Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata !! (2)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

am deschis azi dimineata calc cu teama..
ieri i'am scris lui desprecopii si o rugam pe Mirela sa ma ajute ce sa fac sa pot sa ajut sa nu moara "Teledonul"..
eram atat de nerabdatoare sa vad daca mi'a raspuns si atunci cand am deschis calc.am ramas socata!!!
nici un raspuns!!!! si subiectul disparuse!!!!
am crezut ca mor!!!
cautam cu disperare subiectul si nu'l gaseam...eram convinsa ca eu sunt "Principala VINOVATA" pentru ceea ce se intamplase...
dar cum???ma intrebam ..de ce? eu am vrut doar sa ajut nimic mai mult!!!! si nu am cerut nimic decat un raspuns DA sau NU..
de ce sa stearga subiectul?????si chiar asa sa nu anunte de loc??
eram atat de suparata incat le'am scris celor de la desprecopii un pomelnic...l'am sters imediat ...pentru ca iubita noastra Gabriela..m'a anunta ca s'a mutat la generale..pai dehhhh eu de unde sa stiu!!!! si eram atat de furioasa incat am inebunit'o pe Gabriela cu mesajele pana mi'a raspuns!!!
asa ca draga mea Mirela iti multumesc din tot sufletul ca ai facut totusi ceva!!! chiar daca nu mi'ai raspuns mie personal eu sunt fericita pentru ceeea ce ai facut...acum totul depinde de noi!!!
Hai la lupta fetelor!!!! stiu ca aveti o inima mare!!!
haideti sa ajutam..sa nu'i lasam asa...un ajutor cat de mic de la noi poate face o inima fericita!!!!
sa ma iertati dragi moderatori este primul si ultimul mesaj asa de lung ..stiu ca nu trebuie sa scriu atat dar am vrut sa stiti ca penrtu mine a contat mult ca ne'ati intins o mana de ajutor!!!
asa cum spuneati dvs pe la alte"usi" sa nu uitam si sa intindem o mana..
cum am mai spus EU nu uit!!!! o sa vedeti!!!
am intins o mana...am crezut ca a fost retezata dis de dimineata!!!
dar acum sunt fericita se pare ca de fapt cineva ma apucase strans si ma strangea ata de tare inacat am avut impresia ca mi'o reteaza..era mana lui Claudiu si Nicoletei..nu va mai dau drumu dragi mei..pana la capat!!!am zis!! am zis!!!

gataaaaa iertare!!! asa suntem noi olteniii cei cu suflet mare..cand ne pornim nu ne mai oprim
de maine nu voi mai scrie atat!!! voi fi scurta si la obiect...
am vrut doar sa stiti ca va iubesc mult!!!pentru tot ceea ce faceti le meritati..din plin!!
asa deci sa revenim la ale noastre..si cum ziceam trebuia sa ma opresc ca dehhh prea mult vorbesc!!!!
uite ca nu ma opresc!!!!
deci.....azi voi incepe EU...maine va astept pe voi!!!
pentru azi...
20 RON pentru Claudiu olteanul meu iubit!!!pe care asa cum am promis nu'l voi lasa..il voi ajuta pana la capat!!!
20 RON pentru Nicoleta o fata minunata..care va reusi cu noi!!!
20 RON in contul sorei Gabrielei pentru urgente!!! sa fie acolo nu se stie cand aveti nevoie!!!
va astept!!!!!
sunt aci





"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

Eu propun pe OanaB si Veve sa va ajute cu adunarea banilor prin Paypal.




Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

si eu le sustin!!!




"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

E prea putin daca pun cate 50 RON pe luna? Ca mai ajut inca doua familii lunar si deja creste suma... Mie mi-ar conveni sa trimit banutzii prin plic la o fata de-aici din Romnaia. Cu cine trebuie sa iau legatura? Multumesc.

Tzuni


Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

multumim Tzuni..stiu ca tu prin banca nu poti..parca asa am retinut..daca moderatorii sunt de acord eu pot sa ofer adresa mea cu cea mai mare placere !!!


Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!




"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addinel spune:

buna!

in primul rand vreau sa va multumesc tuturor celor care va implicati activ in astfel de actiuni. consider ca marele efort voi il faceti, cei care ne amintiti ca altii au nevoie de ajutorul nostru si ne mobilizati. pentru noi nu e atat de greu sa ajutam fiecare cu cat putem, dar de multe ori suntem luati pe sus de vartejul vietii si nu mai vedem sau uitam sau pur si simplu nu ne gasim timp sa ne oprim un minut si sa ajutam. asader, va multumesc ca ne faceti sa fim mai buni!

ca si tzuni am si eu o rugaminte: se pot trimite banii cuiva, in pliculetz sau prin mandat postal? la banca e mai greu de ajuns, de obicei in ro acestea isi incheie programul de lucru cu publicul foarte devreme. in schimb posta functioneaza pana tarziu si ne putem duce la orice ora ne-am termina programul la serviciu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

