Nasterea lui Andrei, Buburuzul meu Mic

Nasterea lui Andrei, Buburuzul meu Mic | Autor: acina

Link direct la acest mesaj

Nasterea minunii mele, Andrei, Buburuzul meu Mic


In final m-am apucat si eu sa scriu povestea nasterii lui Bubu -iubirea noastra.
Andrei a fost un copil foarte dorit , de amandoi.Ne-am hotarat sa avem un copil cu ceva timp inainte.M-am dus constiincioasa am facut analize sa fiu sigura ca bebe vine intr-un mediu sanatos. Investigatii . Sunt ok. Atunci imi spun ca e bine asa.
Urma sa avem nunta in iunie, pregatiri peste pregatiri, alergatura sa gasim restaurant, sa facem aranjamentele.Ne gandeam sa ne punem pe conceput bb prin aprilie- mai, sa nu mi se faca rau pe la nunta pe care urma s-o avem.
Prima incercare , calculez eu data ovulatiei tot cu grija, degeaba s-a nimerit ca fix in perioada cu pricina Dan sa plece din tara.Deci rusii au venit normal .Mare dezamagire pe mine ca incercasem o zi in perioada fertila si nu ramasesem.
"Ei lasa imi,zice sotul meu, nu fi si tu grabita .Mai incercam, sigur o sa fie ok."
Si am incercat luna urmatoare, dar nu am amai tinut cont ca se apropia data nuntii si pregatirile erau in toi, alegatura, local, aranjamente , baloane, haine, decoratii, mi-a fugit gandul de la capitolul bb.
La nunta imi intarziase menstruatia o saptamana, ma gandeam ca poate e bubu, dar pe de alta parte imi ziceam ca o fi din cauza stresului, ei lasa ca iau eu un test de sarcina dupa ce terminam cu toata nebunia cu nunta.
Nunta a iesit super draguta, ne-am simtit bine, ne-am distrat, o mica problema am avut la biserica, mi s-a facut rau, de la fumul lumanarilor aprinse , din cauza caldurii si aerului inchis din biserica …din cauza de Buburuz…
Atunci mi-am zis ca sunt insarcinata, voiam sa fac testul dar tot imi ziceam ca dupa de terminam.
Am plecat imediat in luna de miere. Frumoasa destinatie ne-am ales, Praga cu escala prin Croatia .Am rezolvat repede cu actele pt masina si am pornit la drum, urma sa ne oprim la fratele lui Dan in Resita apoi s-o tinem spre Arad sa iesim din tara a doua zi.
Dar la Severin am avut accident, f usor , a sarit un caine in fata masinii si ne-a spart un far a indoit un pic capota. Asa ca s-au schimbat planurile calatoriei, in conditiile de fata era exclus sa iesim cu masina din tara, sa sun la firma sa-mi preagateasca alta masina era aiurea, timp pierdut.Asa ca ne-am schimbat ruta.Am mers prin tara, Apuseni, Cheile Turzii, Maramures, locuri super de altfel.
Surprinzator e faptul ca nu m-am enervat deloc de schimbarea traseului. Dan saracul a fost foarte dezamagit .
Pana la urma totul a iesit bine, ne-am distrat , am vazut o multime de locuri unde doream sa ajung si am dormit.Haha. Dormeam, dormeam aproape tot timpul in orice pozitie, loc . Nu conta ca era frig, cald zi noapte , eu eram prietena foarte buna cu somnul si ne intalneam mereu.
Si Dan radea mereu de mine, cand vedea ca ma foiesc in masina…
"hai baga somn" zicea razand.
Si eu in cateva minute eram deja adormita.
Ne-am intors acasa si in final mi-am luat testul de sarcina. Citesc eu intructiunile si ma hotarasc sa-l fac dimineata.Dar dimineata a inceput in ziua aia la ora 5 ca de , atunci am avut nevoie.Astept eu sa se intample ceva .Apare cea de-a doua liniuta si eu cu testul in mana merg in camera sa-i zic lui Dan. Il trezesc ( dormea ca doar era 5 dimineata).Ii zic "Iubi avem o buburuza mica in burtica".Si el chiaun de somn se ridica ma pupa si zice "bravoo, hai in pat la nanita"
