Parinti cu copii de SD 8

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Crisa-77 spune:

Da,Paula,aici trebuie sa te bucuri.Iar noi sa plangem.

Krys si Andrei-Bogdan(23.03.2005)

"Sa fii vesel tuturor si nimeni sa nu vada ca si fulgii de nea sunt
lespezi de mormant."(Goethe)

http://community.webshots.com/user/krysadi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Dar nu este admisibil ca dupa ce faci o fac., peste 5 ani de rezidentiat, examene cu caru sa nu ai un loc de munca si doctori sa nu fie prin spitale. Nu este admis ca un dr. sa mearga sa vanda medicamente ca sa aiba un serviciu.
Poate macar legile europene ne vor impune sa fim mai oameni si sa avem mai multe servicii de calitate si prin spitale.





Paula & Alexa(13.12.2003) & Paul(03.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeleanu spune:

ne povestiti si noua cum a fost vineri?va rugammm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Ne-am intalnit, ne-am prezentata in mare povestea, copilul..Apoi au inceput cu ce face asociatia, cu ce am putea contribui....si ne-am dat sarcini sa ne facem tema pana maine de a veni cu idei, propuneri de a merge cu succes si Asociatia SD. Acum sa vedem ce va fi. Sunt 3 tatici care ...nu poat sa spun ca as rade dar sper sa fie de bine.
Acum asteptam sa ne vedem maine sa vorbim si sa discutam ce si cum.
In rest nimic. A...Din partea lui Eugen(Caritas) ne ofera copiilor cateva sedinte de terapie, acum sa vedem cand si in ce vor consta. Si ne-am dat o noua intalnire la sfarsit de nov. cu Caritasul. In rest ca intr-o emisiune tv de la un post de televiziune ..toti vorbeau , nimeni nu asculta si copiii alergau.



Paula & Alexa(13.12.2003) & Paul(03.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lili_kiloms spune:

Eu ce sa va mai spun ca doctori din zona mea .. nu stiu nimik nu stiu ce sa recomande .. nu stiu ce trebuie facut dupa ce afli .. :( asa ceva nu se poate .. Tara lui Papura Voda .. in rest .. am gasit noi analizele acelea care trebuie facute imediat dupa ce afli pe net .. erau intr-una articol de la o revista .

http://new.photos.yahoo.com/lili_kiloms/album/576460762332135963#page1 - Aici poze cu Zuzu al meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeleanu spune:

tare m-as fi bucurat sa pot veni si eu cu cristi..insa,operatia m-a tinut pe loc.mi-ar fi placut sa ne intalnim,sa va cunosc pe toti si sa pup toti prichindeii vostrii pe care imi vine sa ii mananc uitandu-ma la pozele lor.dar asta e.poate data viitoare voi participa si eu cu bb meu.va sarut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Foarte frumoase poze cu ZUZU!


Sa va traiasca.



Paula & Alexa(13.12.2003) & Paul(03.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amabella spune:

Fetelor, as vrea sa va intreb ceva. Sper sa ma puteti ajuta. Eu am un baietel de 4 luni, care s-a nascut cu apgar 10, iar in cursul sarcinii am facut cariotip fetal prin amniocenteza, deoarece am avut un TT cu risc crescut de Down. A iesit ca nu are nimic copilul. Dupa ce s-a nascut, l-au vazut 5 pediatri (dupa cel din maternitate, care ne-a zis ca e perfect, am facut "interviu" acasa, ca sa ne alegem un pediatru pentru el). Toti 5 au zis ca e absolut in regula din toate punctele de vedere. Toate bune si frumoase pana alaltaieri, cand eu am descoperit pe manuta lui stanga o linie simiana, adica o singura linie transversala in loc de 2. Din cate am citit eu, de multe ori aceasta linie simiana se asociaza cu SD. Ok, am citit ca exista si 3% oameni normali care au asa ceva.
Intrebarea, de fapt intrebarile mele:
- SD se observa neaparat de la nastere? (Am vazut ca exista printre voi o mama careia i s-a spus ca puiul ei e absolut normal si a aflat abia la 2 luni ca are SD)
- Eu nu mai vad alte semne de SD la Rares al meu, oare linia asta sa insemne ceva rau?
- Copilasii vostri au asa ceva?
- Voi cum v-ati dat seama ca are SD? Vi s-a spus la maternitate?
- Cam ce evolutie aveau puiutzii vostri la 4 luni? Pot sa imi dau seama de ceva in neregula singura?

Eu nu i-as face din nou cariotipul, deoarece asteptarea rezultatului ma omoara psihic (stiu cum a fost in timpul sarcinii) si mi s-a spus ca daca l-am facut in timpul sarcinii, nu are rost sa il fac din nou, ca va iesi la fel - copil fara SD. Dar stiu si eu? Asa cum spuneati si voi, medicii sunt lasi. Bine, e posibil sa fiu eu paranoica, dar CE ESTE LINIA ASTA???

Va rog mult, ajutati-ma cu niste raspunsuri ca simt ca innebunesc!!!

luiza de mic si iubit si Rares (3 iulie 2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/luizapadiu/my_photos
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/3;10501;117;1;1/c/71/t/60/s/77/k/f60b/weight.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeleanu spune:

AMABELLA,sunt si oamneni care nu au sd si au decat o singura linie in palma.din pct meu de vedere,nu te mai stresa.m-am uitat si la pozele lui,este un scump si un frumos,si nu pot spune ca seamana cu cristi al meu,stii bine ca ei au un aspect un pic deosebit.la varsta lui,nu mai stiu ce facea cristi,sincera sa fiu,insa iti spun ca eu nu cred ca are.desigur ,nu sunt doctor.pentru linistea ta eu te sfatuiesc sa mergi cu el la un control undeva,la genetica.decat ti-l vor vedea si iti vor spune imediat.daca esti din bucuresti,poate te vor indruma fetele de pe forum unde sa te duci daca vrei.eu te pot indruma unde am fost eu.laIOMC,dr tomescu.si mie mi s-a spus din maternitate ca s-ar putea sa aiba.ar fi trebuit sa iti spuna si tie daca era suspect.va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vali 64 spune:

AMABELA m-am uitat la pozele micutului tau si cred ca-ti faci griji inutil. Nu sunt medic dar am citit ca se spune caci cine a vazut un copil cu Sd i-a vazut pe toti, adica au niste trasaturi specifice care pot fi recunoscute cu usurinta.Daca mai multi medici l-au vazut si ti-au spus sa fii linistita inseamna ca totul este bine.
Pentru linia din palma eu zic sa nu o bagi in seama fiindca daca era SD ai fi aflat deja. Poate un specialist in chiromantie....

Mergi la inceput