Carucior

Carucior | Autor: lidsta

Link direct la acest mesaj

Salut. Sunt Maria si mai am vreo 5 saptamani pana la marele eveniment.
Am si eu o intrebare. Ce fel de carucior ar trebui sa cumpar pentru fetita mea? Nu ma dau banii afara din casa dar nici nu as vrea sa ma zgarcesc. Merita sa iau ceva la mana a 2-a? Sau merita un carut (including landou) si un scaun de masina 15 milioane?

Merci frumos de sfaturi.

Maria :)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Buburuza-shop spune:

Draga Maria,

Iti multumesc si eu pentru intrebare... Daca ar fi s-o iau strict negustoreste :) ti-as spune ca musai sa iei cel mai bun-complex-complet-scump kit care contine carucior-landou, reglabil in multe pozitii, cu port-bebe, scaunel-scoica pentru masina, geanta... Sigur, asta este varianta scumpa. Daca merita sau nu, ce sa-ti spun? Cam merita. Mai putin port-bebe-ul (bebe vine vara, si i-ar fi destul de cald in "papornita" iar pana la toamna nu va mai incapea in ea). Insa un landou bun care se transforma si in carucior sport este o idee buna. La fel si scaunelul pentru masina.

Dar mai bine decat o pot face eu, te pot lamuri cel mai bine celelalte mamici de pe forumul desprecopii.com - daca pui o intrebare la sectiunea www.desprecopii.com/forum/forum.asp?FORUM_ID=2" target="_blank">Parintii intreaba, parintii raspund, sigur vei aduna mai multe pareri in legatura cu carucioarele, patuturile si nu numai.

Din profilul tau nu am aflat daca esti din Bucuresti - in cazul asta ai sansa sa vezi multe dintre ofertele pietei la Kidex (Targul de vara pentru copii de la Romexpo - Pavilionul 2). Daca nu, o sa incercam sa facem o selectie din oferta noastra si-ti vom face cateva propuneri si incepand din 5 mai vei putea chiar sa le comanzi ia Buburuzele ti le vor aduce acasa. Bine?

Cu drag,
Buburuza

Mergi la inceput