Sexul fara orgasm

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns shosho spune:

Orgasm? A spus cineva orgasm? Ce o fi si asta?
Nu cred ca voi afla vreodata, cine stie, poate ca totusi sunt femei, care, fara a fi frigide, nici nu se vor intalni in viata asta cu big O.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

poate nu cu ala vaginal, da cel clitoridian e f usor de obtinut...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnaGN spune:


Daria & Giulia (2004 08 16)

[/quote]


Ehehei mamaGiuliei...si noi tot cu drag am facut-o, dar cand vezi ca nu apare nici un rezultat si medicul se mira ce dimensiuni au ovarele stimulate, sarcina pierduta se prinsese fara "intentie", ba chiar ne ferisem ca eu faceam naveta intre tari pentru acte, nu mai esti chiar asa de entuziasmat.Sotul meu m-a intrebat ce e cu mine, de ce nu mai am chef.
Am fost la dr., totul e OK, din pct. de vedere organic e totul normal, iar eu am tot intrebat aici pe DC despre durerea mea din partea dreapta...o fi de la spate sau de unde, dar nimeni nu raspunde probabil ca nu o fi patit nimeni asa ceva sau sunt prea rusinoase.
La un moment dat circula o vorba printre noi-acum vreo 10 ani-si anume...Nu exista femeie frigida, ci doar barbati nepriceputi....



[/quote]
Poate durerea in dreapta o ai cand ovulezi?
Sa zicem ca ai avut un chist ceva pe dreapta, si in luna in cauza, te doare.

Nu stiu ce sa zic.
Daca si medicii zic ca nu ai nimic:(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns notquiteso spune:

Nu pot sa cred ca in 2007 inca mai sunt o gramada de femei care nu au orgasm. Informatia circula liber, noi suntem mai frumoase si mai independente ca oricand, si cu toate astea.. citesc aici ca exista. Ca au parteneri carora nu le pasa...
Sincer sunt un pic socata. Incerc sa imi dau seama ce as face eu in situatia asta. Cred ca in primul rand as explora de una singura. As incerca sa vad exact ce imi face placere si ce nu, apoi i-as spune si partenerului. Si daca el nu percuteaza.. l-as schimba. Sigur ca toata treaba asta e cu 2 sensuri. Trebuie sa iti si placa sa oferi placere, daca vrei sa ai parte de ea. Si mai ales trebuie sa te potrivesti cu partenerul. Daca nu te potrivesti cu el din pdv fizic, e mult mai greu.
Este normal ca la inceputul unei relatii sa nu ai orgasm, femeia are nevoie de multa intimitate ( si aici nu ma refer la umblat in pantalonii lui), de multa caldura, trebuie sa stii cine este cel cu care te culci. Insa daca nici dupa ani de zile nu reusesti.. zau ca e mai mult decat ciudat.

Chiar nu stiu ce as mai putea spune.. Stau cu gura cascata ca fraiera, si ma intreb cum de nu va apuca pandaliile. Sigur ca daca nu stiti ce pierdeti e mult mai usor sa acceptati asta, insa fetelor, nu va lasati! Exista sex-shop-uri, lubrifianti cu efect afrodisiac, si de ce nu, daca partenerul nu vrea sa plece in cautarea lui BIG O cu voi, puteti merge singure cu recuzita de silicon de la sex-shop.
Este una din marile placeri ale vietii, e pacat sa va dati batute. Daca nu exista o cauza de ordin fiziologic, mergeti la un specialist, poate ca aveti o trauma emotionala.. Dar nu lasati lucrurile asa. Merita, zau ca merita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annnca spune:

Si eu am avut un singur partener sexual,deh nici nu sunt batrana..deci nu`i graba.
Si ...nici un orgasm cu el.
Singurica vine in 2 minute.

Cu el...nici nu stiu cum e.
Si stiu si de unde vine problema.
Lui ii place sexul facut repede,mie mai cu calm,mai cu preludiu.

El nu vrea preludiu,ca nu`i place

Eu cred ca ..nu exista oameni buni sau rai la pat...ci oameni care NU se potrivesc la pat.
Mie imi place intr`un fel,lui in altul.Si uite asa,el se simte bine si eu raman pe margine.
Si am 1 an cu el..si nu stiu ce e ala orgasm.Si deja ma enervez,pt ca stiu ca nu sunt frigida si stiu ca e vina lui ca nu il am.
Poate imi intind antenele spre alte zari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Black_Forest spune:

Nu inteleg ce inseamna cunoasterea propiei sexualitati?

am auzit de atitea ori vorbindu-se despre asta
sau inceá ceva ce nu inteleg

a te simti comfortabil cu tine insuti, cind e vorba de sexualitate.

