Sa testam creme de zi - experiente impartasite

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ira spune:

quote:
Originally posted by ile77

Mi-a zis cineva ca foloseste cu succes impotriva ridurilor(mai ales celor sub ochi) cremå impotriva hemoroizilor.
A mai auzit cineva ?
Ca sa ma conving am dat un search pe google si am citit pina m-am convins ca ar fi o solutie.
Aici niste link-uri pt cine e interesat

http://www.ananova.com/news/story/sm_1313547.html?menu=news.quirkies
http://www.prep-h.com/story.html
http://www.healthboards.com/boards/archive/index.php/t-20210.html

Ce pårere aveti?

Ile si Vivian (07.03.2006)



E o solutie ieftina, pentru ca acea crema reface tesuturile, le regenereaza. Am intalnit cateva canadience care fac asta, pentru ca lor nu prea le pasa in general de firme si de creme renumite... Culmea e ca ele au tenul mult mai intinerit decat noi, asta se remarca comparand generatiile 40-50. Bine, poate ca se datoreaza si alimentatiei mai bune + lipsei de stress.

Eu folosesc acum Neutrogena antirid. Nu numai ca mi-a ingrijit fatza, dar mi-a si estompat ridurile, efectiv tenul meu a intinerit cu 2-3 ani in cateva zile. Trebuie cumparata cea de noapte, si dupa curatare, tonificare si aplicare, mers direct la culcare. Ridurile acelea de incruntare dintre ochi mi-au disparut, ca si cele din jurul gurii, de prea mult ras.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela achim spune:

Sint foarte incantata de cremele de la firma HEMEL,sint naturale pe baza de miere de albine si propolis,nu contin apa si se aplica pe pielea umeda...
Le-am povestit si prietenelor mele de aceasta noua descoperire si acum folosesc si ele aceste creme....

ADELA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

eu folosesc crema cu spirulina de la herbagen. mi se pare foarte buna, trebuie sa dai f. putina, nu e grasa, se absoarbe repede si e foarte convenabila la pret, mai ales ca e mult mai mare ca alte creme.

cat despre crema contra hemoroizilor, mi-am adus aminte ca am vazut mai demult un serial, cred ca "Fotomodele" se numea si avea in distributie pe Linda Gray...in film era o fatuca, fotomodel, care cam pierdea noptile si le tragea si la masea, asa ca dimineata, la sedinta de foto, avea cercane si pungi sub ochi. ca sa-i dispara, tipa se dadea cu crema contra hemoroizilor...la vremea aia am crezut ca e o gluma proasta, dar vad ca au mai auzit si altii de treaba asta...

ariel
http://community.webshots.com/user/alinapaveliuc
http://community.webshots.com/user/alinapaveliuc1
http://community.webshots.com/user/alinapaveliuc2
http://community.webshots.com/user/alinapevliuc3
http://community.webshots.com/user/alinapaveliuc4


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Am folosit multa vreme crema superhidratanta cu filtru UV din gama H3 Gerovital, dar acum a disparut cu totul. De vreo luna de zile folosesc Aslavital cu argila speciala si imi prieste de minune. De noapte folosesc de foarte putina vreme, m-a convins o prietena sa-mi iau de la Refan si chiar imi face bine, dimineata am tenul foarte fin, parca tocmai am facut o exfoliere.

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teolina spune:

Ellinia, s-a relansat gama Gerovital H3, au schimbat ambalajul, cred ca din cauza asta nu o mai gaseai. Parca se numeste la fel si acum. Ma uit in pliant (acasa, nu il la mine) si iti zic daca vrei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Georgia2 spune:

Allure - mi-am luat si eu Proactiv de curind si vreau sa te intreb daca tu mai foloseai si o alta crema de fata in acelasi timp. Eu am gelul de curata fata, tonerul si crema, dar dupa ce ma dau cu crema parca as mai avea nevoie de o crema mai grasa pe fata. Mai ales iarna. Asta inainte sa ies afara, seara sunt OK folosind numai produsele de la Proactiv.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maxinne spune:

buna fetele a folosit cineva strivectrin de la butyshop? pe mine ma tenteaza un tratament antirid mai intensiv mai ales pentru zona din jurul gurii, asa zisele riduri de expresie - (am 31.)ca si crema de zi sunt multumita de vichy termal fix2- am tenul uscat- si asta este crema cu care daca ma dau dimineata imi simt tenul ok pana seara.am mai incercat boots nu mi-au spus..nimic, imi mai place de la Botega verde,parca, din farmacii o crema cu complex de vitamine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ile77 spune:

Ira, eu de ceva vreme am renuntat sa mai dau bani grei pe creme scumpe.Asta si datorita faptului ca in ziarele norvegiene se face reclama proasta cremelor scumpe, si mereu citesc ca o creme f scumpå nu este cu nimik mai buna decit una ieftina.
Apoi am citit ce zicea un ex supermodel norvegian, si anume ca ea a incercat cam tot ce se gaseste pe piata si poate spune ca 95%din cremele existente pe piata sint apa de ploaie.

Insa daca tu zici ca Neutrogen antirid functioneaza, atunci treb sa fie adevarat.
Eu chiar sper sa gasesc o crema care sa imi reduca ridurile de sub ochi, adica sub un ochi am talpa gistei.(parca asa se numeste)

Ile si Vivian (07.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alebazi spune:

Fetelor, sa va spun ce am patit azi dimineata.
Eu folosesc crema EUCERIN de care sunt foarte multumita. Acum, mai am de dat o data sau de doua ori din ea (astept sa iau banii sa-mi cumpar alta) si aseara ce mi-am zis eu: "hai sa incep crema de la AVON", nu stiu cum se cheama, stiu ca e din gama ANEW pentru fermitate.
De dimineata cand m-am privit in oglinda eram plina de pete mari rosii, parca sudasem. Eu m-am trezit azi-nopate si-mi ardea fata si gatul, dar mi-am zis ca e din cauza ca e prea cald.
Mie nu mi s-a intamplat niciodata sa fac alergie de la ceva. Dar uite ca ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamelika spune:

a incercat cineva gama FREEMAN?Alo..fetele din canada.....

Mergi la inceput