Calculul datei nasterii

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexa101 spune:

Buna feteleor, sunt si eu o graviduta de 6 saptamani si cautand pe net un model de Instiintare Sarcina pt. la serviciu am dat peste acest site, sper sa va ajute si pe voi. Sarcina Usoara !!!
http://mamici.blogspot.com/2008/07/model-de-instiintare.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btalida spune:

mersi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaele spune:

Dragi gravidute si mamici, poate stiti ca noi am initiat pe forumul aspirantelor o campanie pt sprijinul reproducerii asistate si in prezent suntem la faza de strangere semnaturi prin petitia on line Sustinere pentru reglementarea legala a reproducerii umane asistate medical si introducerea procedurilor inseminare artificiala si fertilizare in vitro in programele nationale de sanatate.
Fac un apel la voi sa ne ajutati, semnand petitia si inaintand link-ul catre ea mai departe in lista voastra de mess, pe mail, etc.
Acesta este link-ul: http://www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.htmlVa multumim anticipat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramii spune:

salutare
eu am trecut de DPN care,conform eco si dr., a fost pe 25 august,adica ieri.
dupa tabel ar fi pe 27.
ideea este ca azi fac 40 de sapt si bebe al meu nu se grabeste. cat mai am de asteptat? stau cu bagajul pregatit si astept din clipa in clipa sa dau alarma si sa pornim spre spital.
am inteles ca baietii stau si peste 40 de saptamani deci nu ma ingrijorez inca.
doar ca sunt din ce in ce mai nerabdatoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piti2006 spune:

BINE SI DACA EU AM AVUT ULTIMA MENSTRA PE 5 IANUARIE 2008, NU AE POTRIVESTE CU TABELUL PENTRU CA MAI MULT CA SIGUR A FOST PESTE SARCINA. LA ECO IESE IN JUR DE 19-24 SEPT 2008 CEEA CE INSEAMNA CA AM RAMAS INSARCINATA IN LUNA DECEMBRIE 2007. MAI SUNT SI EXCEPTII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela86ifr spune:

buna!la mine sa potrivit cu cel al doctoritei adica 23 august 2008 era dpn-ul ,dar uite ca suntem in 29 aug si bebelina mea denisa-alexandra nu imi da nici un semn ca ar vrea sa ma vada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela86ifr spune:

am implinit 41 sapt si incep sa ma ingrijorez ce sa fac sa mai astept sau sa ma duc la spital?.va pup pe toate si astept un raspuns urgent

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabinel spune:

am depasit dpn-ul cu o zi. adica ieri ar fi trebuit sa nasc dupa tabel. se pare ca nici bebelina mea nu-i grabita sa-si cunoasca parintii

40+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia4 spune:

Mie desi toate calculatoarele imi spun ca ar trebuie sa nasc pe 24-25 martie, doctorita imi spune 28 Nu stiu ce calcul face ea, dar nu imi place ca imi spune altceva. Am avut ultiumul ciclu pe 18 iunie 2008.



Silvia 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns byu spune:

Buna...sunt o mamicuta de baietel de un an si trei luni...si ma gandesc cam pe la anul asa, sa mai fac un bebe dar mi-as dori foarte tare sa fie o fetita, m-am uitat la ce ati scris voi pe aici si nu am vazut sa fie vb despre ce ma intereseaza pe mine, asa ca va intreb, stie careva cum se socoteste pt a afla luna si anul propice unei fetite???


Byucu CASIAN ANDREI

Poze

Mergi la inceput