Atentie

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rony spune:

eee VOILA!!!! DECI PRIMIM PUNCTE!
Rozi , ai fost foarte curajoasa ca te-ai bagat in legi!!! eu stiam de la tatal meu ca in lege este specificat faptul ca primim punctaj si pe aceasta perioada de 2 ani de zile dar DESTEPTELE de la casa de pensii mi-au spuns ca punctajul este 0!!!
nu-mi sta in fire dar le-as injura cu cele mai urate , vulgare cuvinte posibile si imposibile!
m-au facut proasta in fata si ma intrebau ce caut acolo ce! ies maine la pensie!!!!??
ah ah ma abtin!!
uite cine ia banii munciti de mine,........., atatia bani pe care le dam unor fufulite !!! m-am dus la ele sa-mi dea o adeverinta ca mi-au platit in acest timp cotizatia la Casa de sanatate-imi trebuia pentru cardul european de sanatate-( alta poveste)- si mi-au dat o adeverinta de va cruciti!! nu avea nici o legatura cu platitul contributiei la casa de sanatate! era o aberatie , pe care nu au vrut sa mi-o primeasca cei de la sanatate- pe buna dreptate- dar le-am spus ca daca ma mai trimit iarasi la casa de pensii, le pun o bomba!!! eram in culmea furiei ,ne bateam reciproc daca ne mai vedeam; deja a3 oara cand m-au vazut mi-au zis sa ies afara ca ele nu ma pot ajuta !!
si le platim din banii si din munca noastra!!!!
iertare pentru nervi, dar imi ia capul foc numai cand ma gandesc cat am putut sa ma stapanesc!
trebuie sa vedem acum pe anul 2006 cine ne trimite punctajul ca DESTEPTELE mi-au spus ca in 2006 nu trebuie sa mai apar in sistemul lor!!

Ai ai ai!!!! m-am enervat pentru toata ziua!
va pup
PS eu ma refer la cele 4-5 dame de la casa de pensii Bucuresti pe care le-am intalnit si alte 2 cu care am vorbit la telefon!
asa, ca sa nu-mi trimiteti mesaje de genul: eu lucrez in sistem si sunt foarte de treaba! va rog!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Rony....daca nu lucrez in sistem se pune?

hai sa iti zic o chestie legata de nervii pe care ti i-ai facut....mie mi-a venit punctajul acasa cu o recomandata....de ce habar nu am!!!Pentru ca acum stau la prietenul meu si nu am timp sa ma mai duc sa imi verific si cutia postala decat cu saptamanile...o mai verifica fratele cand isi aduce aminte...in fine....ma duc la Posta ca rveau recomandata...nu, ca a plecat. Sa turbez!cum adica a plecat...pai nu statea 10 zile? pai nu, ca asta ce ati primti dvs e revenire si mai statea 4 zile....in fine....ideea era ca punctajul meu luase cale intoarsa.....
Sun la telefonul verde de pe site "casa nationala de pensii'....bun....nu,ca nu tine de noi.Da' de cine? de casa de pensii a municipiului Bucuresti.Imi puteti da va rog un nr de telefon?Domnisoara, nu facei nimic cu telefonul mai bine va duceti personal in Vitan........desi ma vedeam luandu-mi concediu ca sa rezolv tampenia de a imi trimite cu recomandata.

Gasesc pe net numarul de la casa de pensii municipiul Buc...sun...astept vreo 10 minute sa imi faca legatura si stau si ascult muzica in telefon....explic problema mea....cum sa vina recomandata ca noi nu trimitem? Asa mi s-a zis de la Posta....ah, poate 'om fi trimis....si eu ce fac acum...nu, ca era doar sa va verificati, nici o problema. Dati-mi CNP-ul.I l-am dat....va cheama X?Da....ce nume interesant..X...ati lucrat din luna 2003 pana in luna 2004- apareti in regula...din luna 2005 pana in....si incepe sa imi insire toate locurile e munca ....3 la numar..cand incepusem si unde si zice ca sunt ok.
Am rezolvat cu un telefon!!Nu mi-a venit sa cred!!Se poate...mi-am pus si prietenul sa sune ca el avea niste probleme cu vreo 2 luni nedeclarate....si s-au purtat la fel cu el...deci se poate!

Nu fac parte din sistem si pornisem si eu alaltaieri cu draci de dimineata de la Posta....si chiar vroiam sa va spun 'experienta' asta pentru ca poate mai economisiti si voi niste nervi....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rony spune:

Doamne ajuta! esti o norocoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

quote:
Originally posted by Rony

Doamne ajuta! esti o norocoasa!



Rony,
crede-ma ca nu's d'aia de castiga potul cel mare o data pe an...as vrea eu ....incearca si tu si poate merge si la tine....eu zic ca da -daca vrei iti caut si numarul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rony spune:

Mersic!!
pe moment eu am depus o cerere scrisa sa-mi trimita acasa punctajul pe 2004,2005 si 2006. Oricum am depus armele nu ma mai enervez!! dar nu v-am povestit cum am obtinut cardul european de sanatate!!!!!
heheheheheheh alta mancare de peste! am dat inainte 3 telefoane ca sa fiu sigura ca am toate documentele la mine!!!!mi- au cerut initial decizia de intrare concediu crestere copil , certificatul de nastere al copilului si copie dupa cartea de munca (nu se mai afla la angajator ca s-a dus la scanare nu stiu unde si de acolo vine in cateva luni- asa ca de unde copie? ca cei de la serviciu nu au pastrat copii)!
ma rog mi-au dat o adeverinta de la serviciu care a fost foarte buna dar....ajunsa acolo nu-mi mai trebuie nici decizie nici certificat ci Adeverinta de la casa pensiilor pe 2005 ca mi-au platit daruile la casa de sanatate si o alta adeverinta pentru 2006 ca cei de la munca si solidaritate mi-au platit daruile catre sanatate! deci alearga frate pana nu mai poti!!!!!
si in final adeverinta de la casa de pensii nu era buna!!! deci trtebuie sa ma duc iarasi la fetele dragele sa-mi dea alta!! aici , cum am mai spus am clacat si le-am zis ca daca ma mai duc la casa de pensii le pun o bomba
M-au intels in final!!! dupa ce au dat un telefon la MAi Marea LOR! ma rog mai multe!! cu telefonul umblu si eu inainte si nu sun o data sun de 2 ,3 ori ca sa fiu sigura!! acum mai scriu pe internet!!!
Spuneti-mi si mie in era calculatorului , sec 21, cum este posibil sa ma trimita sa umblu dupa adeverinte , daca aveam 15 joburi in ultimii 5 ani!?? ce faceam!?? cum este posibil sa nu aiba o evidenta computerizata pe care sa faca clik si in dreptul numelui meu sau al CNP-ului sa apra platit- neplatit!!?? cum se poate asa ceva!@! sau sa existe un dosar cu numele si CNP -ul meu! mai frate!!in ce tara traim!?

Mergi la inceput