Profesorii ....... la apel

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Cris, cum asa? Daca ai noroc?

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

quote:
Originally posted by claujro

Georgi, multumesc! Pe mine ma interesa in mod deosebit vacanta din octombrie de la clasele I-IV, pentru a-mi programa de acum o mini vacanta la preturi mai mici .

Claudia



Clau eu nu am ore la ciclul primar dar ma interesez si-ti zic.Din cate stiu eu vacanta la pici e la inceputul lunii noiembrie.
Eu pana la urma nu am mai mers la scoala cu Stefania.Mi-a fost teama ca se miorlaie apoi de cate ori plec ca vrea si ea la "coala"
Cea mai dura faza e ca atunci cand o cert si mai fura cate o palma la fund , plange si-mi zice :"du-te a coala a tina a copii"
Cred ca ma uraste in momentele alea....
Melania [wo] cat? Dotari?
N-am auzit si n-am vazut nik.
dar macar te-ai plimbat cu folos?



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana1971 spune:

Buna fetelor

Am avut niste virusi pe comp ...abea am scapat si sotul meu a ras tot ..ii facusem un calendar cu poze la baietelul meu .

A propos de dotari ...si la noi (eu predau la liceu ) s-au primit bani pt dotari,si directorul a mai facut rost de ceva bani din afara (e lic teologic) si a facut cabinete la toatre disciplinele , fiecare disciplina are sala si cabinetul ei...mai greu e de elevi ca se plimba cu geanta in spate ...dar urmeaza sa le faca dulapuri.(asa ca in state unde a vazut ceva colegiu).Partea buna e ca te poti ascunde la o cafea ...partea rea ca nu te mai vezi cu colegii in cancelarie ...asta e.Pe de alta parte trebuie sa recunosc ca arata bestial de bine cu amenajaruile facute,gresie,podele varuit in culori vii,teren de sport cu gazon,...etc.
In ce priveste lista ...o sa apara ...numai ca acum asta mic imi tot fura mouse-ul ...asa ca daca gasiti greseli pe aici ...asta e.
E innebunit dupa comp...nu stiu ce sa ma fac...tot la el sta...il porneste, porneste monitorul,...tastaura e prinsa de masa si acum tin cu o mina mouse-ul sa nu mi-l suteasca iar el scanceste .
Noi am scapat de virozele astea din ultima luna dar Andrei a facut in noiembrie una urata de tot ...sunt tare pacatoase...macar daca ar ingheta cateva zile.


bogdidicris- noroc?? hmmm

clau- daca exista deja planul pe anul viitor ti-l trimit

va pup si fug ca noi tre sa papam
Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

Bogdidicris-nu-i greu sa ajungi prof..adik sa termini fac...mai greu e sa gasesti post...Cel putin asa e le noi la Iasi-bataie maxima.
Dintre colegiii mei de fac de la chimie-universitari multi au plecat in alte domenii..asigurari, laboratoare de cercetare, altii au facut a doua facultate, administratie publica,unul chiar in SRI. Citiva au ramas preparatori l afacultate, vreo 5 is plecati din tara. Noi o sa facem in vara intilnirea de 10 ani. Vreau sa vad citi o sa reusim sa ne adunam sa ne povestim acesti 10ani.



Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)

poze Ioana-Catalina

Povestea nasterii Ioanei-Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:


Giorgiana eu credeam ca "sponsorizarea" e la nivel national , nu e asa ? In Arad toate scolile ( la licee cel putin)) au primit respectiva suma pt fiecare specialitate :fizica, chimie si biologie.

Melania (14.01.2005) si mama Carmen

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

V-ati lua copilul in clasa la care predati voi? Sa va fie elev? Eu mereu am spus NU, un Nu hotarat. As vrea, insa, sa aud si alte pareri... Ma ajutati, va rog ?

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Am ajuns la pagina 5? Ce fac doamnele profesoare???

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Trag chiulul
Salutari.
Melania e posibil sa fi fost in toata tara.eu am fost in CIC si poate de-asta nu stiu.
Clau anul asta picii au avut vacanta intre 30 octombrie si 5 noiembrie.In anul 2007 probabil ca veti avea vacanta intre 29 octombrie si 4 noiembrie.Cat despre copil...nu cred ca l-as lua nici eu propriul elev.
Bogdidicris sa stii ca asa e.Mai usor sa termini, mai greu sa gasesti post .Bafta oricum.
Va .Azi am zi libera de la scoala dar acasa....zi plina .Papa, spalat, plus Stefania prin zona.



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

Maaaaaaaaaaaaama mia iar era sa nu va mai gasesc !
Noi ne-am chefuit zilele astea , am avut 2 aniversari si nici nu stiu cum a zburat timpul.

Se pare ca suntem foarte ocupate, deh.... cine mai zice ca treaba noastra se termina in 4-5 ore cat stam la scoala ?


Melania (14.01.2005) si mama Carmen

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Neatza si de la mine.
Eu am avut o saptamana plina.Teste de evaluare ca deh! e sfarsit de semestru.Daca trece si saptamana asta...pot spune ca a venit vacantza.
Voi ce faceti?


Mergi la inceput