"Cei mai iubiti dintre pamanteni" ;) (3)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arboria spune:

doru, deci fuserati la auvers sur oise?

aseaaaa, deci nu numa lilutz avu petrecere, fu si pe aici. inca ma dor picioarele de la dans. se organiza o adunare la un restaurant, unde se dansa (pe muzica romaneasca, de la aura urziceanu, la hi-q) pana la ziua. se indura si patronul, un italian, sa ne lase pana pe la 5, desi stingerea se da pe la 1, de obicei.

mamarayu, esti bine?





Daca esti Pârâcios

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

'neatza!

doruletz, ce artistica ii poza cu artificiile 2007!
si stradura Sabinei ii idilica.

doruletz, zi drept, voi de fapt ati avut ca scop muzeul absintului

in timp ce lilutz dantzuia sau mai bine zis se odihnea dupa dantzuiala, altii au fost evacuati din cauza de furtuna si pericol de prabusire a blocurilor in Rødovre

arboriq, de cand n-am mai auzit-o pe Aura! si uite asa imi amintii si de Dida Dragan (pe Dida am ascultat-o acum, dar cu Aura nu gasesc nimic)... nostalgii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Buna ziua...:-))
Hehehe, Adelucci, ce odihna, ca prinseram furtuna in toata regula pe drumul spre si dinspre Hamburg. Am ajuns acasa azi noapte pe la 1 (cit despre aia din Rødovre, de freo doi ani tot fac autoritatile plan de evacuare...intelesei ca-i evacuara la loc, in casa, dupa 6 ore, cind mai statu vintu'!!)
Ia sa pun si io pozici, in ordine alfabetica, da' nu cronologica Arborici, noi pe Aura am ratat-o, dar am invatat-o pe bulgaroaica, brasoveanca...:-)) Pai doruletz, chiar ca mare pacat ca nu venirati acilea!!! Cit despre biserica aia, e leit poza lui van Gogh
mara, super artificiile...pe-acilea fu asa o umezeala ca ma tot miram cum reuseau sa se aprinda...basca vinticelul care le mina pe cai nedorite (una mi-a picat pe acoperisul de la terasa...noroc ca nu se aprinse!!! Tare mi-as dori sa le interzica si pe-aici, ca astia sint nebuni )
Nåh...mai vreau poze :-))

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

lilutz, ce-mi place cum dai din plete :-) si ce specialista esti - melci, sarmale, oo, rata, sushi si alte bunatati ... tu ai facut kranse kage-ul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

quote:
Originally posted by Adela99

lilutz, ce-mi place cum dai din plete :-) si ce specialista esti - melci, sarmale, oo, rata, sushi si alte bunatati ... tu ai facut kranse kage-ul?



Nuuuu....infingeam io alte steaguri in el!!! Da'-mi place de morrrr...si voi aveti pe-acolo???
Chiar vroiam sa te-ntreb cum se poarta Printz sub artificii...ca Ilie-al meu e din ce in ce mai nevricos...cred ca la anul o sa-i dau niste xanax; mi-e frica sa nu faca infarct!!

Ia sa va zic din traditiile vecinilor nostri prieteni, bulgarii; la miezul noptii, ei servesc blini cu ravase si noi ne conformaram. Io is multumita de rezultat, ca tocmai ce tre' sa primesc un Nobel in 2007 si sa purced o excursie in Australia; Niels, insa, se alese cu uraturi de cura de slabire si tratament de indepartare definitiva a parului de pe corp (ca oricum numai pe ala il are)


pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

n-avem kranse kage, da' avem mandelmassa ( de care aveti cu siguranta si voi)si cateodata ma distrez facand retete proprii :-) acu' mai rar dar cand fimiu era mai mic si mai bucataream impreuna. pe langa alte delicatese imi faceam niste biscuiti (de care mi-am amintit cand am vazut kranse kage) care mergeau minunat cu vin rosu ii drept ca merg si cu ciocolata :-)

io l-am anesteziat pe Prince ca altfel ar fi stat doar sub pat, asa macar o dormit si el ca tot omu' in fatza televizorului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

Lilutz, chiar asa, ce de bunatatuuuuri! Da' consumarati caloriile la dans din cate vazui. Va dedulcirati si la escargoti frantzuzesti, menu international de-a binelea!
despre ce traditii bulgare vorbesti bre, n-au nimic traditional la ei acolo!Poate iaurtu si lalalielile corului de fomei?! Ca vaz ca ravasele le furara din placinta romaneasca si la pusera in blinii!!

da, fratilor, asa e, fuseram pe urmele pictorului www.ibiblio.org/wm/paint/auth/gogh/gogh.eglise-auvers.jpg" target="_blank">intr-o ureche. foarte frumos satucul ala unde si-a zburat el creierii. E totdeauna linistitor sa afli despre altii mai nacajiti ca tine.

mai viu (cica sunt la birou acu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

La multi ani dragilor!!!Sa fim sanatosi si la mai mare!!!
Vaz ca v-ati distrat,mincaruri,dansuri,bravo!
Eu...din ciclul :Toate i se intimpla lu mama rayu",va relatez:Dupa Craciunul cu antibiotic ,am facut un revelion de milioane,adica are sa crap de-a binelea!Io si toti oamenii cu care am petrecut.Pai sa va zic cum fu
Dupa ce am mincat si am beut cum se cuvine,am iesit si noi ca oamenii sa dam niscai rachete si artificii.Afara,o ploaie ca-n filme,drept care tot poporu,compus din vreo 15(romani,trebuie specificat:))) s-a adapostit sub streasina casei.Cind sa dam cu bombele,respectiv o cutie care cica facea artificii d'alea adevarate,batu vintu nenisorule,invirti cutia si in loc sa o ia artificiile in sus,o luara spre noi.Din pupaturi si risete si sampanie,ne-am trezit urlind toti MURIIIIIIIIMMM,si dai si fugi in casa,calcat in picioare,fum ,foc si un zgomot asurzitor!!Vorba unui petrecaretz:Bre,era sa ne facem basorelief cu totii in noaptea de Revelion!!!Da eram toti cu sampania in mina?Eram!!Asa ca am fi iesit un basorelief foarte haios,la o adica:))
Oameni buni,rid io,dar se lasa si cu victime,o pustoaica a pretenilor se arse pe picior,iar gazda primi un artificiu chiar in bracinari,de era sa lesine omu!!
Dar ,dupa cum v-am zis,iaca nu am crapat,asa ca ia mai minati voi ,hai hai,LA anu si la multi ani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Nah, ca la una ca asta nu m-am gandit!!!

bine ca nu sunteti in stare definitiv solida si....La multi ani, ce sa mai zic:D

Pup Bubu.

mai revin eu, stati sa ma "amenajez" dupa socul lui mama Rayu:D



Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia


Cea mai lungã cale este calea care duce de la urechi la inimã.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

rayu, sa ma ierte ranitii de "artificiuri" dar io râsei cu lacrimi imaginandu-mi faza, parca fuserati in tom si jerry fratilor
Lasa, bine ca fu numai atat. Poze n-ai?

Mergi la inceput