Spre seara ajungem si la ai mei, era numai mama acasa.I-am zis ca o sa fie bunica, nu mai putea de bucurie, ne-a pupat pe amandoi cu lacrimile in ochi.A aflat tot familionul care nu mai putea de bucurie.
Sarcina a fost destul de usoara cu obisnuitele stari de voma dimineata .
Prima ecografie am facut-o pe la 16 saptamani, atunci ne-a spus dr ca e baiat.Nu imi venea sa cred ca e baiat, eu eram convinsa ca e fetita , nu stiu de ce dar credeam ca e fetita, poate era o dorinta ascunsa de-a mea.
Ca gravida am fost o rasfatata, toata lumea m-a rasfatat in frunte cu Dan care imi spunea zilnic ce frumoasa sunt si ce mult ma iubeste si pupa burtica mereu la plecare, la venire, cu motiv, fara motiv.
M-am simtit minunat, implinita , frumoasa , femeie desi am luat in sarcina 22 kg.
Ajunsesem spre sfarsit ca un butoias . Andrei a fost un copil activ in burtica, dimineata la 7 incepea sutuiala si seara cand ma asezam in pat sa dorm.
Am fost o graviduta activa, coboram si urcam scarile acasa si la serviciu, vroiam sa nasc natural si ma pregateam pentru asta.In fiecare seara aveam program de plimbare cu Dan in parc la aer.
Am fost foarte calma in sarcina , calma cum nu am fost niciodata in toata viata mea. Calma,fericita si optimista .Radiam de fericire prin fiecare por al pielii si nu concepeam ca ar putea merge ceva rau.Cand ma vedeam cu Alina prietena mea (Alina80 -graviduta si ea) imi spunea ca ar trebui sa ne vedem mai des ca ii transmit si ei din optimismul meu.
Colegii de serviciu au fost super draguti, ma intrebau mereu cum ma simt si daca sunt bine.Imi incheiau sireturile care se desfaceau mereu ca niste obraznice .
Pe la 7 luni si jumatate Andrei s-a intors cu capul in jos.M-am simtit cateva zile foarte rau.Contractii, stari de rau . Ajungeam cam ametita la serviciu si cand ma vedea Mache (seful meu) imi zicea
" ce cauti mai aici, ia du-te tu acasa."
Cateva zile a durat pana mi-am revenit , dar vazand ce nasol ma simteam Mache l-a sunat pe Dan si i-a zis sa nu ma mai lase sa plec de acasa.Mai ales ca eu nu am vrut sa renunt la masina.Era de neconceput pentru mine sa iau taxiul, sau sa ma duca Dan la serviciu . Voiam sa merg singura..
Asa ca nu m-a mai lasat Dan sa merg la serviciu si ca sa fie sigur, ca nu o sa plec singura, ma lua in fiecare dimineata cu el, cand pleca el facea o escala la mama unde ma lasa pe mine, apoi pleca in treaba lui.
Se apropia termenul si Andrei nu dadea nici un semn ca ar vrea sa se nasca.
Mergeam la control cam de doua ori pe saptamana.Ma controla dr si imi zicea ca nu nasc acum .sa merg acasa linistita.Eu o intrebam mereu "daca ma apuca prin weekend ce fac?"
Si ea imi raspundea mereu razind "ma suni si vii la spital."
Da si zilele treceau mi-a cazut dopul. Ma duc cu el la mama sa i-l arat .Cand vede mama incepe sa se agite ." Nasti . Asta e dopul " A mai curs si altceva? "Nu ." "A in 2 zile nasti."
Au trecut 10 zile si nu s-a intamplat nimic . Am mai fost in timpul asta la control ii zic dr ca mi-a cazut dopul ca "deci nasc nu?" Si ea zice "nu, mergi acasa linistita ca nu nasti azi.Si stai linistita in weekend nu plec nicaieri, daca se intampla ceva, desi nu cred , ma suni .Da.Ne vedem luni sa te mai vad o data."
Trecusem de termen cu 2 zile si nu mai aveam rabdare sa astept.
Sora-mea ma intreba mereu "simti ceva?, iti vine?, mergem la spital?"
Raspunsul era mereu acelasi ."Nu inca. Daca e ceva iti zic."
"Bine ."
Ma sunau colegii "ai nascut mey ?" "Nu." "Bey dar tu cand nasti?" "In curand."
Duminica seara ii zic lui Dan sa-mi faca toaleta ca eu luni o sa nasc sigur.
"Ei da , de unde stii tu."
"Iti zic eu ca e 13 si mie 13 imi poarta noroc."
Plecam pe la 13.30 la spital cu bagajele dupa noi.
Ma vede dr si imi zice,"Anca s-a mai inmuiat colul, ai putea sa nasti ,vrei sa te opresc?"
"Daaa. "Zic fericita.Incepe , ma gandeam.
Zice "bine. Hai spune-i sotului sa mearga acasa dupa bagaje, apoi hai sa-ti faci internerea si o clisma si ne vedem sus. "
"Bagajele sunt in masina , am venit pregatita sa raman" zic eu zambind . Rade si ea si zice "bine hai ca te astept.Ne vedem mai tarziu."
Ies din cabinet si ii zic lui Dan "hai ca ma opreste in spital , imi provoaca nasterea, du-te tu dupa bagaje si eu imi fac hartiile de internare."
Merg la garderoba unde schimb hainele mele cu o camasa de noapte bleu, uimitor de curata , imi place.Papuci nu imi iau ca am de acasa , aveam si camasa de acasa dar sunt reguli in spital, prima data camasa de la ei, apoi a ta.
Ok nici o problema.Arata bine camasa aia.
Merg iar in cabinet la o tanti infirmiera care ma astepta.
Imi face o clisma si imi zice ," sotul a facut treaba buna cu toaleta."
"Da, ii zic, e expert."
Am nevoie la toaleta .
Ies din baie si vine dr cu o pastiluta." Inghite asta ," imi zice .O inghit cuminte .
Intru iar la internari , unde mi se scrie fisa am nevoie de adeverinta de la serviciu, oho sunt pregatita si cu asta.Ies in hol unde ma asteapta Dan .
"Cum e Bubu ?"intreaba el cu emotia pana in gat.
"Bine, hai sa mergem la etaj . Dar stai ca am o nevoie."
Mai merg o data la toaleta.
"Gata haide."
"Bubu sa nu-ti fie frica imi zice el din senin ."
" o sa fie bine "ii raspund .
Urcam, el ramane in sala de asteptare cu bagajele si eu intru in sala de travaliu, nr 2 . E o sala micuta cu fereastra larga .Imi place sala .
Dr ma da pe mana unei asintente tinere cu parul blond. "Prima nastere ?" Zic "da ".
Ma asez pe pat , imi pune o centurica in jurul burtii , ii monitorizeaza bataile inimii lui Bubu.
Apoi pleaca .
Raman singura . Ma uit pe pereti, e curat .Ma uit pe fereastra , a inceput se ninga , "ce frumos e , imi place sa ninga . " Sunt niste fulgi mari.
In momentul ala imi dau seama ; O sa nasc . Am emotii.Simt noduri in gat. Pe fereastra se vad cum cad fulgii mari de zapada, mami o sa fii un bebe norocos.Vine la mine o moasa mai in varsta. "Ce faceti ?" "Bine" ii zic." Ceva contractii?"" nu simt nimic."
Pune mana pe burtica , "ei se simt contractii."" Da? Zic eu Eu nu simt nici o durere , nimic."
"Sunt contractii nedureroase."
Vine din nou asistenta blonda ."Va pun o perfuzie. "
Ok stau cuminte. Raman iar singura.
Il sun pe Dan ."Iubi sunt ok .Stai linistit."
"Hai ca a venit si Andreea aici."imi zice (Andreea e sora mea.)
"Pot sa intru la tine?"
"Hai ca o rog pe d-na dr cand vine sa te lase da?"
"Da . Esti bine? te doare ?"
"Stai linistit ca sunt bine. Nu ma doare nimic."
Intra in sala inca o dr , o cunosc e Madalina o prietena de-a mea."Ce faci graso.?Mi-a zis Dana (dr mea)ca vrei sa nasti azi.Ha ha.Nu mai ai rabdare""Daa ii zic . Esti de garda azi ce bine vii sa ma vezi cum nasc .""Da nu scapi stai linistita.""Ai contractii?" " Nu "zic eu. Se uita pe hartia iesita din aparatul de monitorizare. "Ai dar nu simti tu. O sa te doara abia cand o sa treaca de 60 de unitati""A da?""Unde e Dan ?"
"Afara, zic, e cuminte" "Hai ca ti-l trimit inauntru un pic." "Saru’mana"
Apare Dan "Bubu cum te simti?" "Bine" "Te doare burtica?" "Nu ."
Pupa burtica."Ia banii astia, Pupi sa dai bani la toata lumea."
"Stai linistit ca ma descurc eu. Cine mai e afara ?"
"Andreea , Razvan, mama."
"Spune-le sa stea linistiti ca bubu sta cuminte inca."
"Vrea si Andreea sa te vada"
Ok"
Ma pupa "Vrei sa vin cu tine inauntru cand nasti?" Ce speriat este saracul daca ma intreaba el asta.
"Nu, ii raspund, m-am razgandit .Mai bine sa fiu singura.E si Mada , O sa fie bine."
Iese el dupa cateva minute vine Andreea , emotionata si ea ." Fetita cum te simti?"
"Bine" zic
"hai ca nu pot sa stau mult ca m-au vazut vreo 2 asistente.Daca ai nevoie de ceva ma suni."
"Da stati linistiti ca ma descurc."
Pleaca si ea .Suna telefonul.E Cami, nasa noastra .E insarcinata si ea .Cu 5 saptamani in urma mea.Imi zice cu noduri in gat de emotie si lacrimi ."Esti bine?"
"Da mai ce aveti cu totii ?"
"Pai nu stia Danut sa-mi zica ."
"ei si tu sunt bine o sa vezi ca si la tine o sa fie suuper simplu. Si usor."
"Ne auzim." "Hai pupici."
Se schimba tura .A venit alta moasa . e mai coltoasa .Ma intreaba unde lucrez."La Radacini" zic. "Aici la Gara ?"" Da" .Zice "A suntem vecini ." "Da "( Nasc in Polizu la 2 pasi de serviciul meu.)
"Cu d-vs o sa nasc?"o intreb ." Da ca acum am intrat in tura.Zice haideti sa va vad un pic."Ok Ma controleaza ,Ma doare un pic .Zice "doare? "".da ."incerc eu sa zambesc."Mai dureaza" zice si pleaca .
Vine si dr sa ma vada ."Ce faci Anca ?""Bine .Astept" "Ia sa vad eu daca faci bine. Dar vreau sa te vad pe masa."
Ok ma urc pe masa, sunt usurica ca un fulg.
"Hai ca mai dureaza Poti sa te dai jos."
"Dar nasc azi?"
Rade si ea ."Nu pleci tu nenascuta. Stai linistita."
"Cu epidurala cum o sa fie?" Intreb.
"O sa vin cu D-na anestezista sa ti-o prezint.Ti-l mai trimit pe sot? "
"Da va rog ca e cam speriat"
Iese. Dupa cateva minute vine Dan din nou.
"Ce faci pupi?"Se apleaca spre mine ma pupa .Doamne saracul.Nu l-am vazut niciodata asa emotionat.
"Bine"
Se aseaza langa patul meu pe vine."Sa nu-ti fie frica pupi"
"Nu mi-e frica "zic.Mai sta un pic, se foieste. Vine moasa din nou.
"Naste si tatal?"
"Nu el tocmai pleaca "Dan iese.
Ma uit la ceas e 17.30 .
"Cum sunt contractiile."ma intreaba.
"Au inceput sa doara un pic" zic.
"Credeti ca puteti sa ma suportati un pic sa va fac un control?"
"incerc"zic. Doare frate, doare rau.Strang din dinti si suport, doare .
Zice" nu ma suportati."
Merge si imi baga ceva in perfuzie.
Raman din nou singura , ma uit pe geam inca ninge , ce frumos, ce zi mi-am ales sa nasc .S-a inserat un pic .
In sala alaturata naste o alta femeie , tipa ."dati-mi ceva . Ma doare.Ajutati-ma" zice saraca
Imi dau lacrimile cand o aud.Asa o sa fie si la mine? Mi se face frica.Incep si plang.Ma uit din nou la ceas e 18 .Vine o contractie. Ma doare si pe mine, strang din dinti. Ma tin de bara de la pat si incerc sa respir , sa ma calmez, o sa treaca imi zic in gand.Gata a trecut .Mai stau un pic fata aia a mai tacut .nu mai aud nimic.Vine alta contractie , of Doamne doare rau.Ce rau doare.Ma uit la faianta din stanga mea .e alba.Ma tin iar de bara de la capatul patului , imi vine s-o rup.Au ma doare mana .Am strans-o prea tare.Respir iar .Imi revin.
Vin moasa si asistenta blonda imi schimba perfuzia , moasa ma controleaza, ma doare de mor. rezist .Imi zic nu mai dureaza mult.
Pleaca amnadoua.
La cateva minute vine dr mea cu o doamna pe care mi-o prezinta era anestezista. Ii arat trusa mea. E ok trebuie sa platesc solutia .
"Nici o problema ,zic sa-mi spuneti cat trebuie sa va dau."
Pleaca dupa solutie. Ma relaxez imediat e ok nu o sa ma mai doara.o intreb pe dr mea cat trebuie sa-i dau anestezistei imi zice. Ok, ma gandesc e bine.
"Anca vin mai tarziu.""Bine."Zic eu repirand mai greu , aveam alta contractie , of ce doaree zic in gand respir .nu imi trece, iar ma doaree, of nu ajuta sa respir ca la carte , cred ca nu am citit cartea cea buna .ma chircesc de durere, nimic . nu trece urmaresc monitorul 43, 44, 45….57 , 58 , 59 auuu iar ma doaree .
Vine moasa din nou. Zice "ce faceti" , zic "cam sufar.""ei lasati ca trece ".imi aduce un fir "respirati pe aici. E oxigen.o sa va ajute."Ii dau si ei dreptul .
Bun .respir cu ajutorul tubului .e mai bine.
Vine anestezista: "Haideti sa va asez acum ."
Ma urc pe masa cu capul usor aplecat."sa nu miscati .""Nu misc" Stau cuminte.Imi baga acul in spate , nu il simt. Imi lipeste firul cu leucoplast.
Ma dau jos. Ma ajuta asistenta , e alta e una roscata .draguta.usor imi zice "tineti-va de mine ."Doamne bubu prin cate trec ca sa te vad iubirea mea.
Ma asez din nou in pat.Am iar contractii , nu le-am cronometrat , prea dureros, respir cuminte oxigenul care vine prin fir.Alta contractie.Pleaca anestezista.
Vine dr mea . "Ia zi Anca cum e ?.""Ma cam doare.""Ei lasa ca vine d-na Dobre cu solutia si trece."Zice "stai sa te mai vad o data ."Respir ,mai greu , of alta contractie.Mama ce doare imi zic in gand trece, hai ca trece si asta.Imi repet tot timpul.trece.
Ma controleaza . Ma doare.Nu am fost in viata mea atat de controlata.Zice "bun ."Si pleaca . Vine d-na anestezista imi baga prima doza de solutie ."simtiti rece ?"ma intreaba . "nu " raspund. "In 20 min isi va face efectul."Si pleaca si ea.
Respir . alta contractie.mama ce doare.
Il vad pe Dan in usa .Are o fata speriata. "Ce faci pupi? ""Bine." "Cum ai intrat ?"" M-a lasat d-na dr. te doare?"" Nu" mint eu (mama ce doare ) . incerc sa zambesc ."Hai du-te ca sunt ok .Ne vedem mai tarziu , vine pupicul mic . o sa-l vedem in curand."
Anestezia incepe sa-si faca efectul.Vad 75 pe monitor totusi nu ma doare . ok traiasca anestezia…Dan pleaca . Ma pupa din nou.
Vine iar anestezista imi zice "cand simtiti durere ma chemati pt o alta doza" "da ,zic ,multumesc."
Ma uit din nou la ceas 21 . doamne cand a trecut timpul?stau cuminte si astept , contractiii sunt , le vad pe monitor.Eu nu mai simt durerea.Mai astept .Minutele trec eu ma uit pe pereti.pereti albi.
Vine dr si zice "hai pe masa." Ma urc pe masa zice o sa doara un pic ok zic. Da ma doare , simt ceva cald cum se prelinge din mine .Se stopeste pe pantaloni. Mi-a rupt membranele in dreapta , apoi in stanga.curge iar ceva cald . Ma simt nasol cu apa aia curgand din mine.zice "hai sa te dai jos ", ma ajuta o asistenta, ametesc un pic.zic "sunt cam murdara." Ma ajuta sa urc in pat din nou . imi aseaza ceva intre picioare. Ma simt un pic mai bine.
Stau din nou cuminte in pat si astept . Incep sa simt iar dureri . Nu rau dar ma doare monitorul arata 88 of . Unde o fi anestezista? Vine asistenta draguta cu parul lung .Imi baga ceva in perfuzie , nu o intreb ce e . respir iar cu tubuletul .e mai bine .ii dau si ei dreptul .pleaca , vine anestezista. Zic ca "incepe sa ma doara ." " Da in regula ," imi face alta doza de calmant.
Mai stau un pic vine moasa." D-na Davidoiu hai sa vorbim un pic de respiratie si de cum sa impingeti." "Da" zic .Si imi explica cum trebuie sa imping e altfel decat citisem eu.Ei nu tot ce am citit e bine se pare.O sa fac cum zice ea.
