Bulgaria - impresii:drum,hoteluri,statiuni,etc(2)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Preda spune:

Dragele mele urmeza sa mergem si noi in BG, a stat cineva la H Royal , la Nisipuri, poate sa-mi spuna daca este ok.



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velma spune:

Buna!
Am promis ca voi posta info pentru cele care merg la Albena, hotel Ralitsa, all inclusive. Prietenii nostrii s-au intors acum cateva zile. Au fost cu baietelul lor de 3,5 ani.
Deci... a fost divin, superb etc. Au fost primiti foarte bine, fara incurcaturi de vreun fel. Mancarea excelenta si din belsug. La barul barbeque se gatea de la 7 dimineata pana sera la 11 pizza, hot-dog, spaghetti, hamburgeri etc. Berea excelenta. Vinurile (2 tipuri de vin alb si 2 tipuri de vin rosu) foarte bune. Dulciuri, inghetata, foarte variate si gustoase. Piscinele si camerele f. curate. Se schimbau prosoape si se facea curat zilnic. Plaja excelenta (Blue Flag), bulgarii amabili si draguti, multe locuri de joaca, animatori, minicare cu care te poti deplasa peste tot in statiune...
nu stiu ce sa va mai zic, o vacanta reusita. Daca vreti detalii, intrebati-ma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deanny spune:

Celor care au rezervat pe internet si au platit la fata locului: este vreo problema la granita ca nu ai vouchere?
Mercic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

mai fetele!
daca v-ati intors careva, mai puneti o poza,mai spuneti o impresie.
eu plec pe 31 la Nisipuri.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana






Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns firutza spune:

hello!!!si noi mai asteptam impresii....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nunus spune:

Ziua buna
Si noi ne-am intors de ceva vreme de la Nisipuri... Nu am reusit sa scriu ca mi-a fost greu sa ma “reintegrez” la job (dupa trei mese si somn la pranz…) plus diverse administrativ-gospodaresti.
A fost cu mult peste asteptarile mele (in primul rand foarte curat, oamenii civilizati). Am intalnit vreo 6 echipaje de politie in peregrinarile noastre, dar nu ne-au oprit niciodata (am circulat, ce-i drept, regulamentar, ne claxonau romanii din spate, care mergeau cu 120 cand limita era de 60!), am mers si pe multe drumuri secundare, unul chiar se infunda in padure, dar a fost ok, iar “rataceala” a meritat- erau niste peisaje o nebunie.
Masinile lasate pe avarii erau ridicate in cateva minute!!! Urmariti parcarile platite (1,5 sau 2 leva ora). Nu stiu de unde aflau asa de repede, cert este ca am vazut multe masini cu nr. de Ro ridicate pe platforma, una era chiar cu alarma pornita!.
La Nisipuri am folosit cardul, am scos direct leva (poate s-a mai scris despre asta, scuze daca se repeta informatia), pentru ca rata de schimb pe card era de 1.95 fata de 1.88, daca am fi schimbat euro. In Varna si Nesebar-vechi (si acolo exista vreo 4 bancomate) cursul era mai bun 1.95 la casa de schimb. Inca ceva, pentru fetele care au copii cu rau de masina (cum este fetita mea) drumul spre Nesebar este foarte greu (muuuultteee serpentine!): a vomat de doua ori.

Nu am avut nici o problema in a ne intelege cu bulgarii, oriunde am fost, stiau engleza. La hotel totul a fost ok. Oamenii au fost super-draguti.
Cele doua sezlonguri, umbreluta si masuta de pe plaja costau 25 de leva pe toata ziua. Noi ne-am inchiriat pentru ca cea mica statea in apa si apoi sub umbrela...nu-i prea place soarele, in plus lasam acolo prosoape, colac, jucarii si plecam la masa, dormeam si ne intorceam dupa amiaza.
Nu stiu ce sa mai scriu, poate pentru fetele care merg la Admiral, despre hotel...
A… exista multe-multe distractii pentru copii – ponei, tobogane, castele gonflabile, elicoptere, “masini busitoare” (cum le spune fetita mea), barcute cu motor, o roata uriasa (in care noi nu ne-am urcat ca suntem vomitatori “de meserie”), leagane, tobogane, minitrenulet.
Nici cele pentru adulti nu erau de ignorat. Cea mai tare mi s-a parut de departe restaurantul care avea program de inot sincron!

Hai ca m-am intins la vorba...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

eu merg la Admiral .
te rog spune ce impresie ti-a facut.
sunt tare curioasa si de abia astept sa ajung.


,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana






Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nunus spune:

Mi-a placut foarte tare, o sa vezi ca are o pozitie excelenta. Panorama este superba! Uite o sa pun niste pozute, cat de repede pot. Personalul foarte amabil, am ajuns la ora 16.00, ne-au cazat imediat, in plus nici nu am ajuns bine in camera si au venit pentru "extrabed-ul" copilului, pe care nu l-am folosit, ca nu a fost nevoie. Ai tot ce-ti trebuie de la casca de dus, pila de unghii pana la lotiune de corp...(prosoapele schimbate in fiecare zi, lenjeria la doua zile, primesti trei prosoape si pentru copil. Ai safe in camera, bar. Daca plecam si nu lasam aerul conditionat pornit, cand veneam gaseam racoare. Iar cand schimbau lenjeria patutului, ii aranjau pijamalele celei mici in diverse feluri dragute. Eu una (nu mai generalizez, pentru ca asteptarile difera de la o persoana la alta) am fost incantata, astfel incat m-am hotarat ca, daca vreau la noi la mare, o sa merg un pic "mai incolo", cu vreo 100 de km. Parcarea este un pic cam scumpa, 19 leva/24 de ore (pentru ca eram rezidenti. Dar chiar si asa am fost multumita pentru ca multe hoteluri nu au parcare proprie si decat sa platesti cu ora... Accesul in parcare se face pe baza de cartela si se contabilizeaza exact cat iti lasi masina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns albinutza spune:

luni 31 iulie, plecam si noi la sunny beach ! mai e putin
sper sa venim si noi la fel de incantati ca si nunus.
Concediu placut tuturor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mess4u2000 spune:

noi am fost in Albena, la Kaliakra. N-am avut rabdare sa citesc ultimele 6-7 pagini ale subiectului, asa ca nu stiu daca s-a mai scris, sau daca cineva a cerut informatii despre hotel in ultimele zile. Asa incat, daca e cineva interesat, just ask! O sa intru des sa verific daca va trebuie ceva.


Mergi la inceput