Wow,nu pot sa cred...in sfarsit motorasul s-a pus in miscare si subiectul a reinviat...MULTUMESC fetelor,Gabrielei si Lianei,adminilor...tuturor celor ce le-au mai dat o sansa acestor copilasi atat de greu incercati de soarta!
Chiar azi am vorbit cu Marieta despre Claudiu,se intorceau de la tratament si s-au oprit pe la mine sa se mai racoreasca,din pacate s-au grabit tare pt. ca mai au un baiat acasa si trebuia sa ajunga pana pleca acesta la scoala...cu lacrimi in ochi a citit cum incercati toate sa va mobilizati pt. ai ajuta pe acesti copii!Nu a avut tipm sa va scrie personal dar va transmite tot respectul si recunostinta ei!
Doamne ajuta sa reusim sa facem mai mult ca data trecuta,sa ne intoarcem cu forte proaspete pt. o cauza nobila...!!!


Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicaosoian spune:

Mirela iti multumesc ca mai auzit.Eu acum astept confirmarea oanei sau a lu Veve,sper sa treaca pe la acest subiect sa imi confirme
va multumesc mult fetelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela hogas spune:

Dragi prieteni ai teledonului de suflet,

Mare bucurie sa scriu iar la teledon cu folos ... Doamne ajuta-ne sa nu ne mai poticnim

Arhistefy, ma bucur ca te reaud. de bun(re)venit

Liana, multumesc inca o data ca ai insistat si ne-ai pus in miscare. Ma bucur ca vom lucra impreuna. O sa facem echipa buna ! multumim pentru donatii
Liana s-a oferit pentru mandat postal. Deci cine vrea sa trimita banii prin posta trimite un PM Lianei si ea da adresa pe PM persoanei interesate. Voi tine ca si pana cum o evidenta stricta a banilor de la donator pana la destinatie.

Am ramas datoare cu cateva explicatii de la prima parte a teledonului. Mai exista niste bani care vor ajunge in contul Nicoletei si al lui Claudiu, banii proveniti din teledonul gazduit de Dantje. Banii sunt in Romania si maine vor pleca spre cei doi copii. Este vina mea pentru intarziere si imi cer scuze.

Rodica, OanaB, Veve, mii de multumiri pentru interesul acordat si mai ales pentru dorinta de a ajuta. Un cont paypall ne-ar fi de mare folos. Si eu de-abia astept un raspuns de la voi !

danaA multumim pentru ca ne esti alaturi

Tzuni, esti minunata wow 50 RON este mai mult decat ne luptam noi sa strangem lunar ! Vad ca preferi mandatul postal, asa ca o rog pe Liana sa iti trimita PM cu adresa ei si ii poti trimite ei banii cu incredere.

addinel bine ni te-ai alaturat si tu! asta este si ideea mea: sunt atatia oameni pentru care 20 RON lunar nu este o gaura in cer insa este f greu sa gasesti acel timp minim necesar sa faci un drum pana la banca sau posta. Si in asta consta greutatea acestei actiuni, sa tragi lumea de maneca si sa le oferi din timpul tau sa le vii in intampinare, ca oamenii vor sa faca bine, insa timpul .... cunosc atat de bine ce inseamna sa nu ai timp .... mesajul tau m-a incurajat si iti multumesc ca esti pe aceeasi lungime de unda.

camelia, multumim de vestile despre Claudiu. Ma bucur enorm ca se vad deja progresele si ca isi poate misca mainile. Oameni buni, ati auzit !! Claudiu este mai bine si asta pentru ca nu l-ati uitat si ati crezut in sansa lui la mai bine. Haideti sa nu il lasam chiar daca are de parcurs un drum foarte lung, foarte greu si nu in ultimul rand costisitor. Dar daca el are vointa si vrea sa traiasca (jos palaria) noi trebuie sa il incurajam si sa il sprijinim cat de tare putem.

Asteptam vesti de la Nicoleta. Cum se simte ? Ce mai stiti de ea? Este tot in Italia ?

Maine voi actualiza lista donatiilor si vom incepe o pagina noua a teledonului. Admin, multumesc inca o data pentru sprijin. Sunteti MINUNATI !

Doamne ajuta!
Gabriela


www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63105" target="_blank">"Teledon" de suflet - 5 euro pentru o viata !!!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62914&whichpage=1" target="_blank">Noutati despre Mihaita Hogas ! poze www.imagestation.com/album/pictures.html?id=2121876935" target="_blank">aici poze transplant www.imagestation.com/album/pictures.html?id=2116943636" target="_blank">aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Gabriela dn pacate am ajuns azi numai la banca Tiriac pt Claudiu..maine voi merge si la BCR..
iti multumesc inca o data pentru ca m'ai ascultat !!!
va multumesc tuturor pentru tot ceea ce faceti!!!

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!




"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput