Sa testam creme de zi - experiente impartasite

Raspunsuri - Pagina 59

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns astrojunkie spune:

Citat:
citat din mesajul lui pearl84

In urma citirii si recitirii subiectului, mi-am facut o lista in agenda cu cele mai bine cotate creme.Apoi am mai dat cautari si pe alte siteuri..rezultatul e ca mi-am luat o crema Estee Lauder Day Wear Plus cu spf 15 pt ten mixt/normal.
Tenul meu numai normal nu e...e uscat ca o hartie si totusi am cosuri..crema asta hidrateaza bine, si pana acuma nu mi-a inrautatit conditia cu cosurile.
Mie imi placea avene clean AC, dar aia nu are spf si aici e musai sa aiba cremele si asa ceva, mai ales vara la 60 de grade...

Pearl

Toata lumea stie exact ce trebuie sa faci cu viata ta, dar nu are nici o idee ce trebuia sa faca cu propria-i viata.


Pearl, si eu am aceeasi problema, ma inteleg bine cu Roc din gama Purif-Ac, este o crema puternic hidratanta pentru tenul cu probleme care este in tratament, si nu iti inrautateste problema cu cosurile. Iar acum am descoperit Clinique Comfort on call, mi se pare foarte in regula. Sigura problema e ca nu au SPF, insa eu folosesc un fond de ten cu spf...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

mi-am luat citeva creme din gama profesionala Guinot

"Pleine Vie - Skin Cell Supplement Cream" si "Longue Vie Yeux - Eye Lifting Cream" plus un demachiant crema absolut fantastic

Preturile sint oribile...(noroc de discount) insa calitatea e peste asteptari. Aceste produse sint folosite la salonul unde ma duc pentru "facials"...am avut multe tratamente cu ele de aceea m-au convins

am mai avut Cellcosmet inainte care mi-a placut extrem de mult: "Cellular day cream with bio integral stabilised cells" - face pielea luminoasa si intinsa ca la 20 ani
pretul de asemenea ceva inuman, l-am luat de pe e-bay mai ieftin

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dance, sing, floss, travel...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Desi nu am ajuns sa am o crema "de suflet" , adica una de care sa fiu super multumita, sfatul meu ar fi sa mergeti pe gamele de dermato-cosmetice in defavoarea firmelor gen Garnier, Nivea, L'oreal, etc.

Si, sa incercati cat mai multe, pana gasiti ceva potrivit. Cereti la farmacii mostre, firmele producatoare trimit si f multe mostre, desi vanzatoarele nu le ofera mai niciodata...

Pretul mare nu e neaparat un indicativ al calitatii sau al faptului ca va prieste. De ex, am avut 2 creme de la firma mentionata de Allure - Guinot si desi am platit peste 150$ pentru ele, una a fost apa de ploaie, cealalta s-a dovedit a fi iritanta ... Evident, depinde si de materialul clientului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

n-a zis nimeni ca pretul da calitatea...
daca e sa vorbim de creme favorite, Gerovitalul ala H3 original care nici nu mai exista, pt mine e nr 1.
dar reteta s-a schimbat...nu mai e ce-a fost.

e adevarat ca nu toate cremele din gama Guinot m-au satisfacut..eu am luat ce stiam ca imi prieste si ce incercasem inainte

din Cellcosmet, tot ce-am incercat mi-a placut dar e peste bugetul meu sa folosesc numai gama asta...de obicei le includ la capitolul "rasfaturi"

iar de iritat, m-am iritat si eu si de la creme ieftine si de la cele scumpe...depinde de pielea fiecaruia

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dance, sing, floss, travel...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

A incercat cineva crema de la Granier pt. ochii cu roll-on?
Mi-a spus o prietena care lucreaza la B7B la cosmetice ca e f. buna si as vrea sa-i iau mamei de Craciun.
I-am mai luat o data un Loreal care era ca naiba...

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

***Fur is for petting**

http://accesoriisihaine.blogspot.com/

http://www.flickr.com/photos/greecky/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

mie, sistemul asta cu roll-on mi se pare ca are avantaje si dezavantaje...cind il folosesti ar trebui sa fie pielea dezinfectata complet altfel microbii se aduna pe biluta si intra in crema

in rest, Garnier face creme bunicele
L'oreal m-a dezamagit si pe mine de multe ori, nu cred ca mai cumpar vreodata

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dance, sing, floss, travel...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo30967 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Allure

daca e sa vorbim de creme favorite, Gerovitalul ala H3 original care nici nu mai exista, pt mine e nr 1.
dar reteta s-a schimbat...nu mai e ce-a fost.


PENTRU ALLURE SI FANELE GEROVITAL H3 ! DE CE NU MAI E CE-A FOST ...si nu va mai fi ...desi acum as avea nevoie de ea mai mult ca niciodata. (in formula originala ca am 42 de ani!)


În 1966 Prof. Dr. Ana Aslan înregistra patentul pentru Gerovital H3ca parte dintr-un program geriatric complet gândit sa se ocupe de toate aspectele vietii unui om care nu vrea sa-si arate varsta odat#259; cu trecerea timpului. Programul acoperea zonele de sanatate frumusete tonus psihic #351;i era o combinatie de reguli de viata si de tratamente pentru compensarea lipsurilor fiziologice care vin odat#259; cu vârsta.

Crema Gerovital H3 este un astfel de tratament. Ea a fost gandita de Prof. Dr. Ana Aslan sa compenseze modul greoi în care functioneaza pielea in general dupa 40 de ani. Principiul simplu de la baza inventiei a fost sa furnizeze pielii acele componente si sa impulsioneze acele procese prin care pielea matura sa functioneze aproape ca o piele tanara.

Gerovital H3 s-a produs prima oara în 1967 la Farmec Cluj dupa o serie de experimente conduse de Prof. Dr. Ana Aslan în laboratoarele fabricii. Era vorba despre duetul crema de zi hidratanta si crema de noapte nutritive aplicabile pe pielea care începe sa arate semnele îmbatranirii in jurul varstei de 40 de ani.
De atunci productia nu a fost întrerupta niciodata la Farmec iar produsul a evoluat fata de 1967. D-na Mariana Schenker cercetator principal la Farmec:
„Gerovital H3 este o inventie extraordinara in domeniul cremelor anti-rid. Conceptia de la baza ei isi pastreaza originalitatea la 40 de ani dupa patent. in acelasi timp nu putem sa ignoram faptul ca in acesti 40 de ani au aparut unghiuri noi de intelegere a comportamentului pielii mature si ingrediente mai eficace care pot sa duca mai departe performanta GH3-ului original. De aceea în calitate de custode ai marcii doamnei Aslan am considerat de datoria noastra sa nu lasam GH3-ul prizonier al timpului în care a fost inventat chiar daca cu genialitate”.

Prima modificare adusa gamei Gerovital H3 a fost una oarecum impusa. Principalul agent „anti-age” al cremei (procaina) a fost interzis la nivel international în 1996. În aceste conditii Farmec Cluj a regandit formularea cremelor introducand singurul derivat al procainei (PABA) acceptat international alaturi de alte principii active astfel încat performanta cremei sa nu fie afectata ci dusa mai departe.

O alta modificare este cladirea unei game în jurul cremelor de baza „Ochii sunt prima zona a fetei supusa imbatranirii si pielea din aceasta zona are niste nevoi particulare. De aceea este normal ca un anti-rid sa aiba o varianta pentru ochi. Acesta este practic primul anti-rid folosit de o femeie. Atunci am conceput Gerovital H3 antirid pentru ochi pornind de la conceptul clasic Gerovital H3.” Farmec Cluj a mai adaugat gamei demachiantul zilnic si tratamentul saptamanal compus din masca de fata Gerovital H3 si gommage-ul Gerovital H3 care dau pielii ocazia sa absoarba complexul anti-imbatranire mai mult decat la orice aplicare zilnica.

Cea mai notabila modificare insa este alaturarea unui nou duet GH3 pentru fata (zi+noapte) duetului clasic al Anei Aslan. „Doamna Aslan a conceput o crema aplicabila de la varsta de 40 de ani cand problemele imbatranirii se simt deja. Era atat de bine facuta pentru pielea de 40 de ani incat era inacceptabila pentru pielea de 30 de ani cand se poate incepe prevenirea. Cum o buna solutie de reparare inseamna si o buna solutie de prevenire ni s-a parut normal sa facem ceva pentru ca aceeasi crema sa fie acceptata si ca tratament preventiv. Acesta este Gerovital H3 Lift. Este in aceeasi masura o crema pentru piele matura si o crema pentru pielea care se pregateste sa amane imbatranirea. În plus noi i-am mai adaugat si un eficace ingredient de Lifting care completeaza actiunea celorlalte ingrediente”.
Testele clinice arata ca dupa 28 de zile de utilizare a GH3 Lift ridurile sunt mai netede cu pana la 84,2% iar pielea mai supla cu 94,74%.
„Cu toate modificarile aduse GH3-ului din 1967 de cand il producem la Farmec - si mai ales cu GH3 Lift - am incredere ca Gerovital H3 este astazi asa cum Ana Aslan si-ar fi dorit.”

Dupa zeci de ani de faima extraordinara fara sustinere publicitara Gerovital H3 are prima campanie de comunicare cu spot TV reclame pentru revista si materiale la punctul de vanzare sub un singur concept. Farmec Cluj a realizat aceasta campanie împreuna cu Next Advertisingiar conceptul este „Amana intalnirea cu batranetea”.



Compania Farmec Cluj a înregistrat în 2005 o cifra de afaceri de 17 milioane de euro si estimeaza o majorare cu 10% a cifrei de afaceri in 2006.
În present circa 20% din productie este destinata exportului în tari de pe toate continentele lumii.
Farmec Cluj este proprietar al marcii Gerovital H3 Prof. Dr. Ana Aslan conform actului de cesiune nr.132 din data de 21.02.1992

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancakarina spune:

Produse cosmetice bio Logona a folosit cineva?am auzit ca au creme foarte bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aldine spune:

mie imi place ca atunci cand folosesc o crema sa stiu cat mai multe despre ingredientii ei, sa fie de ultima generatie si sa acopere nevoile mele si astfel am ajuns la gama IVATHERM. Stiti ca acum la moda este folosirea viniferolului? Ingredient ce se gaseste in gama antirid de la IVATHERM, adica in crema antirid si in anticearcan. Eu zic ca merita sa le incercati,mai ales ca au si preturi ompetitive si sunt cu apa termala de la noi.Eu sunt mai nationalista si voi folosi doar IVATHERM, pentru ca este o gama forte buna si este si romaneasca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

salut
sunt prea multe pagini in urma si nu le pot citi sa vad daca a mai zis si altcineva de crema pe care o folosesc si eu.

Aceasta crema de la l'occitaine este fina si hranitoare si foarte buna
o recomand cu drag

---------------------------------------

www.razvan-zainescu.eu/home/" target="_blank">SMS pentru o viata!

---------------------------------------
Marina & ANA SOFIA 05.08.08

Mami Marina - Gospodina

Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput