John Travolta iubeste un barbat

John Travolta iubeste un barbat | Autor: Karina

Link direct la acest mesaj

Imi placea tare de el. Pacat

John Travolta iubeste un barbat

Nu cu mult timp in urma, actorul hollywoodian John Travolta se lauda in fata bunilor sai prieteni Tom Hanks si Sally Field ca, de-a lungul timpului, i s-au ascutit extraordinar simturile astfel incat stie cu exactitate cand obiectivele paparazzilor sunt indreptate catre el. Ironia sortii a facut insa ca la nici cateva zile dupa aceea, actorul in varsta de 52 de ani sa fie "surprins" in timp ce saruta tandru un barbat pe scarile avionului sau privat. Ziarul britanic "Daily Mail" scrie ca pana la recentele imagini nu a existat nici o dovada clara a homosexualitatii lui Travolta, ci doar barfe pe platourile de filmare sau in afara acestora. Se pare ca Travolta a dorit ca orientarea sa sexuala sa ramana secreta, temandu-se ca acest lucru i-ar putea periclita pozitia influenta de la Hollywood. Si intr-adevar, unul dintre cei mai importanti directori de casting din Los Angeles este de parere ca fotografiile cu pricina sunt un "dezastru absolut" pentru actor. Dar vor putea oare aceste fotografii sa demonstreze ca unul dintre cei mai seducatori actori de la Hollywood, care a trecut vreme de 20 de ani drept un familist adevarat (tata a doi copii), are o slabiciune pronuntata pentru barbati?


Jennifer Lopez nu-l vrea ca partener
Oricum ar fi, ultima perioada a fost una deosebit de neagra pentru celebrul actor. Conform unor surse hollywoodiene, Jennifer Lopez, cea care ar urma sa-i fie partenera in noul "Dallas", a refuzat recent rolul lui Sue Ellen pe motiv ca Travolta nu este suficient de "macho" pentru a fi JR Ewing. Si ca si cum toate astea nu ar fi fost de ajuns, zvonurilor conform carora mariajul sau cu actrita Kelly Preston ar fi fost aranjat din umbra de Biserica Scientologica, al carui discipol de frunte este, sunt din ce in ce mai numeroase.


Povesti din trecut
Avand in vedere toata aceasta succesiune de evenimente negative, echipa de PR a lui Travolta s-a adunat de urgenta la sediul influentei Agentii William Morris din Beverly Hills intr-o incercare disperata de a mai salva ceva din cariera actorului. Intrunirea de taina din Beverly Hills a avut loc dupa ce Travolta a fost fotografiat pupandu-se cu barbatul neidentificat pe cand se pregatea sa urce la bordul avionului sau privat, un Boeing 707, pentru a zbura in Canada unde filmeaza pentru pelicula "Hairspray", in care, culmea!, interpreteaza rolul unei femei (Edna Turnblad). Fotografia cu pricina a relansat practic intrebarea "este sau nu este Travolta homosexual?", care a mai fost pusa si in urma cu cinci ani cand un barbat a povestit cum a incercat actorul sa agate un important om de afaceri intr-un club exclusivist. Mai mult decat atat, sunt informatii conform carora Travolta ar figura drept fost homosexual in arhivele Bisericii Scientologice, cu mentiunea ca a reusit sa invinga aceasta "boala" datorita credintei si apartenentei sale religioase.

Chiar si prestigioasa revista "Time" publica in 1990 afirmatiile facute de Richard Aznaran, insarcinatul cu asigurarea protectiei Bisericii Scientologice, conform carora liderul acestei secte, David Miscavige, glumea adesea pe seama comportamentului "homosexual promiscuu" al lui Travolta. Declaratiile lui Aznaran veneau la cateva luni dupa ce Travolta fusese subiectul unor dezvaluiri facute de mai multe tabloide americane care ar fi descoperit ca celebrul actor avea, de mai bine de doi ani, o relatie amoroasa cu Paul Barresi, un porno star al filmelor cu homosexuali.


