Vacanta in Grecia (2)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

Pana la urma m-am lasat pe mana agentiei www.fantacy.gr si am ales 4 nopti in Atena si 3 in Rhodos. N-am primit inca oferta de pret finala, dar cum o fi asa o fi, mi-au garantat o vacanta frumoasa. A mai mers cineva cu ei?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariana spune:

Claudinna, Kassandra e frumoasa, mie mi-a placut, intr-adevar nu e cea mai potrivita pt viatza de noapte, adica daca te intereseaza discoteci sau alte asemenea, dar nici prea linistita, e exact cum trebuie, adica ai unde te plimba, daca vrei taverne, restaurante, magazine, chiar si cluburi de noapte. Bine, de cand am fost eu cred ca s-a mai schimbat, eu am fost acum cam 10 ani in potideea si polichrono. cred ca si anul asta tot acolo o sa ajung, nu ne-am hotarat inca unde, dar stim ca cel mai scurt drum e cel mai indicat pt ca Darius o sa aiba un an si o luna si nu rezista asa mult drum. De aceea cred ca mergem tot in chalkidiki chiar daca l-am vazut.
virgi, am incercat sa intru si eu pe siteul postat de tine dar nu merge. despre taxe ce sa zic, asa sunt la hoteluri, pe loc in camera dubla/persona, taxa pe intreaga camera nu am intalnit decat la apartamente, camere, adica mai mult la particulari.iar in atena si rodhos stiu ca sunt pretzuri foarte mari intradevar.in legatura cu AC-ul am vazut si eu ca majoritatea hotelurilor din grecia ofera AC contra taxei de 5 e/zi.

despre Romadria eu nu am citit lucruri prea placute, la fel si despre Sun holidays sau Romantic travel, asa ca eu zic sa va interesatzi inainte despre agentzie, pt ca ei pot spune ceva despre o anumita locatzie si la fatza locului sa intalnitzi cu totul altceva.

Dariana si Darius (30.07.2006)poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

fetelor, multumesc mult pentru raspunsuri!!
eu gasisem asta http://www.faros-mayak.ro/content/oferta-speciala-halkidiki.htm
ma gandeam eu ca e prea ieftin sa fie si bine!
bine ca v-am intrebat! chiar nu as fi vrut sa plec intr-o tara straina si sa fiu dezamagita de conditii.
am fi vrut ceva frumos si nu prea scump si ideal ar fi sa fie totul aranjat inainte sa plecam din tara, dar parca nu am curaj, zau!
o sa mai caut si o sa ma gandesc si la ce ati povestit voi despre alte locuri frumoase si hoteluri bune din grecia. all inclusive e de preferat


http://new.photos.yahoo.com/cmstroie/album/576460762339891706

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

Dariana -
Poti sa incerci site-ul asta, este tot al lor http://www.fantasytravelofgreece.com/ , eu am ales de la 'Vacante grecia " - pachetul "Smart One", cel cu 220 euro/persoana si de la 'Vacanta insule ", cea din Rhodos 660 euro/persoana + la intoarce din rhodos inca o noapte in atena, la care trebuie sa-mi mai adauge si biletel de avion romania-grecia + in rhodos am solicitat inchirierea unei masini. I-am spus ca cea din Rhodos mi se pare cam scumpa si daca exista posibilitatea sa-mi gaseasca un alt hotel cu piscina, dar ceva mai ieftin, ar fi mult mai bine. Acum sa vedem exact ce oferta de pret primesc pentru toate detaliile astea, sper sa nu sara mult peste 2000 euro.
Pentru mine, trebuie sa recunosc ca Grecia mi se pare cea mai scumpa tara dintre toate pe care le-am vizitat pana acum. Dar o sa ma conving si mai bine cand voi ajunge acolo.

Noi vrem sa ne oprim si in Paris pentru 3 zile. Am studiat si acolo piata si mi se pare foarte ieftin comparativ cu Grecia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

Claudinna - ar fi prea frumossa fie si adevarat. La cum arata hotel in poze, nu as avea nimic de obictat. Iar de pret nu mai spun. Este super!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

virgi, iti dai seama ca si pe mine m-a atras oferta, dar dupa ce mi-a zis codruta, cam inteleg de ce e asha de ieftin
mai cautam, ca vara inca nu a inceput!

http://tt.lilypie.com/QUOMp3.png ianuarie 2007
http://new.photos.yahoo.com/cmstroie/album/576460762339891706

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buchon spune:

quote:
Originally posted by claudinna

virgi, iti dai seama ca si pe mine m-a atras oferta, dar dupa ce mi-a zis codruta, cam inteleg de ce e asha de ieftin
mai cautam, ca vara inca nu a inceput!

http://tt.lilypie.com/QUOMp3.png ianuarie 2007
http://new.photos.yahoo.com/cmstroie/album/576460762339891706



Sa stii ca nu este asa!
Eu am 80% ocupat pe Bulgaria pana la 15 sept si pe Grecia un 50-55%!
Deci e bine sa te grabesti daca vrei sa prinzi o oferta buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Noi anul trecut am hotarat inainte cu o saptamana ca plecam in Grecia (si am platit si taxa storno ). Apar ofertele speciale daca nu se ocupa locurile.
Hotelul ala nu e sigur cel dat in poza. Nu stiu cum ii lasa sa puna asa ceva pe siteuri.

Codruta & Petra Alexandra

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Theodora spune:

Daca aveti drum in Corfu la inceput de iunie,vom si noi acolo o saptamana,sotul meu e cu munca,are loc Campionatul international de Biliard si el face parte din Federatia Nationala de Biliard a Greciei...nu joaca,e din cei ce organizeaza..poate ne vedem atunci...uniii din noi!!!


Happy 2 be back! POZE IN ALBUM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Vin si eu cu o rugaminte mare-mare: vrem sa plecam la vara pe la inceputul lunii august, in Thassos. Caut in disperare pe net, pe thassos-island.com ceva care sa ma intereseze, am trimis nu stiu cate mailuri la fel de fel de vile din Potos, dar unele sunt ocupate deja, iar cele in care mai sunt locuri ptr perioada asta sunt mai scumpe sau departe de plaja. M-am uitat dupa aceea si la Psilli Ammos, si la Golden Beach, si nu mai stiu unde ca deja m-a ametit , aici inca se mai gasesc locuri dar nu stiu cum este plaja, daca gasesc taverne, magazine....
Deci cam ce vreau eu: sa gasesc magazine, taverne...iar vila sa fie aproape de plaja, ptr ca plec cu copiii.
Am inteles ca Potos si Thassos(capitala insulei) sunt cele mai cautate locuri, dar m-ar interesa de la fetele care au fost, cum sunt si celelalte localitati de pe insula.

Scuze daca n-am fost prea coerenta dar mi se inchid ochii de somn.

Roxana,deCalin(9.11.2006),Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)
POZE

Mergi la inceput