Vine si Mada cu 2 studente. "Doamna esti pregatita ?"ma intreaba razand.E bine sa vezi o fata prietenoasa. "Da ."apare si dr "hai Anca pe masa " aoleu nasc , nasc.Ma urc pe masa apare si moasa cu tubul de oxigen.imi da cu el pe la nas."Sa nu uitati cum v-am invatat sa impingeti da?" "Da "zic clatinadu-ma .Apare alsistenta draguta . Si alta cu parul drept si un pic mai scurt. Dr ma controleaza din nou ."Nu e pe pozitie "zice. "Trebuie s-o ajute cineva ." "O ajut eu "zice asistenta cu parul drept .Rade isi ridica manecile sa-si arate muschii. "Am muschi." Ok 'Eu ce trebuie sa fac?" intreb. "Impingeti cand va zicem noi da?"" Da."
DR zice "acum Anca. " Imping cu toata forta , moasa langa mine cu oxigenul . "respirati" "acum din nou " Ma tin de manerele alea de fier, ale mesei nu stiu cand am ajuns cu mainile pe ele trag cu puterea de manere si imping cat pot eu . Inca o data . impig , in acelasi timp ma apasa si asistenta pe burtica , moasa cu oxigenul pe la nas, simt cum ma taie dr, se prelinge ceva din mine, ridic instantaneu capul. il vad pe Bubu cu spatele la mine, in mana dr . E asa de mic "ua, ua, ua, ua.' De 4 ori.Nu o sa uit in viata mea plansul asta . Dr il pune pe o masuta de langa ea. E cu spatele inca ."Seamana cu tine Anca ."Imi vine sa plang.Vreau sa-l vaaad . il vad de la spate capul, spate , manute, piciorul meu , continua funduletul , piciorusele. E rosu . mititelul lui mami.dr ii leaga buricutul. Nu il mai vad , ma las pe spate. "Ce nota a luat intreb?" "Noua ." Mi-l aduce asistenta e infasat , e asa mic, si dragut si e al meu .Iubirea mea mica. "Pot sa-l pup?" "Daa pupa-l." "Ce frumos e." Il iubeste mami muult , muuult de tot. Mi l-au luat . Ora nasterii 23.30.
Intre timp a iesit si placenta . Sangerez, dr zice , "imi bag picioarele asta de unde vine ". simt cum ma apasa . Ma coase . simt mici intepaturi."Ce bebe frumos am ."zic eu."Da Anca ," raspunde ea . minutele trec . "Gata esti ca noua." Ma iau pe sus si ma aseaza in patul meu . abia acum am observat ca are rotile. Ma duc cu tot cu pat in alta sala .sala de lauzie , scrie pe usa. Sunt cam ametita. Imi dau o sticla cu apa inghetata pe burtica au ce rece e.
Apar in usa Dan si Andreea . "Ce faci?" "Binee.L-ati vazut?" "da.E asa mic si dragut." Ma pupa amandoi .Andreea zice "noi plecam" "Care noi?" "eu mama, tata." "Sunt toti afara?" "da.normal."
Ma pupa si pleaca.
Raman cu Dan ,Beau niste apa . mi-e rau. Vomit in punga, Dan sta langa mine e ora 2 ."Nu pleci acasa? il intreb." "Nu . stau cu tine.""Mai bine te duci acasa .""Nu . Stau cu tine."Beau apa , iar mi-e rau.Incerc sa adorm, atipesc, ma trezesc , Dan era colo langa mine."Pupi te rog du-te acasa," ii zic .” Nu vreau sa plec. Stau cu tine."Vomit din nou . ma simt cam nasol.Mai aduc pe cineva in camera de lauzie, e din Ploiesti. Are gemeni. Saraca.Insist din nou . "Pupi te rog du-te acasa , vii maine dimineta la mine . "" nu . Stau aici. Ce te deranjez?"" Nu .""Ok atunci raman."
Vine o infirmiera micuta cu parul scurt.E ora 3 jumate . o rog sa-mi aduca o camasa, cea pe care o am e murdara.Am vomat pe ea.
In final l-am convins pe Dan sa plece."Esti sigura ?"
"Da oricum ma vor muta in salon. Du-te ne vedem dimineata."
"Ok , ma pupa din nou , avem un bebe mic si frumos, e numai al nostru. "
"Da."
Pleaca .
Mai aduc o lauza in salon , Vine din nou infirmiera. Si cu camasa mea. Ma schimba , ma ajuta ea, multumesc , ma ajuta sa stau in scaunul cu rotile. Plecam in salon.
Ma pun in pat. Ma intind.Nu simt durere , nu simt nimic. Sunt obosita. Foarte obosita. Vreau sa dorm.
Am un bebe, am un bebe numai al meu , iubitul lui mami, dragutul meu . Mami il iubeste cel mai mult pe el . Andrei minunea mea , buburuzul meu mic .



