sot imatur, incredere tradata sau mama nepregatita

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns misulescum spune:

Buna Mimisor,imi era dor sa te mai aud.Deci ai pornit pe drumul divortului,sa inteleg?
Eu de ex.cand am div.a mers f.repede pt.ca nu aveam copil ,am fost la prima infatisare am spus ca suntem de acord sa ne despartim,ne-a dat termen 1 luna ca poate revenim la sentimente mai bune ,dar la a2 a inf.eram deja divortata.N-a fost o experienta placuta,dar aste e ,am trecut prin altele mai rele si am supravietuit ,stii ca se spune ca omul se invata si spanzurat...asta nu inseamna ca treb.sa traiam doar in suferinta viata e asa de scurta si cand avem si un sufletel cu noi,apoi merita sa facem tot ce putem sa fim mai fericiti.
In legatura cu sotul tau ,nu stiu ce sa mai zic,mi se pare ca este nehotarat,''de ce nu rupe pisica in doua'' ?Ce mai asteapta,sa creasca bb. mare ,sa-i poate spune varianta lui in legatura cu viata voastra ,sau se simte cu musca pe caciula ,ca le-ai divulgat si altora infidelitatea lui?
Ai fost programata pt.operatie? Si in alta ordine de idei ce mai face?


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sauvage spune:

am citit totul f atent. sincer cred ca e vorba de o relatie cu o alta femeie. ideal ar fi sa-ti clarifici tot ce ai nevoie si apoi sa iei decizia care vei considera ca ar fi mai buna la momentul cu pricina. eu personal nu as putea continua tradata,mintita, abandonata fara sa inteleg de ce? pt. cine? nici un barbat nu ar risca stabilitatea unei relatii de familie numai ca sa dea telefon in noaptea de revelion sau Craciun pentru o aventura sexuala....deci e ceva mult mai profund....stiu ca doare...dar e singura explicatie logica viabila.....ce-l tine langa tine??? super simplu: copilul - la momentul asta nu-i e clar ce sa aleaga noua dragoste sau copilul lui. ai sanse sa-l intorci la tine daca vrei cu adevarat asta dar urmeaza sfaturile fetelor ....NIMENI NU IUBESTE INVINSII.... cei mai umani simt mila si compasiune pt acestia, toti iubim oamenii veseli tonici, invingatori. esti f derutata si nu stiu ce ar putea ajunge la tine acum, sufletul tau e ranit si trist cred ca toata mintea ta e ocupata de el dar asa nu rezolvi nimic trebuie satransformi starea de speranta si asteptare cu una activa


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Mimisor, ar fi bine sa rezolvi intai problemele de sanatate, un divort este extrem de traumatizant pentru ambii parteneri. In plus mai prinzi si ceva timp la dispozitie sa fii impacata cu decizia pe care o ai de luat.

Daca te-ai hotarat la divort, atunci e bine sa vorbesti cu un avocat. Iti face si iti depune el toate actele, tu trebuie doar sa te prezinti la infatisari.
Si noi am avut ancheta sociala - nu am intampinat nici o problema. Fiind vorba si de copil minor, iti va trebui si un martor, indiferent de cum motivezi cererea de divort.
La mine a durat un pic mai mult, am prins si vacanta judecatoreasca la mijloc, insa au fost 2 infatisari (asta in cazul in care nu apar probleme): prima in care se solicita proba cu martor, si a doua - cu audierea martorului.
Nu stiu daca sa te astepti de la el sa initieze demersul pt divort (cel putin la mine chiar s-a opus)
Si sper ca relatia dintre voi sa se corecteze dupa divort (la mine asa a fost)

Iti urez numai bine!

Adina + Olivia Karla 04.03.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimisor2004 spune:

Relatia noastra este din ce in ce mai tensionata.
Sunt zile cand incercam sa ne ignoram si zile in care ne certam cumplit , ne jignm, ne lovim ( eu incep cu loviturile din neputinta de a mai replica la acuzatiile lui)
Deja s-a certat si cu mama ( azi am trimis-o acasa) spunand ca suntem in casa doi contra unul.
Ma ameninta mereu ca nu o sa-l lase pe bb sa mearga la mama in provicie, ca m-a inregistrat.
Azi l-am fortat oarecum sa ramana cu bb ( el este scriptic in ingrijire copil si ma ameninta si cu asta).
Se pare ca avea o programare la dentist, iar eu nu prea pot pleca de la servici.
Cred ca vrea sa incep eu divortul dar mi se pare complicat daca nu este de comun acord ( trebuie sa dovedesc ca locuim in aceeasi casa, sa mentionez martorii, veniturile pentru pensie, bunurile pentru partaj)
Imi vine sa-l las sa faca ce vrea, sa ramana cu bb ( daca poate) sa ma dea afara din casa , sa aduca pe cine vrea in casa - poate asa se termina cu scandalurile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Nu.
Trage aer in piept.
Incearca sa porti o discutie cat mai obiectiva cu el. Fara sa ridicati nici unul tonul. daca se incing lucrurile, iesi din incapere.
Sau poate aveti nevoie de un mediator - ia-l de preferat din familia lui, sa se simta in largul lui.
El cum vede lucrurile? cum decurg in viziunea lui? Poate reusesti sa va puneti de acord cu urmatorii pasi. Altfel o sa va rupeti gatul unul la altul tot continuand asa.

Adina + Olivia Karla 04.03.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alesssia spune:

de ce nu lasi divortul la o parte? ocupa-te de tine si de bebe. faceti o pauza si apoi....cu mintea limpede, veti decide ce si cum. pleaca la parinti si...o pauza va va ajuta mult.
succes

Mergi la inceput