Pozitii sexuale pentru conceperea unui copil

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinusha06 spune:

Fetelor eu am fost intr-o situatie similara nu rameneam insarcinata si sotul isi dora atat de tare un copil ca incepuse sa cumpere super bebe revista inainte ca bebe sa apara,si uite asa imi aduc aminte c a acum 2 ani in revista din luna sept scria ca este indicata pozitia misionarului pt a concepe bebe si seara ne apucam de lupta si surpriza am ramas insarcinata dar acolo nu scria ca aceasta pozitie este pt fetite ulterior am aflat dar sa adeverit am nascut o fetita,ei si acum ne doream neaparat un baiat cum sa il nimerim,orice alta pozitie dar nu misionar ,si in plus exista undeva niste calendare care iti spun pe luni daca va fii fata sau baiat ,iar noi ne-am straduit doar in acele luni in care prindeam baiatul si acum 3 luni chiar l-am prins si uite ca vom avea perche dar cum va spuneam am studiat mult .
La treaba si fiti optimiste +clasicele babaisme nu te da jos din pat imediat ,stai cu picioarele in sus imediat dupa ca sa ajuti gigeii sa inaintezesi intradevar clasicul polidin.

flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns syyylviuta spune:

Sa nu radeti de mine ca va zic asta, dar sunt curioasa la voi cum e...
Dupa contact, in orice pozitie, la mine iese afara toata sperma, si sunt disperata! Daca din aceasta cauza nu raman insarcinata!? Cum sa o fac sa stea inauntru!?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinusha06 spune:

Silviuta pai ia citeste mai sus ca am scris eu cum sa faci,sa stai cu picioarele in sus pe perete si eventual cu o perna 2 sub fundulet daca nu reusesti din prima a doua oara sigur ia sa vezi tu.
Hai sa imi dai de veste.la treaba

Flori 15sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns syyylviuta spune:

Ideea este ca pana sa ajung eu cu picioarele in sus, e tot afara. Se intampla cand o scoate el...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinach spune:

Silviuta, incercati cu perna sub fund de la inceput..... o "pozitie" noua si stai relaxata dupa, nu te incorda ca iese afara. Si la o adica... sint milioane de gigei intr-um ml de sperma, poate o sa ramina citiva ca sa ajunga la locul potrivit. In fond nu e nevoie decit de unul mai "viteaz".
Stiti.... eu dau lectii, dar am si eu acusi 2 ani de cind stau cocotata cu picoarele pe pereti si nimic deocamdata. La inceput imi amorteau picoarele, dar acum sint specialista.... gimasta ma fac.
V-am pupat. O zi buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns syyylviuta spune:

Irina, stiu ca ai dreptate, e nevoie de unul singur pentru bebe, dar din pacate lucururile nu sunt mereu asa de simple. Si noi incercam de peste un an, am ajuns sa ma gandesc la toate variantele! Acum mi-a trasnit asta prin cap, ca nu raman ca iese afara! Multumesc mult pentru raspuns!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lika spune:

Buna fetelor!
Hai ca m-ati facut si pe mine sa rid de toata gimnastica aceasta cu cocotatul picioarelor :)))! Intr-adevar dintr-o parte pare tare haios, dar asa numai noi stim cita seriozitate si speranta ne punem in aceasta... Va urez la toate ca tot ceea ce faceti sa fie cu rezultat pozitiv in cel mai scurt timp!
Dragile mele Syyylviuta si Irinach, eu sper ca ati mers si la dr, adica ati mai facut niste investigatii (inclusiv si sotiorii) inainte de a va pune toata speranta in aceasta metoda.
pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatricce spune:

Buna ziua tuturor[ !La fel ca si voi si eu imi doresc un bebic cat mai curand ....sunt cu sotul meu de 8 ani de zile si ..nimic ...acum ne-am apucat serios de treaba si speram sa devin,am sa incerc si eu toate metodele scrise pe aici ,da aia cu scuturatu ..sa vedem ce zice sotu .....si daca nu vrea ,am solutia...

aspiranta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tomiris spune:

Salut,
Eu sunt o noua aspiranta la postul de mamica ptr anu' viitor...speram noi..trebe sa ne punem pe treaba, ca sa zic asa...
Am avut ceva piedici pan'n prezent dar acum avem verde...
Ne dorim o fetitza..dar daca o sa fie un ghemotoc bleu nu-i bai...sanatos/a sa fie ..
Fiind noua pe acest forum ..vroiam doar sa ma prezint cat de cat..
Aaaa.....eu cred in chestiile astea cu poziitile ideale ptr conceperea si determinarea sexului copilasului...eu am fost conceputa in primele 2 zile de incepere a ovulatiei.....asa spune mama...
Hai ca vorba lunga..saracia omului...va doresc un week-end cald si la cati mai multi bb-ei!!!

Ich

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxinthya spune:

Buna!

Este prima oara cand va scriu, dar sper sa nu fie si ultma.
Am citit discutiile voastre despre rolul pozitiei in determinarea sexului copilului si eram interesata care este aceea pt. baiat.
Noi asteptam deja o fetita dar ne dorim si un baietel.

Va pup !
O zi buna!

Mergi la inceput