Din nou despre goblen

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Gabitza tonul din cel de-al doilea mesaj,e cu totul si cu totul altul,fatza de primul mesaj trimis de tine!

Eu insa nu am intzeles,adica tu te uitzi la un desen si apoi lucrezi goblenul respectiv?Fara schitza fara nimic?

Uite cum itzi inchipui tu de exemplu ca fara sa hasurezi potzi lucra un goblen cu 50-60 de culori?

Scumpy,DC-ul nu permite atasarea pozelor,pentru a arata lucrarile tale,trebuie sa-tzi faci intii un album foto pe net(yahoo,picassa etc)si abia dupa ce ai acest album potzi face trimitere la el!
Nu se pot atasa poze ca pe alte forumuri!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabytza25 spune:

andacos, nu stiu ce ai vrut sa zici cu chestia cu tonul din mesaj... in fine, nu cred ca are vreo importantza.

cu chestia cu poza, da cu o lupa foarte "puternica", de poti distinge foarte bine culorile. am o matusa care chiar e profi la goblen, pe toti peretii are numai goblene puse (si in baie abia mai are coltisor liber)... mari, mici, de toate felurile... si ea m-a invatzat/ajutat sa ma descurc astfel.

asa cum spuneam, cel pe care il fac acum are 36 de culori, am lucrat si cu 50+ de culori si tot n-am hasurat...

oricum, din punctul meu de vedere puteti considera incheiata discutia asta, pentru ca chiar nu-mi place sa intru in polemici si contraziceri asa aiurea... ASTA-S EU SI ASA STIU SA COS, nu vad ce-i asa ciudat in asta... Doamne, parca as fi dat cu parul.

o seara frumoasa, tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Mey dar cind in ziua de astazi ai posibilitatea de a achizitziona tot feluri de kituri de diferite graduri de dificultate,nu e greu zau asa sa faci chestia asta cu lupa!
Am auzit de metodele astea dar pe vremea cind chiar goblenul nu se gasea pe piatza de specialitate!

Si da ,discutzia nici nu trebuia inceputa,problema e ca tu ai considerat "ciudat" ceea ce fac altzii!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabytza25 spune:

uite, andacos , sa iti explic ca cred ca vb limbi diferite... da, faceam chestia aia cu lupa acum multi ani, cand chiar nu existau multe modele pe piatza, si seturi cu diagrame... deci nu-s chiar asa innapoiata

ca mi s-a parut "ciudat", am mai specificat... a fost o reactie de moment... pur si simplu mi-am spus parerea ca nu mai auzisem asa ceva... nu trebuia sa se simta lezata scumpy . asa cum si tu ai vazut ceva "ciudat" in a face cu lupa. poate termenul l-am folosit din naivitate, sau doar ca si un regular joe

uite, daca chiar vrei considera-ma nesimtita, desi, mi-am cerut scuze lui scumpy, caci cu ea era discutia respectiva... dar eu zic sa incheiem, ca lumea sigur vrea sa citeasca DESPRE GOBLEN nu discutii interminabile...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Nu vorbim limbi diferite,eu chiar nu am vazut unde ai scris ca faceai asta acum multzi ani!Pentru ca mie ,personal chiar mi se pare o munca titanica sa stai cu lupa sa cautzi si sa sesizezi nunatze de culori!Deci eu chiar nu ironizez genul asta de munca!

In niciun caz nu am avut intentzia de a te considera inapoiata,eu chiar gindesc inainte de a scrie si mai ales incerc sa ma pun in locul celui caruia ii adresez mesajul!Punct!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpy_nensy spune:

Fetelor , nu va mai certati , nu are rost.Eu una nu vreau sa ma cert cu nimeni , chiar daca m-am simtit lezata , cum spune Gabytza(si am avut de ce).
M-am simtit prost din cauza felului in care s-a exprimat , poate nu a fost cu rea intentie, dar m-a deranjat pentru ca mi s-a parut ironica si am avut impresia ca face haz pe seama acestui lucru.I-am acceptat scuzele , am uitat de incident si mergem mai departe. Cu totii gresim , suntem oameni si e normal sa gresesti. Poate sunt mai grea de cap , nu contest , poate am si ceva ani inaintea ei si ceva probleme de sanatate si este posibil acest lucru , dar nu trebuie sa facem haz unii pe seama altora sau sa ne ironizam ori sa ridem unii de greselile altora. Ne putem ajuta printr-un sfat sau o parere. Fiecare avem problemele noastre , trebuie sa ne respectam munca pe care o facem si sa purtam discutii civilizate, avem pasiunea goblenului in comun si cred ca putem schimba pareri si sfaturi pe aceasta tema, in loc sa purtam discutii care nu-si au nici locul si nici rostul. Ce parere aveti, am dreptate sau nu?

Dana , multumesc pentru informatie , dar te-as ruga daca esti draguta sa ma ajuti sa-mi fac un cont pentru ca nu sunt maestra in ale calculatorului si ma descurc mai anevoie. Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabytza25 spune:

scumpy multumesc ca mi-ai acceptat scuzele. Ai dreptate, toti avem probleme, si uneori in scris nu stim sa exprimam bine ceea ce vrem sa spunem, si de-asta se ajunge la neintelegeri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpy_nensy spune:

Asa este Gabytza si sper ca pe viitor sa nu ne mai lovim de astfel de incidente. Ar fi pacat sa ne pierdem timpul cu astfel de situatii neplacute si discutii inutile. Putem avea discutii mult mai placute si mai interesante de purtat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Scumpy...nici eu nu-s specialista in calculator,dar incerca pe yahoo sa-tzi faci un album!Sau intra aici http://picasa.google.com/
dar am intzeles ca e cam greoaie metoda de incarcare!

Am sa caut si adresa de la photobuket,parca,dar sa stii ca mai bine rogi pe cineva din familie sa te ajute!Eu...mai mult de atit chiar nu am cum sa te ajut!

Dana

editez,scumpy uite asta am intzeles ca e cel mai simplu!Solocita totusi ajutor cuiva care se pricepe!
http://www.dropshots.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpy_nensy spune:

Multumesc frumos , Dana! Asa am sa procedez!

Mergi la inceput