Cum adica a te simti comfortabil cu tine insuti din punct de vedre sexual?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

quote:
Originally posted by Black_Forest
am auzit de atitea ori vorbindu-se despre asta
sau inceá ceva ce nu inteleg

a te simti comfortabil cu tine insuti, cind e vorba de sexualitate.

Cum adica a te simti comfortabil cu tine insuti din punct de vedre sexual?


Pai inseamna sa te simti bine in pielea ta, atat de bine incat sa te relaxezi complet, sa uiti de orice altceva si sa te lasi in voia placerii, sa nu te mai gandesti "aoleu, stai ca trebuie sa-mi sug burta" sau chestii de genul asta (la care banuiesc ca se gandesc foarte multe femei), pe scurt sa te lasi dusa de val si sa intri intr-o intimitate si o armonie perfecta cu partenerul.


Felicia
Poze cu noi si vacantele noastre

************************************************
Pentru a-ti cuceri libertatea nu trebuie sa ajungi in America, e suficient sa pleci din Spania.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Black_Forest spune:

Eu tot nu inteleg ce are sexualitatea cu faptul ca vrei sa fii mai slaba...
Sexualitatea nu tine de sexual, de senzatii...?

********************************
"We could never learn to be brave and patient if there were only joy in the world."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina_nz spune:

Sunt unele femei care pozeaza in timp ce fac sex......si se gandesc mereu aoleu daca vede ca am fundu mare? aoleu imi atarna burta, mi s-a intins makiaju.....etc. Atunci nici nu mai poate fi vorba de atins orgasmul ......

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

mi se pare usor fortat sa spui ca O tine de potrivire...ce potrivire? cit e de mare Mr. Big si cit e de strimt vaginul..?
la capitolul tehnica..nu stiu altii cum sint, dar in f. de dispozitia sufleteasca din momentul cu pricina, mie imi place fie pe indelete, cu preludiu si postludiu, fie "la botul calului", fie cu "roleplay" ("viol", "submissive" etc) care fireste nu atinge limita patologicului, fiind doar un joc mai mult la nivel psihic decit cu materializare...in ceea ce ma priveste, factorul afectiv joaca un rol decisiv; desi am avut parte de mai mult de un barbat (eu mi-am inceput viata sexuala cu actualul meu sot), la orgasm nu am ajuns decit cu sotul, pentru ca pe el il iubesc. am avut parteneri la care actul sexual putea sa dureze nu stiu cit, si n-au obtinut efectul unei partide, fie ea si de 3 minute, cu sotul...
e foarte adevarat ca O tine si de cunoasterea corpului partenerului (asta cind barbatului ii pasa de treaba asta, ca se pare ca exista si unii pt care asta nu conteaza nici cit o ceapa degerata).

si O tine foarte mult si de comunicare. daca ai o zona a vaginului mai sensibila, care doare la atingere, si preferi sa stringi din dinti si sa rabzi in loc sa spui, sa sugerezi alta pozitie..n-ai facut nimic. in functie de dispozitia de moment, iti poti dori, ca femeie SI ca barbat, ceva anume; daca iar stai ca muta(ul) nu ajungem nicaieri...

eu sint o persoana f deschisa dpdv al comunicarii pe teme sexuale, si mi-e usor sa discut si sa explic atit cu sotul meu cit si cu oricine imi cere opinii (fara a intra, desigur, in detalii picante de dragul detaliilor). marturisesc deschis ca am fost deschisa si am incercat toate variantele de sex in 2 (considerind totusi ca 2 sint destui intr-o relatie sexuala) si mi-au placut toate, in mare parte si datorita sotului meu care e foarte atent si grijuliu si cu care comunic f bine si cu si fara cuvinte..asa ca si deschiderea fata de toate pb sexualitatii reprezinta un punct cheie.

prin urmare...daca puteti discuta pb asta cu partenerul, si daca se exclude o pb maedicala a lipsei orgasmului...situatia poate fi remediata.

Mergi la inceput