Mamici si viitoare mamici de gemeni (7)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns msemcu spune:

Flavia , felicitari si sa va dea D-zeu numai bine! Din cate am citit eu fetitele sunt mai rezistente in aceste momente si sper ca D-zeu sa va ajute si sa fie totul in regula! Sunt sigura ca fetitele tale sunt niste luptatoare si o sa fie totul bine!

Multa putere si suntem aici daca te putem ajuta cu ceva!

Mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Flavia felicitari! Sanatate multa fetitelor! Iar tie refacere rapida! Sa ajungeti repede acasa... Astetam sa ne povestesti cat mai repede ce si cum. si ne gandim la tine si la mandrele tale!
(Mihaela mulumim ca ne-ai spus)

mamaana sa treaca supararea ca nu face bine la bb-ei... si ai grija

Veronici imi pare rau pt. bb-le care l-ai pierdut... of... multi de la noi! Sa ai un bb norocos si sanatos!

Theodora si multumim ca esti si tu alaturi de noi... ca avem nevoie de sfaturi si incurjari de la voi, mamicile de gemeni... O sa avem atatea intrebari... acum, ca acum, ca sunt in burtik... dar o sa inceapa distractia dupa ce nastem...

Eu sunt un pic... ingrijorata... dupa ce am citit ca a nascut Flavia ... De asta mi-e cel mai frica... sa nu nasc prea devreme... sa nu fie prea mici... Mai ales ca am mandra... pe care nu prea o sa am cu cine s-o las prea mult timp, daca voi fi nevoita sa stau mai mult in spital. Si pt. ca prin ianuarie o sa am santier in casa... si daca nasc pana termina zugravii... Iar m-au apucat grijile...

si aveti grija de voi si de bb-ei.






Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LEVI spune:

Acum am intrat si eu pe forum si am vazut vestea despre Flavia.
FELICITARI! ITI DORESC SANATATE,ATAT TIE CAT SI BEBELUSELOR SI AVETI INCREDERE CA TOTUL VA FI BINE.
Ce repede se schimba lucrurile!Parca ma apuca fiorii.
Abia astept sa te intorci sa ne povestesti si totul sa treaca cu bine.

Luminita26+ si Daria
http://photos.yahoo.com/luminitaenescu

"Iubeste-ma cand o merit cel mai putin:atunci am nevoie cel mai mult."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenita spune:

FLAVIA , felicitari!
Va doresc multa, multa sanatate, atat tie cat si fetitelor! Sa le ajute Dumnezeu sa treaca peste probleme si sa fie bine. De abia asteptam sa te intorci si sa ne povestesti cum a fost.
Mult curaj, incredere si putere!
Suntem alaturi de tine cu gandul si cu sufletele!

Elenita,31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorelai spune:

veronici, nu stiu ce sa spun. ma doare sufletul pt tine, stiu cum e sa pierzi un bebe. ai grija de tine si de comoara pe care ti-a dat-o DD.

FLAVIA, felicitari pt printese. sa fie sanatoase si sa se faca mari si frumoase.

cum scria sheannamp, prematurii nascuti pina in sapt 32 au, in general, dificultati de respiratie. re rezolva cu timpul si nu e un motiv major de ingrijorare. Maya mea a respirat ok de la inceput dar Livia a fost pe CPAP (respirator) 24 de ore. Livia a fost de atunci un pic mai sensibila dar in afara de asta nu avem nici o urmare a faptului ca a avut probleme de respiratie la nastere.

mari (msemcu) are dreptate. fetele sint mai rezistente ca baietii. sint convinsa ca fetele tale sint niste luptatoare.

elyanne, esti ocupata, nu gluma. stai linistita si ai grija de bebelaci. vin ei cind vor dar e bine sa consideri si situatuia ca vor veni mai devreme decit speri tu. bine e sa stea acolo cit mai mult dar uneori sint nerabdatori. pe mine m-a luat total nepregatita si prin surprindere. nici nu apucasem sa citesc prin carti despre travaliu, contractii, nastere si altele. cind m-au apucat contractiile (sapt 31) l-am trimis pe sot sa aduca cartile sa vad daca durerile mele sint intr-adevar contractii sau nu. despre bagaj de spital, nici nu ma gindisem ce as vrea sa pun in el, nu mai vorbesc sa il pregatesc. ce vreau sa spun e ca trebuie sa fii pregatita, desi poate ti se pare devreme. poate cind gasesc ceva timp va povestesc cum s-au nascut fetele mele.

mari, si eu am avut cerclaj preventiv facut in sapt 14. e o operatie f simpla, se face cu anestezie locala sau generala, nici nu simti ca firul e acolo. eu te sfatuiesc sa il faci, pt linistea ta.

Sheannamp, o de la mine. desi scriu mai rar si aici si la prematuri citesc tot ce scrieti voi. sfaturile tale au fost intotdeauna la locul lor. sanatate puilor tai.

pupici la toate mamicile si gravidutele, aveti grija de voi si de bebelaci.

Lorelai si fetele - Livia si Maya (18 ianuarie 2005)
****pt. poze click pe casuta galbena de mai sus (pagina personala)****

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Theodora spune:

Veronici,nici nu imi pot imagina ce simti...dar iti doresc putere sa treci peste pierderea aceasta groaznica...nu e usor,dar timpul are puteri miraculoase si intr-o zi nu te va mai durea...iti vei aminti,dar nu ve-i mai simti aceeasi durere...

Fetelor,cel mai important e sa nu va stresati...nu lasati nimic si pe nimeni sa va strice echilibrul...
Eu,gravida fiind,am fost inconjurata de zeci de probleme,lumea din jur,rude adica si citim soacra si cumnata,aproape m-au facut nesimtita pt ca refuz sa ma supar si sa imi pese de problemele sotului meu...dar eu aveam doi gandaci in burta si nici o problema nu era mai importanta...asta fara sa insemne ca nu mi-am sprijinit sotul...voi sunteti noi,fetele vechi stiu cate putin din istoria mea...am reusit sa gasesc un echilibru si am nascut de nevoie pt ca aveam tensiune mare,am nascut deci cu cezariana la 36 saptamani doi copii sanatosi Yannis 2405 gr si Alexandros 3030gr...Am avut greutati,dar greutatile sunt facute pt a ne face mai puternici...

Hai sa las filosofia,ca am si gemenii in cap acum,nu o sa fie greu,nu va speriati,veti gasi si solutii si resurse si va ve-ti descurca mai bine decat o mama cu unul singur...
Va pup si noapte linistita!


Happy 2 be back! POZE IN ALBUM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheannamp spune:

Asa e Theodora!
Mamicile de gemeni sunt cele mai norocoase si mai fericite (numai vorbesc despre cele de tripleti)!
Atat de multe sunt satisfactiile incat greutatile nu se mai vad. E minunat cand ii tii pe amandoi in brate si se uita la tine cu ochisorii lor scumpi si iti zambesc, te simti cea mai iubita femeie din lume!
Apoi, e induiosator cand vezi cum se ating unul pe altul, cum se cauta cu manutele, cum isi zambesc!
Ieri am iesit cu sotul meu si cu ei in marsupii in parc! Toata lumea se oprea sa se uite si ZAMBEA! Minunatii mei baieti aduc zambet si bucurie pe fata oamenilor!
E greu drumul dar ce roade te asteapta la sfarsit!

Multumesc Lorelai, vorbele tale ma onoreaza! Incerc si eu sa dau mai departe putin din binefacerile pe care le-am primit de la Dumnezeu!

Sau taci sau zi ceva mai bun decat tacerea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angi_gemeni spune:

Fete dragi, mamici de gemeni,
dati-mi, va rog, si mie, un ragaz sa va cunosc pe toate. Pe Theo o stiu cel mai bine, pentru ca noi suntem mai "batrane" pe forum si ne cunoastem d ecand aveam gemeneii micuti, de cateva luni.
Nu am timp nici sa rasuflu, copiii pe de-o parte imi ocupa marea majoritate a timpului, pe de alta parte, serviciul, problemele casei... Nu am timp sa intru pe forum, promit insa sa fiu mai activa si sa ne cunoastem mai bine.
Eu un singur sfat am sa va dau celo care deja aveti gemeni , dar mai ales celor care urmeaza sa nasca gemeni : nu faceti singure nimic! Cereti ajutor, chiar daca nu aveti nevoie. Eu am facut marea greseala sa le fac de una singura pe toate, sa nu-i implic pe toti in cresterea si educarea copiilor mei si cand am avut nevoie de ajutor mi s-a intors spatele. Singurii care ma ajuta sunt ai mei si femeia care sta cu copiii. Sotul este multa vreme plecat de acasa si i se pare, cateva saptamani pe an cat sta acasa, ca este un rai sa stai cu copiii, sa faci piata, sa ii duci la doctor, la gradinita, la teatru, la sport s.a.m.d. Soacra mea 2 bani nu da pe noi (nu a dat niciodata!!!), ba mai mult ne critica in stanga si-n dreapta ca se cheltuie multi bani. De aceea, daca aveti asemenea specimene de soacre in jur, luati-o cu voi la cumparaturi! Sau trimiteti-o singura, doar cu lista cu ce va trebuie!
Aveti grija de voi si menajati-va, pentru ca gemenii de voi au nevoie!!!
Va pup si promit sa revin.


Andrei: <a href="http://www.baby-gaga.com/"><img src="http://tickers.baby-gaga.com/t/dogdogabu20020208_-8_Andrei-Ioan.png" alt="baby" border="0" /></a>

Andreea: <a href="http://www.baby-gaga.com/"><img src="http://tickers.baby-gaga.com/t/foxfoxard20020208_-8_Andreea-Maria.png" alt="baby" border="0" /></a>

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellatgv spune:

Dragi mamici de gemeni si tripleti, bine v-am gasit. Am intrat pe listuta voastra pentru a va cere sa ajutati o mamica de tripleti (fetite)care are o situatie financiara precara (inca e studenta iar atatl abia acum a plecat la munca peste hotare). Poate ati vazut joi la antena 1 cazul ei - Iulia o cheama si sta in Prahova la socrii. I-ar trebui patut, carut, bani pentru un laptic special pt. prematuri, orice.... Stiu ca a primit mai multe pachete cu hainute, dar are nevoie de multe alte lucruri. Daca doriti sa o ajutati, va rog sa ma contactati pe mail (elena1diaconescu@yahoo.com) si va dau adresa si nr ei de tel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LEVI spune:

Azi am reusit sa ma adun dupa vestea nasterii Flaviei ,am scos geanta de voiaj si am inceput sa pun acolo cateva lucruri necesare la spital.Daca Doamne fereste se intampla mai devreme,macar sa nu fiu luata asa ca din oala si sa ma trezesc acolo si fara strictul necesar.
Mai am pana sa fie gata geanta,dar macar am facut primul pas.Saptamana viitoare am de gand sa merg la cumparatuiri special pt asta.Intre timp ma mai uit pe forum pe listele facute de alte mamici,sa ma pun la curent cu ceea ce mai trebuie.
Multumiri mamicilor de gemeni care isi mai gasesc timp sa intre aici si sa ne mai dea sfaturi.Avem mare nevoie de ele.

Luminita26+ si Daria
http://photos.yahoo.com/luminitaenescu

"Iubeste-ma cand o merit cel mai putin:atunci am nevoie cel mai mult."

Mergi la inceput