post la un moment dat etc). Daca vreuna dintre aceste clauze (sau altele) exista stipulata, este corecta decizia. Dar cere in scris decizia.

Mergi la inceput