parinti de copii cu SD 5

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

Vergi cu cat te ocupi mai mult de copil cu atat va fi mai bine. Nu vad motivul pt care un terapist ar cere ca un copil care are atata nevoie de terapie sa nu o faca. Din punctul meu de vedere aceasta terapista e absurda. Poate vrea ea sa iti spuna ce anume sa faca copilul tau cu toata energia pe care o are, daca ea presupune ca nu e bine sa o iroseasca pe invatat?????
Cristina draga, ce mai faci? Ce mai face Andrei? Am vorbit cu sotul meu despre problemele lui Andrei dar el e pozitivitatea intruchipata asa ca a vazut doar partea buna, ca de obicei de altfel. A zis: "Ce bine ca Andrei nu e asa de grav, daca era grav il operau pe loc nu ii dadeau voie sa mearga acasa." Iar in legatura cu creierul copilului nu am stiut cum sa ii explic ce are. Poti sa ne dai mai multe detali? Am sa ma rog pentru Andrei si pentru voi.
Paula, pozele sunt superbe. Alexa a zis deja mama, e superb. Eu tot ii zic toata ziua lui Paul "zi mamamamama" si tot asa.
Anne, am vorbit si am intrebat si eu de transplant dar nu am auzit nimic pozitiv. Aici in USA nu se face nimic de genul ala inca nu se stie cum. Dar se cerceteaza.
Eu va doresc o zi placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Vergi, nu este asa, va sti si ro ai sa vezi. Foarte multi copii stiu 2-3 limbi si sunt cu SD. Nu renunta sa invete, important ca invata si nu sta acasa si singur. Este foarte bine ca sunteti acolo si te ocupi de el, lasa in colo de specialisti ca din prea multa carte nici ei nu mai stiu uneori ce spun.
Alina de ce nu mergi la dr. de la Grigore Alexandrescu, unde a fost si Felis, incearca, poate ai si tu noroc si mergi in Italia. Acum in mai vin din nou italienii la Spit. Militar.
Am fost la Baneasa si noroc ca ne-am dus pe la 9-10 ca nu mai gaseai locuri. In padure nu se poate intra si am sta intr-o margine de parc, a fost superb. Alexa s-a simtit foarte bine si in largul ei, ne-a dormit a doua zi pana la 9(eveniment). Acum ca am deschis sezonul la gratare vom merge pe pe 1 dar nu stim unde anume????
Paul este un mare ...e argint viu ca mine, se intoarce, gangureste toata ziua, se joaca cu manutele, isi scoate sosetele, apuca jucariile....Doamne cate face...Nu papa daca ma uit la el si vrea halca, sa vorbesc cu el, sa ma joc si numai cu capul dupa mine umbla prin casa. Cel mai frumos este atunci cand da sa planga si Alexa fuge la el si il striga Pai, Pai ..si il mangaie, il trage se joaca cu el si nu mai spun cum il sufoca cu pupaturile. Aseara cum tot ne jucam am observat cum il ia in brate si as l-a strans si l-a pupat...ca un adult. Am ramas impresionata de cum reactioneata si cate stie. Am un copil destept si foarte frumos(daca nu-mi laud copilul nu sunt eu).
Pe 3 va fi in buc. la Baza Dinu Pescariu finala Special Olympics. Incepe la 10 si tine pana la 16. Sunt invitati toti cei ce vor sa vina, sa participe dar mai ales cei cu dezabilitati. Sa vad ce timp am si poate ma duc si eu. Vor fi toate tipurile de activitati sportive. La concursul de alergat vor participa si persoanele sanatose.
Va pupic si mai vorbim.

Alina daca vrei merg eu cu tine la dr. Olteanu.!!!!!
Felis ce mai face mihai, cum se mai simte si cum este acum?



Paula cu Paul & Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisa-77 spune:

OOOOOOOOFFFFFFFF!!!!
Sunt intr-o stare cam proasta.
La Tg.Mures oamenii sunt super.N-am dat spaga pt ca m-au refuzat.Deci am dat dar nu mi s-a primit.Conditiile in spital sunt si ele super.
Andrei s-a intors cu urmatorul diagnostic:dsv(de care stiam);insuficienta mitrala-posibil cleft de valva mitrala;canal persistent;insuficienta pulmonara.La NPI:iritatii pe partea dreapta a temporalului(creier)din cauza carora poate face convulsiila temperaturi ridicate(chiar si la bai fierbinti) si au mai gasit ceva lichid in creier(nu stiu unde anume pozitionat)din cauza caruia lui Andrei i se poate opri activitatea cerebrala in timpul operatiei.Am inteles ca toate astea se trag de la circulatia proasta a sangelui care nu oxigeneaza destul de bine celelalte organe.
Am venit acasa pt tratarea lichidului din creier.Initial au spus ca-i fac cateterismul acum-dar dupa rezultate au renuntat cu o ora inainte de cateterism.
Acolo iti fac absolut toate analizele:inima,plamani,ochi,dermato,npi,etc.Apoi se apuca de tine.
Cine vrea sa mearga ,sa mearga.Le recomand cu toata inima.Numai ca eu m-am intors cu vesti proaste.N-am crezut ca e asa de grav.M-a speriat ce are la creier.
Toate cele bune si multa sanatate.Sper sa am timp si sa mai intru pe mess.
Pupicei.