Partenerele de viata
La nici cateva zile dupa ce Barresi a dezvaluit presei de scandal ca s-a iubit cu Travolta, acesta din urma, care avea pe atunci 37 de ani si era burlac, a anuntat subit ca s-a logodit cu actrita Kelly Preston, care ii fusese partenera, in 1989, in comedia "The Experts".

Cei doi si-au unit ulterior destinele de doua ori - prima data in cadrul unei ceremonii organizate de Biserica Scientologica la Paris in septembrie 1991, dar aceasta casatorie nu a fost recunoscuta de catre autoritatile americane, motiv pentru care au fost nevoiti sa-si spuna din nou "da", o saptamana mai tarziu, in Florida. Ei au impreuna doi copii, Jett, 14 ani, si o fetita Ella, in varsta de sase ani.

Pana la mariajul cu Kelly Preston, singura legatura serioasa a lui Travolta cu o femeie s-a produs, conform presei americane, undeva la mijlocul anilor '70, partenera fiindu-i atunci actrita Diana Hyland, cu 18 ani mai in varsta decat el. Cei doi s-au cunoscut in timpul filmarilor pentru un film de televiziune si s-au mutat impreuna la scurt timp dupa aceea. La nici un an de la debutul relatiei lor, Diana a murit de cancer la san.

Oricare ar fi orientarea sexuala a lui Travolta, pana una-alta, sotia sa Kelly Preston, si ea membra veche a Bisericii Scientologice, pare hotarata sa ramana alaturi de celebrul sau sot, mai ales ca acesta detine in clipa de fata un rang important in cadrul sectei, mai avand doar un singur nivel de parcurs pana la forurile supreme.

Camelia CIOBANU

sursa: www.ziua.ro/display.php?id=207091&data=2006-09-13

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

Mdaaa,domle, acu mi se confirma mie dubiileGropitza aia din barbie mereu mi s-a parut suspecta, si nici prea "macho" nu-l vedeam..
Eu m-am amarat cand am aflat de George Michael...

V

“In curand, de cate ori am sa deschid gura in public, nici pe mine n-o sa pot sa ma mai cred.” – Gabriel Liiceanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crista-s spune:

Hai mai ca si bunicul meu avea gropita in barbie si nu iubea nici un barbat . Cica aia inseamna ca e mai laudaros din fire

Cristina


"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sheherezada spune:

Si ce daca e homosexual?Mie tot imi place cum joaca asa cum mi-a placut si de muzica lui Freddy Mercury.Poate cineva sa nege vocea lui Freddy sau unicitatea lui numai pentru ca era homosexual?

"Nu exista culmi de neatins ci numai aripe prea scurte"

sheherezada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

cum adica ,,si ce daca e homosexual"?
aveam si noi oaresce sperante la el si acum le vedem spulberate.
ce treaba avem noi cu rolurile lui si vocea lui Freddy Mercury?

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana






Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sheherezada spune:

Pai ...oricum erau spulberate ca este insurat!

"Nu exista culmi de neatins ci numai aripe prea scurte"

sheherezada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

ei ,ne gandeam si noi ca nu e fericit in casnicie si poate,poate.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana






Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sheherezada spune:

Era un banc cu ...poate,poate dar din pacate nu-l pot spune aici ca poate,poate iau o bila neagra!

"Nu exista culmi de neatins ci numai aripe prea scurte"

sheherezada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Pai orice barbat iubeste un barbat - adicape el insusi.

Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002
Cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle7 spune:

ce prostii mai scriu si astia. am vazut pozele. e vorba de niste scene dintr-un fim
Numai Tom Cruise e gay mai, nu si travolta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

quote:
Originally posted by michelle7

ce prostii mai scriu si astia. am vazut pozele. e vorba de niste scene dintr-un fim
Numai Tom Cruise e gay mai, nu si travolta

Michelle





Cu mult drag, Nana.
Fotografii nunta!

Pentru Barbye-una dintre noi, Trebuie sa ajuti!!!
"Pentru a avea mai mult decit ai obtinut trebuie sa devii mai mult decit esti. Daca nu te schimbi vei avea intotdeauna ceea ce ai obtinut."

Mergi la inceput