Anca si Andrei(13.02.2006)

Pozele Noastre
Buburuzul Mic

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

anca, foarte frumoasa povestea voastra, sa va traiasca buburuza mica, Andrei, care in curand va avea anisor!multi inainte!

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

Anca foarte frumoasa poveste,m-a emotionat foarte tare...sa va traiasca Buburuzul si sa va aduca numai bucurii.

ali
albume IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186e8133ba34a30320abcc&skin_id=0&large" target="_blank">INGERASUL NOSTRUmontaj
IARINA la 10 luni
Povestea nasterii Iarinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Acina, foarte frumos a venit Andrei pe lume. Sa va creasca mare si voinic si fericit, sa va tina fericiti si pe voi pe langa el

DeeaDesign webshots www.dropshots.com/LunaNoua" target="_blank">dropshots www.dropshots.com/LunaNoua1" target="_blank">dropshots1 www.dropshots.com/LunaNoua2" target="_blank">dropshots2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Ah, Anca, mi-au dat lacrimile. Frumos !
Aveti o familie plina de iubire. Sa va traiasca BUBURUZUL!



Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)

www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bogdidicris spune:

superba povestea. am fost impresionata de cat de multe detalii ai reusit sa reti. eu nici nu-mi mai amintesc ce am facut cat am stat in salonul unde erau femeile in travaliu. stiu doar ca ma durea rau si ca sa nu tip ma inroseam de durere. si ma uitam la mamicile care tocmai nascusera si le invidiam ca ele au scapat de dureri.
sanatate si fericire multa!
cris si bebe bogdanel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Multumesc mult dragelor,
sa fiu sincera am uitat multe dar nu conteaza, esenta am spus-o.

Anca si Andrei(13.02.2006)

Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alin@ spune:

Ancuta, m-a emotionat mult povestea! Ai avut o nastere draguta si nu foarte infricosatoare! O sa ai o amintire frumoasa.Pupici multi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

Anca felicitari pentru Andrei! sa va traiasca!



www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">
Poza din concurs a Dianei se numeste Humulesti.jpg - Va place???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iris77 spune:

sa ne traiasca baiatul.in sfarsit a reusit si nasa dupa mai bine de un an de la fericitul eveniment sa citeasca minunata ta poveste.
sa va traiasca buburuzul si sa va bucurati de el.
sa sti ca mi/au dat lacrimile!
va pupicesc si va iubesc si la mai multi...bebelusi
nasa si maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Merci Doamna , sa ne traiasca copii. Astept cu nerabdare povestea ta.

Anca mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii

Mergi la inceput