555-OB-GYN

Raspunsuri - Pagina 133

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ckristina spune:

buna ziua!
pe mine mastita ma duce cat mai curand la o depresie; am nascut in iunie 2007,am alaptat 2 saptamani,dupa care am pierdut laptele, iar pe 13 oct 2007 m am operat prima data de mastita(simptome usoare am avut inca din aug-sept dar le am confundat cu dureri din timpul menstruatiei);in decembrie aveam din nou puroi la san iar in ian mi s a facut inca o incizie(de data asta cu anestezie locala.... care nu a prins si a fost ingrozitor); astazi am din nou puroi la san si peste 2 zile urmeaza sa ma operez din nou...... o fi bine????

www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmine30 spune:

Eu am pierdut 2 sarcini, prima la 5 saptamani avort spontan complet, apoi am ramas insarcinata iar in urmatoarea luna si am pierdut sarcina la 8 saptamani, oprita in evolutie, urmata de chiuretaj. Am facut niste analize si mi-a iesit Ureaplasma Urealyticum prezenta, dar valorile sunt<10000. Stiti ce inseamna asta? Oare poate fi o cauza a pierderii sarcinilor? Ce analize sa mai fac in afara de TORCH, hormonale, genetice? Analizele pt trombofilii ce categorii de analize includ? Va multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Buna ziua!
Sunt insarcinata in 27 saptamani....la 24 saptamani la ecografia de morfologie fetala mi s-a descoperit col scurtat cu OI inchis, doctorul mi-a recomandat repaus la pat. Acum 3 zile am fost iar la doctor si colul e cam in aceeasi stare(ecograful a spus col lung cu OI inchis, insa ginecologul mi-a zis ca tot scurtat e si sa nu exagerez cu plimbarile, sa ma odihnesc cat mai mult).De cand mi s-a descoperit aceasta problema nu am mai facut ..........credeti ca ar fi o problema daca as face dragoste cu sotul meu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Seara buna! Am si eu o intrebare. La o sarcina de 5 saptamani, este indicat sa se faca tratament cu doza unica de Gynofort (5g), 2% crema pentru o candidoza? Doctora a asigurat de 2 ori ca da, dar pe prospect scrie asa "administrarea in timpul sarcinii este recomandata doar daca beneficiul potential matern, justifica riscul potential fetal".
Cum ma sfatuiti ca ar fi bine?
Multumesc frumos!
Ami

Sanatate maxima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

buna seara,am sieu o intrebare poate ma poate ajuta cineva cu un sfat ceva. am fost la dr ieri...si mi-a zis ca sunt insarcinata ,sarcina fiind incipienta am 4-5 saptamani...dar pe reteta de la dr scrie diagnostic: sarcina incipienta si la RP ectopie cervicala...ce este? este grav?

Anca..viitoare mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris210580 spune:

buna.numele meu e cristina si as avea o intrebare.de fapt sunt disperata ca de vreo saptamana mia iesit o intoxicatie.la inceput cateva bubite,am fost la medic si mia recomandat violet gentiana,o crema pt calmarea mancarimilor si diprogenta,dar azi exact la o saptamana in loc sa-mi treaca miau aparut mai rau,aproape pe tot corpul.sunt disperata pt ca doctorul la care am fost a zis ca nu e nici un pericol,sa continui tratamentul ca vor trece.dar e deja o sapatamana si mi se pare mai rau si plus ca ma mananca de mor.
VA ROG DATIMI SI MIE UN SFAT CA SUNT DISPERATA
MULTUMESC
CRIS26 SAPT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns @ur@s spune:

Salutare!

Puteti sa-mi spuneti si mie ceva despre infectia cu leptothrix ? Din cate am citit exista pareri impartite daca este transmisibila sau nu sexual, daca are sau nu efect patologic, etc. Cat de grav este daca in urma unui test Papnicolau a aparut leptothirx-ul si care ar fi tratamentul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nawal spune:

quote:
Originally posted by voicu_bebi

buna seara,am sieu o intrebare poate ma poate ajuta cineva cu un sfat ceva. am fost la dr ieri...si mi-a zis ca sunt insarcinata ,sarcina fiind incipienta am 4-5 saptamani...dar pe reteta de la dr scrie diagnostic: sarcina incipienta si la RP ectopie cervicala...ce este? este grav?

Anca..viitoare mamica



Buna Anca, uite ceva pentru tine. Sper sa iti fie de folos
http://reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment/intreaba_specialistul/detalii.php3?i=5756&cat_id=9
Multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndraZ spune:

buna. numele meu este andra si sunt mamica unei fetite de 8 luni. problema pe care as dori sa o aduc in discutie este referitoare la CM si anticonceptionale. dupa intreruperea alaptarii, am reinceput tratamentul cu anticonceptionale (aceleasi pe care le-am luat ani de-a randul inainte de a hotara ca vreau un copil). in prima luna in care am reinceput tratamentul am avut tulburari digestive, insa am pus totul pe seama reacomodarii organismului cu tratamentul contraceptiv. insa tulburarile digestive au continuat si in cea de a doua luna. pt ca eu sufar de intoleranta de gluten si implicit de colon iritabil, am decis sa opresc brusc tratamentul contraceptiv deoarece din cauza tulburarilor exista o serie de riscuri la care nu doresc sa ma supun. in urma opririi bruste, la cateva zile, a aparut si CM, la 12 zile dupa CM normal. nu stiu ce sa fac. este normal asa ceva? doua CM intr-o luna? eu teoretic acum ar fi trebuit sa fiu in perioada de ovulatie....acum totul se va da peste cap? aceasta sangerare care este acum este CM adevarat?

sper sa ma poata ajuta cineva cu un raspuns.

multumesc anticpat pt raspunsuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bogdanp spune:

buna, sunt Victoria si am 33 de ani.
Am dereglari de ciclu si as dori sa am un copil iar medicul mi-a recomandat niste analize si astea sunt rezultatele:
FSH - 42.05
Prolactina - 167.5
TSH - 4.84
As dori sa stiu si eu mai bine cum se interpreteaza aceste rezultate.
Miii de multumiri!

Mergi la inceput