555-OB-GYN

Raspunsuri - Pagina 71

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luciana12 spune:

Am ajuns cam tarziu la rubrica asta, asa-i?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns epurica spune:

buna la toata lumea
inca de la inceput vreau sa mentionez faptul ca am aceeasi problema pe ca o are si rrodique,cu mici excepti,eu implinesc in nov 26 ani,am intrerupt Diane 35 anul trecut in luna mai,si de atunci menstra mea ma parasit.La recomandarea medicului ginecolog am luat medroxiprogesteron intradevar a aparut menstra dar la fel a si disparut.Dupa aceste pastile m-am ingrasat 20kg,iar din luna dec anu trecut eu nu mai am menstra. Am fost internata in clinica Parhon, unde m-au fost facute toate investigatile pentru depistarea unei asa zise glande.Dar toate analizele mele au iesit bune.Dupa spusele doctorilor NU AM GLANDA.Si ca totul ar porni de la grasime.trebuie sa slabesc.La ecografie am fost anuntata cum ca asi avea un uter mic si anume:32/38.7/23.6mm volum=12cm3.Am inceput o cura drastica de slabire si am reusit sa dau jos aproape 12kg dar menstra tot nu vine.Mentionez ca imi doresc enorm de mult un bb.Ce sa fac?Ajutati-ma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nightwish77 spune:

Buna ziua

Am o intrebare care ma chinuie de cateva zile bune. Acum 5 zile am facut o mare prostie pe care am regretat-o enorm si apoi am luat postinor 2. Mentionez ca alte pilule contraceptive nu iau (m-am oprit acum 4 ani).

Intrebarea mea este urmatoarea: la cat timp dupa ce am luat postinor2 pot incerca sa raman insarcinata (de data asta cu persoana potrivita)? Imi este teama sa nu afecteze cu ceva faptul ca am luat acele pilule.

Va multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Buna seara!
Sunt insarcinata in 28 sapt si la analize mi-a iesit Candida.
Doctorul mi-a recomandat 2 ovule Lomexim la 48 ore distanta.

Intrebarea este : Se pot lua aceste ovule in sarcina ?

Multumesc,
Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gioto spune:

am nascut acum 1 an si 9 luni.am alaptat pina la un an si am inceput sa iau exluton la o luna dupa nastere.in toata aceasta perioada nu am avut decit o singura menstruatie (!!!) acum citeva zile cauzata probabil si de faptul ca de mai bine de o luna nu mai iau anticonceptionale. problema e ca as vrea sa reiau administrarea anticonceptionalelor dar mi-e teama ca iar nu voi avea menstruatie .sa iau alt tip de anticonceptionale?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana2005 spune:

As avea si eu 3 intrebari:
1. Daca eu am grupa B3 rh+, sotul B3 rh- atunci copilul ce grupa ar putea avea?
2. Staphilococul coagulazo negativ este periculos?
3. Daca partnerul are "vuteza mica" a spermatozoizilor,ce sanse sunt sa aiba loc fecundarea daca nu ejaculeaza in interior?

multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Am si eu o intrebare referitoare la DNP. Situatia mea este urmatoarea: UM 29 ianuarie 2005 iar DNP 5 noiembrie 2005.Va prezint si situatia cu ultimele trei rezultate de la eco care imi apar scrise in Fisa Gravidei.
1.Eco 25.05.2005 - LCP=9,75 cm
- DBP=4,2 cm Sarcina in sapt.18, DNP 26.10-01.11

2.Eco 22.06.2005 -DBP=5,2 cm
-LF=3,5 cm Sarcina in sapt. 21/22 DPN 26.10-02.11

3.Eco 20.07.2005 -DBP=6,25 cm
-LF=3,9 cm Sarcina in sapt. 24 DPN 08.11-13.11

Mie mi se pare ca este f mare difernta de la ultimul eco fata de primele doua si m-a pus pe ganduri.Medicul meu ginecolog mi-a zis sa nu-mi fac nici o problema ca totul e in regula ca si fatul are perioade cand este pe o curba ascendenta de dezvoltare dupa care poate sa apara o perioada descendenta. Eu nu ma pot insa linisti si ma gandesc la tot felul de prostii.

Imi poate explica si mie cineva ce se intampla?

Multumesc

Mandy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saftoiu_gina spune:

Tot respectul ptr. Dl. Dr......In urma cu 3 saptamani am avut o sarcina gemelara de 4 saptamani -prima ,extrauterina rezolvata laparoscopic si a doua care s-a oprit din evolutie.A patra zi dupa operatie am inceput sa sangerez negru si cu ceva resturi si apoi rosu,asta timp de 9 zile,s-a oprit si acum a inceput iarasi de 2 zile la fel negru cu resturi (daca ma exprim corect)acum o fi CM? Daca merg la mare pe 5 august am voie sa intru in apa?Pe 10 august merg in statine vreo 5 zile la baile Felix ,am voie sa fac baie baie in piscina cu apa termala?
multumesc pentru raspuns.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaforisch spune:

Draga d-le "nimeni"!
Eu sunt o mamica de 33 ani cu un baietel de 10 ani nascut normal la 37 sapt.apoi la vreo 2 ani ne-am gandit ca i-ar trebui fratior ori surioara dar a intarziat sa apara,acum eu am ciclul regulat la 28-29 zile tine fix 3 zile dar luna aceasta nu am avut ciclu deloc trebuia sa fie cel tarziu pe 19 ultimul a fost pe 22 iunie,am facut testul de sarcina pe 27 iulie si a iesit pozitiv ,au inceput si simptomele,vreau eu sa va indreb:ar fi prea devreme sa urmareasca medicul meu sarcina vreau sa am mare grija de ea !
va multumesc aniticipat Diana Forisch

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns punca1976 spune:

exista un APARAT de masurare a ovulatiei sau este vorba despre testele de fertilitate?? e acelasi lucru?? multumesc.

Mergi la inceput