Krys si Andrei-Bogdan(23.03.2005)

"Sa fii vesel tuturor
si nimeni sa nu vada ca si fulgii de nea sunt
lespezi de
mormant."(Goethe)

http://community.webshots.com/user/krysadi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisa-77 spune:

Avem si poze noi pe webshots.

Krys si Andrei-Bogdan(23.03.2005)

"Sa fii vesel tuturor
si nimeni sa nu vada ca si fulgii de nea sunt
lespezi de
mormant."(Goethe)

http://community.webshots.com/user/krysadi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

fetelor: n-ati inteles. ce e rau.. e faptul ca trebuie sa ne reintoarcem in tara... pentr 2 ani..asta era chestia.

cristina: nu fii trista. poate lucrurile nu stau chiar asa de rau. se mai insala si drii astia. mai incearca si in alttaa parte.

paula: inca o dat a felicitari pt copilasi

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisa-77 spune:

Unde sa mai incerc????
Dupa Dr-ii de la Galati mai stateam 1 an pana la urmatorul control.

Krys si Andrei-Bogdan(23.03.2005)

"Sa fii vesel tuturor
si nimeni sa nu vada ca si fulgii de nea sunt
lespezi de
mormant."(Goethe)

http://community.webshots.com/user/krysadi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpioara spune:

Doamne, Cristina, imi pare nespus de rau ca ai primit vesti atat de proaste...ma surprinde faptul ca pana acum nimeni nu a suspectat nimic din tot ce ai scris tu, in afara de DSV. Cat de mare e defectul la Andrei? Din moment ce ai spus ca o posibila cauza este proasta oxigenare a organelor, ma gandesc acum si la gaurica lui Andrei al meu, sper sa nu patim si noi asa...Sper ca nu te superi ca te sacai cu intrebarile, dar acum chiar ca m-am speriat.

Paula, dupa cum stii, eu am fost la dr. Olteanu, si am tot sunat-o dupa aceea. Ultima data nu mi s-a parut foarte incantata ca am sunat-o, mi-a spus ca nu se stie daca mai vin medicii italieni, poate in iulie, dar oricum sunt slabe sperante. Asa ca nu stiu ce sa mai cred. Stiu ca trebuie sa il operez pe Andrei cat mai repede si o sa reusim noi cumva, la Bucuresti (daca vin medicii italieni si accepta sa il opereze), la Targu-Mures sau la Cluj, sau la Szeged sau in Italia, oricum o sa trecem si prin asta.

Cristina, multa sanatate pentru puiul tau.

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpioara spune:

Cristina, poti sa imi spui cum ati ajuns la Tg Mures? V-a trimis cineva, v-ati interesat singuri, cum ati pregatit plecarea?
Astept cu nerabdare un raspuns de la tine.

Multumesc mult,
Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

Fetelor ma dispera expresia "Dumnezeu nu da la nimeni mai mult decat poate sa duca. Tu esti puternica, tu poti." pot sa spun ca in momentul de fata nu ma mai supara, ma enerveaza atat de tare pentru ca nu apreciez faptul ca Dumnezeu a avut atata incredere in mine ca sunt "atat de puternica". Dupa cum se vede sunt cam suparata pe religie, dar asta e ok, poate e doar natural sa fiu asa. Nu inteleg de ce oamenii sunt asa de cruzi. Copilul meu nu a venti pe lume cu instructiunile de rigoare si mi se rupe sufletul sa il stiu bolnav si sa il vad suferind. M-am saturat sa mi se reaminteasca cat de "puternica" sunt. Ultima data mi-a venit cand am auzit ca sunt asa de puternica am spus: "sper ca Dumnezeu sa nu te creada si pe tine la fel de puternica cum m-a crezut El pe mine" iar persoana respectiva a raspuns "eu nu sunt puternica, tu esti" (sau asa ceva am inteles eu).
Voi ce sugestii aveti cu privire la aceasta problema???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luna73 spune:

Cristina, imi pare rau de asa vesti. Ma gandesc in ce ape te scalzi de cind ai aflat rezultatele. Trebuie sa fie bine! Trebuie!
Puii nostri sunt niste luptatori, la fel ca noi. Speranta trebuie sa invinga, mai ales ca ai ajuns pe maini bune la Tg Mures, asa cum ai zis. Aveti grija de voi!

Mergi la inceput