Sa ne rugam pt Maria lui Irinel!

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

IRINEL iubita, ma bucur ca esti optimista, asa te-am cunoscut si asa ai ramas! Trebuie sa fii pina la capat si sa stii ca multe cazuri fara sanse, din partea medicilor, au trait pina la batranete, pina la urma! Asa ca Dumnezeu e mare si cu un ajutor de la el si unul din partea medicilor, va fi bine pina la urma! Noi suntem in continuare alaturi de tine si Mariuca noastra. Aveti mare dreptate, sa nu-l neglijati pe Daniel, care are si el nevoie de mamica si taticul lui, mai ales ca mititelul nici nu si-a sarbatorit ziua de nastere, pe 29.05 pt. tocmai erati in focuri cu Mariuca. Multa sanatate intregii familii! Va iubim si sunteti mereu in rugile noastre!!

http://photos.yahoo.com/ioanatugs

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Vai, Irinel, cata putere aveti voi... Va admir tare mult si mesajul tau mi s-a parut cutremurator. Inca nu pot procesa cum trebuie ce se intampla... Draga de Maria, cate incercari are de trecut... Si ma bucur atat ca aveti incredere in Dumnezeu... Multa putere in continuare, mai mult nu mai pot spune...


Ioana si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebebeca

http://community.webshots.com/user/bebeca2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

Carmenbr, ce mai sti despre Mariuca!

Doamne ajuta

Elena13+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zouzounaki spune:

quote:
Originally posted by zouzounaki

Atotputernicule Doamne, Tamaduitor al sufletelor si trupurilor, care cobori pe oameni si tot Tu ii ridici, care pedepsesti si vindeci din nou, ai mila de Maria, pentru ca este bolnava .
Intinde-Ti bratul Tau tamaduitor, si vindeca pe ea, si ridica-o din patul de suferinta. Goneste duhul de slabiciune din ea si indeparteaza de la ea durerea, ranile, febra si slabiciunile.
Daca are pacate si greseli, iarta-i-le, din dragostea Ta pentru oameni.
Dumnezeule ai mila de ceea ce a creat mana Ta, intru Iisus Cristos, impreuna cu care esti binecuvantat si cu bunul si de viata datatorul Sfantul Duh, acum si in vecii vecilor.
Amin.DOAMNE IISUSE HRISTOASE MILUIESTE-O PE FETITA MARIA SI PE MAMICA EI.FACA-SE VOIA TA.AMIN+

http://www.sfaturiortodoxe.ro



http://www.sfaturiortodoxe.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zouzounaki spune:

RUGACIUNEA LA ICOANA MAICII DOMNULUI

Nascatoare de Dumnezeu, ceea ce esti izvorul milei, invredniceste-ne si pe noi milostivirii tale. Cauta spre robul tau cel pacatos. Arata-ti puterea ta, ca totdeauna. Caci nadajduind intru tine iti strigam, cum oarecand ti-a strigat Gavriil, mai marele voievod al celor fara de trup: Fecioara bucura-te!
Amin.


http://www.sfaturiortodoxe.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

Zouzounaki, fff frumos. Mi-au dat lacrimile. Sa dea Dumnezeu sa-ti multumeasca si Maria curand.

Astazi nu am mai dat telefon. George a zis ca el sta cu Danut acasa, iar eu mai mult pe celularul lui sun. E greu sa dai de cineva la intensive care prin telefonul spitalului. Iar acum daca George ne-a rugat sa nu mai sunam asa des, o sa incerc sa sun mai rar, mai ales seara cand merge acasa ca sa nu mai deranjez la spital.
Insa fiecare minutel o sa incerc sa-l dedic Mariei si cat pot de des o sa ma rog pentru ea.

Va implor sa nu o uitati nici voi si sa nu pierdeti speranta alaturi de George si Irina. Inaltati o rugaciune pe zi pentru Mariuca.

Va multumesc!

Carmen & Ericutz (15.06.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68525 " target="_blank"> Povestea nasterii!

Am un anisor deja!

2 anisori...aproape!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Buna seara,

Astazi a fost o zi mai buna, Maria se simte foarte bine si de cand i-au crescut doza de mancare la 45ml la 3h e mult mai linistita. Nici nu au mai sedat-o asa mult si sta linistita singurica si doarme.

Astazi si culoarea ei mi s-a parut mult mai buna, roz cum era ea de obicei. De dimineatza la raze au zis ca plamanul arata mai bine dar ca o tzin in contianuare cu aparatul de respirat ca sa fie ok. Am vorbit cu doctorul care a fost astzi acolo si el era multumit de cum a mers astazi.

Din pacate i s-au inchis IV - urile si astazi au incercat sa-i prinda alta dar nu au resit. Nu au stresat-o prea tare tocmai pentru ca se simte foarte bine si nu e urgetnt. Am vorbit cu Irina sa-i intrebe cum ii dau acum medicatzia ca eu am uitat.

Irina mi-a spus ca asta zeara a facut si kk si nu s-a stresat de loc (lucru foarte bun).

Astazi dupa masa a fost si Danutz la spital cu noi. A fost tare incantat ca am stat toti impreuna si ca am dormit dupa masa toti 3 (avem o camera la spital). Cel mai mult a fost incantat de lifturi pentru ca erau cu geam si putea sa vada din ele, si de fantana arteziana din hol.

Am uitat sa va spun ca cu o seara inainte mi-au dat si mie stetoscopul sa-i ascult si eu inimioara. Se auzea atat de frumos. Nu as fi zis ca are ceva.


Va multumim la toti ca suntetzi alaturi de noi.

George.

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si Maria (20 Aprilie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mai_iun2006 spune:

George,multumim ca ne ti la curent.Sa sti ca mamicile de mai iunie 2006 sunt alaturi de voi.Ne bucuram ca Maria e mai bine si asteptam asemenea vesti in continuare iar noi ne vom ruga in fiecare zi pt ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Am vorbit cu Irina si mi-a spus ca acum ii dau medicamentele pe tubuletz, lucru bun caci daca le tolereaza poate scapa fara IV, desi ei ii tot iau sange pentru analize.

Am fugit fetelor ca astazi sunt de serviciu la curatenie.

George

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si Maria (20 Aprilie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Irina si George, sunteti niste oameni extraordinari, Maria si Danut au noroc cu asemenea parinti minunati. Ma rog la Dumnezeu pt Maria si cred cu tarie ca se va face bine.
Irina, mesajul tau m-a emotionat mult, nu pot decat sa te admir pt atitudinea, curajul si bunatatea ta. Va imbratisam stras pe toti patru!

Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)


poze

Mergi la inceput